niknik 18 Ιουνίου 2014 #26 Share 18 Ιουνίου 2014 νεα εχουμε εφαγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 18 Ιουνίου 2014 Author #27 Share 18 Ιουνίου 2014 ναι μια χαρα να σαι καλα φίλε για το ενδιαφέρον σου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιουνίου 2014 #28 Share 18 Ιουνίου 2014 Ευχάριστα νέα !! Τι του έδωσες και έφαγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2014 #29 Share 18 Ιουνίου 2014 ναι μια χαρα να σαι καλα φίλε για το ενδιαφέρον σου...... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 18 Ιουνίου 2014 Author #30 Share 18 Ιουνίου 2014 (edited) έδωσα για αρχή με σύριγγα και σωληνάκι κοπίποδα....και πλαγκτον..... ήταν πολύ δύσκολο γιατί τρέχαν και τα άλλα ψάρια.... μετά έπαιξα με κατεψυγμένη τροφή και είδα αποτελέσματα.... αλλά ακόμα μου κρύβετε πολύ σε βράχους γιατί το κυνηγάει ο asfur που έχω.... έδωσα για αρχή με σύριγγα και σωληνάκι κοπίποδα....και παγκτον..... ήταν πολύ δύσκολο γιατί τρέχαν και τα άλλα ψάρια.... μετά έπαιξα με κατεψυγμένη τροφή και είδα αποτελέσματα.... αλλά ακόμα μου κρύβετε πολύ σε βράχους γιατί το κυνηγάει ο asfur που έχω.... Έγινε επεξεργασία 18 Ιουνίου 2014 - simeonmaistrelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2014 #31 Share 18 Ιουνίου 2014 έδωσα για αρχή με σύριγγα και σωληνάκι κοπίποδα....και παγκτον..... ήταν πολύ δύσκολο γιατί τρέχαν και τα άλλα ψάρια.... μετά έπαιξα με κατεψυγμένη τροφή και είδα αποτελέσματα.... αλλά ακόμα μου κρύβετε πολύ σε βράχους γιατί το κυνηγάει ο asfur που έχω.... κλεινε τα φωτα νωριτερα για λιγες μερες και ταιζε με σκορδο και ολα θα πανε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιουνίου 2014 #32 Share 18 Ιουνίου 2014 Αααα Έπρεπε να ερχόσουν στην συνάντηση Ο Ευγένιος έφερε ζωντανές τροφές Τα μεγάλα που είχε ( δεν θυμάμαι όνομα ) Θα ήταν και χαρά για το ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2014 #33 Share 18 Ιουνίου 2014 Αααα Έπρεπε να ερχόσουν στην συνάντηση Ο Ευγένιος έφερε ζωντανές τροφές Τα μεγάλα που είχε ( δεν θυμάμαι όνομα ) Θα ήταν και χαρά για το ψαράκι gamarus Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 18 Ιουνίου 2014 Author #34 Share 18 Ιουνίου 2014 οκ ευχαριστώ και πάλι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιουνίου 2014 #35 Share 18 Ιουνίου 2014 Αυτααα Ευχαριστώ Νίκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2014 #36 Share 18 Ιουνίου 2014 Αρτεμια η μυσιδα με σκορδο επισεις δοκιμασε και λιγο galanus τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος