jimioys 20 Μαρτίου 2007 #1 Share 20 Μαρτίου 2007 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 20 Μαρτίου 2007 #2 Share 20 Μαρτίου 2007 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, ωραία τοποθετημένα τα φυτά αν και θα ήθελα ακόμα μερικά ψηλά φυτά στο πίσω μέρος να κρύβουν τον εξοπλισμό σου. Όμορφος χρωματικός συνδυασμός και τα φυτά σε πολύ καλή κατάσταση (όσο μπορώ να διακρίνω). Πες μας όμως και μερικά λόγια για τον εξοπλισμό σου και φυσικά μην ξεχνάς τον διαγωνισμό για το Ενυδρείο του Aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 20 Μαρτίου 2007 #3 Share 20 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 20 Μαρτίου 2007 #4 Share 20 Μαρτίου 2007 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου..... Θα πρότεινα: Αλλαγή φόντου(ποτέ δεν μου άρεσε το μπλέ) Ξύλωμα η αεραντλία (δεν την χρειάζεσαι) Κρύψιμο ο εξοπλισμός που φαίνεται(με ψηλά φυτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimioys 20 Μαρτίου 2007 Author #5 Share 20 Μαρτίου 2007 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 20 Μαρτίου 2007 #6 Share 20 Μαρτίου 2007 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...ic=9553&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος