Jump to content

Αγορα Απο Το Εξωτερικο

Recommended Posts

Ζητάω συνεργασία για αγορά Golden Angelfish (Centropyge aurantia) απο το εξωτερικό....για να μοιραστούμε τα εξοδα αποστολής... ειναι απλά πανέμορφο... πολλοι δεν το ξέρουν

post-56986-0-39689100-1401567798_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo
Μεταφορά στην σωστή κατηγορία

Ζητάω συνεργασία για αγορά Golden Angelfish (Centropyge aurantia) απο το εξωτερικό....για να μοιραστούμε τα εξοδα αποστολής... ειναι απλά πανέμορφο... πολλοι δεν το ξέρουν

βρισκετε και στην αθηνα με υπομονη.

Έγινε επεξεργασία - niknik

Φίλε μου δυστυχώς αυτό το ψάρι δεν το γνωρίζουν και τα πιο εμπειρα μαγαζιά... το ψάχνω εδώ και 2,5 χρόνια και δεν μπορώ να το βρώ..... ακόμα και στο πιο ψαγμένο μαγαζί,,,,,

Φίλε μου δυστυχώς αυτό το ψάρι δεν το γνωρίζουν και τα πιο εμπειρα μαγαζιά... το ψάχνω εδώ και 2,5 χρόνια και δεν μπορώ να το βρώ..... ακόμα και στο πιο ψαγμένο μαγαζί,,,,,

το ειχα εγω ενα φεγγαρι και το εχω δει αθηνα

το είχαν φέρει από λάθος παραγγελία τα pet city.... ούτε ο παραγωγός τους καταλλαβε πως βρεθεικε στα χέρια του.... το ξέρω γιατι ειχα ρωτήσει τον υπεύθυνο... ασε που εδω στην Ελλάδα και να το φέρει κάποιος το χρεώνει χρυσό.....

Κοιταξε κατω απο 80 με 100 δυσκολα θα το βρεις.Επισεις ρωτα και στο aquario ,εγω το ειχα παρει απο water inn που δυστηχος δεν υπαρχει.

στο aquario εχω ψαξει γιατι ψωνίζω συχνα.... αλλά παρόλο που φέρνει περίεργα είδη έχει μείνει στάσιμο σε αυτά τα έιδη.... δεν φέρνει κάτι κανουριο.... παρόλο που του το παράγγειλα .... το cosmozoo θα το επισκεφτώ πάντως....

καλά δεν θα το πιστέψεις....σήμερα έλαβα ένα email από το aquario και μου ειπε οτι απο βδομάδα θα έρθει το paru Που είχα παραγγείλει αλλά στην λίστα του είναι και το aurantia..... να δεις που κάποιος παίζει μαζί μου.....δεν εξηγείται
αλλιώς.... εκτός κι αν διάβασε τα μυνήματα..... ποιος ξέρει....

Μάλλον χαμογέλασε η τύχη μου...... Μου το έφερε και το pet shop Marko στο Χαλάνδρι στα 90 ευρώ και φυσικά αυτή την στιγμή κρύβεται στους βράχους μου..... περιμένω και από το aquario δεν με χαλάει να έχω δύο ή και παραπάνω.... εκεί που δεν είχαμε τίποτα τώρα δεν θα έχουμε τι να τα κάνουμε.... πάντως και τα δύο μαγαζιά φέρνουν αρκετά είδη... που δεν βρίσκεις εύκολα... έπαθε την πλάκα του ο ιδιοκτήτης του pet shop marko όταν είδε το ψάρι.... παραγγείλετε το και εσείς......

Μεγεια το ψαρακι φιλε μου :thumbsu:

Ειναι απο τα πολυ ομορφα αγγελοψαρα!

Αν εχεις χρονο και διαθεση βαλε μας φωτο να τον απολαυσουμε και εμεις! :jig:

Σε reef ενυδρειο το εβαλες η' fish only?

Πολύ ωραίο ψάρι,αλλά είναι και αγγελοψαρο.

Αν δεν είχα reef θα το είχα βάλει από χθες,μέσα!!

Ευχαριστω πολυ παιδιά παιδεύτηκα πολύ να ανεβάσω μια φωτογραφία του..... ελπίζω να σας αρέσει.....

http://www.zimagez.com/zimage/simos.php

ααα και το ενυδρείο μου είναι fish only δοκίμασα και κοράλια αλλά μου σπάσανε τα νεύρα....

Ευχαριστω πολυ παιδιά παιδεύτηκα πολύ να ανεβάσω μια φωτογραφία του..... ελπίζω να σας αρέσει.....

http://www.zimagez.com/zimage/simos.php

ααα και το ενυδρείο μου είναι fish only δοκίμασα και κοράλια αλλά μου σπάσανε τα νεύρα....

:thumbsu: το ειχα και το ξερω πολυ ομορφο,εφαγε τιποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...