miatafly 20 Μαρτίου 2007 #1 Share 20 Μαρτίου 2007 Σε πόσες ημέρες βλέπετε να γεννά η guppyna μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 20 Μαρτίου 2007 #2 Share 20 Μαρτίου 2007 ποσο καιρο την εχεις εγυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatafly 20 Μαρτίου 2007 Author #3 Share 20 Μαρτίου 2007 ποσο καιρο την εχεις εγυο; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω μία εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 20 Μαρτίου 2007 #4 Share 20 Μαρτίου 2007 Είναι μικρή η φωτογραφία και δεν φαίνεται καλά. Αν μπορείς βάλε μια μεγαλύτερη. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 20 Μαρτίου 2007 #5 Share 20 Μαρτίου 2007 Κανείς δεν μπορεί να σου πεί πότε θα γεννήσει. Μπορεί να έχει στρεσσαριστεί μέσα στην γεννήστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatafly 21 Μαρτίου 2007 Author #6 Share 21 Μαρτίου 2007 Είναι μικρή η φωτογραφία και δεν φαίνεται καλά. Αν μπορείς βάλε μια μεγαλύτερη. Ευχαριστώ Εβγαλα μερικές ακόμη Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 21 Μαρτίου 2007 #7 Share 21 Μαρτίου 2007 αν ειναι εγυος μονο μια εβδομαδα πρεπει να περιμενεις γιατι η διαρκεια κιυσης στα γκαπυ διαρκει 20-30 μερες. Υ.Γ:αν θελεις τοσο πολυ να γεννησει ριξε μια κουταλια αλατι στη γεννηστρα.αλλα εγω πρωσωπικα δεν στο συνιστω γιατι αντι να σου κανει 20 μωρα θα σου κανει 10 ή και λιγοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 21 Μαρτίου 2007 #8 Share 21 Μαρτίου 2007 ...Υ.Γ:αν θελεις τοσο πολυ να γεννησει ριξε μια κουταλια αλατι στη γεννηστρα.αλλα εγω πρωσωπικα δεν στο συνιστω γιατι αντι να σου κανει 20 μωρα θα σου κανει 10 ή και λιγοτερα. Αυτό πάλι GUTSI που το διάβασες ή ποιος σου το είπε..? Καλό είναι να μην γράφουμε ότι θέλουμε ή πράγματα που δεν είναι σχετικά με την πραγματικότητα, γιατί το φόρουμ το διαβάζουν και άτομα που δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να τα αξιολογήσουν όλα αυτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν ζημιές από κινήσεις που θα οφείλονται σε λάθος πληροφόρηση... Αν ρίξει κάποιος μια κουταλιά αλάτι στη γεννήστρα, όχι μόνο δεν θα γίνουν αυτά που λες, αλλά κινδυνεύει να κάψει το ψάρι από οσμωτικό σοκ! Οταν προτείνουμε κάτι, θα πρέπει και σίγουροι να είμαστε για το αποτέλεσμα, αλλά και τον τρόπο αναλυτικά να περιγράφουμε, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αν κάποιος αρχάριος διάβαζε αυτό το ποστ και είχε μια έγκυο γκαππίνα σε γεννήστρα και αποφάσιζε να κάνει κάτι τέτοιο (μη γνωρίζοντας τίποτα άλλο σχετικά) και έπιανε και έριχνε μια κουταλιά της σούπας αλάτι δίπλα στο ψάρι, τι θα γινόταν μετά..? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 21 Μαρτίου 2007 #9 Share 21 Μαρτίου 2007 μου το ειπαν σε ενα pet shop αλλα και εκεινοι δεν μου το συνηστουσαν να το κανω.αν δεις παραπανω γραφω πως εγω πρωσοπικα δεν το συνιστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 22 Μαρτίου 2007 #10 Share 22 Μαρτίου 2007 (edited) Αυτό πάλι GUTSI που το διάβασες ή ποιος σου το είπε..? κι εμενα μου το εχουν πει και το δοκιμασα και αντι για 20 -30 με γεννησε (molly) 8 και επεζησαν μονο τα 3 .Τωρα δε ζουν. Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2007 - Black Tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 23 Μαρτίου 2007 #11 Share 23 Μαρτίου 2007 -Mηπως τα εφαγε ο Συνοδοντις που εχεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony 23 Μαρτίου 2007 #12 Share 23 Μαρτίου 2007 φιλε μου miatafly αφησε το ψαρακι να γεννησει με την ησυχια του ,μην βιαζεσαι και μην κανεις πειραματα....ακου αλατι!! ...και συμφωνω με τον φιλτατο filoxeno.... φιλε Gutsi Καλό είναι να μην γράφουμε ότι θέλουμε ή πράγματα που δεν είναι σχετικά με την πραγματικότητα, γιατί το φόρουμ το διαβάζουν και άτομα που δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να τα αξιολογήσουν όλα αυτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν ζημιές από κινήσεις που θα οφείλονται σε λάθος πληροφόρηση... Φιλικα... Tony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος