simeonmaistrelis 31 Μαίου 2014 #1 Share 31 Μαίου 2014 (edited) Ζητάω συνεργασία για αγορά Golden Angelfish (Centropyge aurantia) απο το εξωτερικό....για να μοιραστούμε τα εξοδα αποστολής... ειναι απλά πανέμορφο... πολλοι δεν το ξέρουν Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2014 - Mr_Zoo Μεταφορά στην σωστή κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 3 Ιουνίου 2014 Author #2 Share 3 Ιουνίου 2014 Ζητάω συνεργασία για αγορά Golden Angelfish (Centropyge aurantia) απο το εξωτερικό....για να μοιραστούμε τα εξοδα αποστολής... ειναι απλά πανέμορφο... πολλοι δεν το ξέρουν 12.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2014 #3 Share 3 Ιουνίου 2014 (edited) βρισκετε και στην αθηνα με υπομονη. Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 10 Ιουνίου 2014 Author #4 Share 10 Ιουνίου 2014 Φίλε μου δυστυχώς αυτό το ψάρι δεν το γνωρίζουν και τα πιο εμπειρα μαγαζιά... το ψάχνω εδώ και 2,5 χρόνια και δεν μπορώ να το βρώ..... ακόμα και στο πιο ψαγμένο μαγαζί,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Ιουνίου 2014 #5 Share 10 Ιουνίου 2014 Φίλε μου δυστυχώς αυτό το ψάρι δεν το γνωρίζουν και τα πιο εμπειρα μαγαζιά... το ψάχνω εδώ και 2,5 χρόνια και δεν μπορώ να το βρώ..... ακόμα και στο πιο ψαγμένο μαγαζί,,,,, το ειχα εγω ενα φεγγαρι και το εχω δει αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 10 Ιουνίου 2014 Author #6 Share 10 Ιουνίου 2014 σε ποιο κατάστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Ιουνίου 2014 #7 Share 10 Ιουνίου 2014 Ρωτησε το cosmozoo ποτε μπορεινα φερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 10 Ιουνίου 2014 Author #8 Share 10 Ιουνίου 2014 το είχαν φέρει από λάθος παραγγελία τα pet city.... ούτε ο παραγωγός τους καταλλαβε πως βρεθεικε στα χέρια του.... το ξέρω γιατι ειχα ρωτήσει τον υπεύθυνο... ασε που εδω στην Ελλάδα και να το φέρει κάποιος το χρεώνει χρυσό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 10 Ιουνίου 2014 Author #9 Share 10 Ιουνίου 2014 οκ ευχαριστώ.... θα το ψάξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Ιουνίου 2014 #10 Share 10 Ιουνίου 2014 Κοιταξε κατω απο 80 με 100 δυσκολα θα το βρεις.Επισεις ρωτα και στο aquario ,εγω το ειχα παρει απο water inn που δυστηχος δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 10 Ιουνίου 2014 Author #11 Share 10 Ιουνίου 2014 στο aquario εχω ψαξει γιατι ψωνίζω συχνα.... αλλά παρόλο που φέρνει περίεργα είδη έχει μείνει στάσιμο σε αυτά τα έιδη.... δεν φέρνει κάτι κανουριο.... παρόλο που του το παράγγειλα .... το cosmozoo θα το επισκεφτώ πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 11 Ιουνίου 2014 Author #12 Share 11 Ιουνίου 2014 καλά δεν θα το πιστέψεις....σήμερα έλαβα ένα email από το aquario και μου ειπε οτι απο βδομάδα θα έρθει το paru Που είχα παραγγείλει αλλά στην λίστα του είναι και το aurantia..... να δεις που κάποιος παίζει μαζί μου.....δεν εξηγείταιαλλιώς.... εκτός κι αν διάβασε τα μυνήματα..... ποιος ξέρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 11 Ιουνίου 2014 Author #13 Share 11 Ιουνίου 2014 μπορει βέβαια να συμβαίνει αυτό επειδή ψωνίζω πολύ συχνά........ και ο Σπύρος είναι καλό παιδί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 13 Ιουνίου 2014 Author #14 Share 13 Ιουνίου 2014 Μάλλον χαμογέλασε η τύχη μου...... Μου το έφερε και το pet shop Marko στο Χαλάνδρι στα 90 ευρώ και φυσικά αυτή την στιγμή κρύβεται στους βράχους μου..... περιμένω και από το aquario δεν με χαλάει να έχω δύο ή και παραπάνω.... εκεί που δεν είχαμε τίποτα τώρα δεν θα έχουμε τι να τα κάνουμε.... πάντως και τα δύο μαγαζιά φέρνουν αρκετά είδη... που δεν βρίσκεις εύκολα... έπαθε την πλάκα του ο ιδιοκτήτης του pet shop marko όταν είδε το ψάρι.... παραγγείλετε το και εσείς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιουνίου 2014 #15 Share 14 Ιουνίου 2014 Μεγεια το ψαρακι φιλε μου Ειναι απο τα πολυ ομορφα αγγελοψαρα! Αν εχεις χρονο και διαθεση βαλε μας φωτο να τον απολαυσουμε και εμεις! Σε reef ενυδρειο το εβαλες η' fish only? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Ιουνίου 2014 #16 Share 14 Ιουνίου 2014 Καλορίζικοοοο Πολύ ωραίο ψαράκι Όταν μπορεις βάλε φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Ιουνίου 2014 #17 Share 14 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο ψάρι,αλλά είναι και αγγελοψαρο. Αν δεν είχα reef θα το είχα βάλει από χθες,μέσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 15 Ιουνίου 2014 Author #18 Share 15 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδιά παιδεύτηκα πολύ να ανεβάσω μια φωτογραφία του..... ελπίζω να σας αρέσει..... http://www.zimagez.com/zimage/simos.php ααα και το ενυδρείο μου είναι fish only δοκίμασα και κοράλια αλλά μου σπάσανε τα νεύρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουνίου 2014 #19 Share 15 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδιά παιδεύτηκα πολύ να ανεβάσω μια φωτογραφία του..... ελπίζω να σας αρέσει..... http://www.zimagez.com/zimage/simos.php ααα και το ενυδρείο μου είναι fish only δοκίμασα και κοράλια αλλά μου σπάσανε τα νεύρα.... το ειχα και το ξερω πολυ ομορφο,εφαγε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Ιουνίου 2014 #20 Share 15 Ιουνίου 2014 Πωωω να το χαίρεσαι φίλε Ειναι φοβερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 15 Ιουνίου 2014 Author #21 Share 15 Ιουνίου 2014 το ειχα και το ξερω πολυ ομορφο,εφαγε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 15 Ιουνίου 2014 Author #22 Share 15 Ιουνίου 2014 Τσιμπαει απο τον βραχο αρκετα οποτε πιστευω οτι συντομα θα φαει και φαγητο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουνίου 2014 #23 Share 16 Ιουνίου 2014 Με τι θα προσπαθήσεις να το ταισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 16 Ιουνίου 2014 Author #24 Share 16 Ιουνίου 2014 Θα πεταχτω να πάρω αρτεμια μάλλον. Του ρίχνω τώρα φιλαράκια ποτισμενα με σκόρδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonmaistrelis 18 Ιουνίου 2014 Author #25 Share 18 Ιουνίου 2014 ευχαριστω όλους σας για τα καλά σας λόγια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος