Jump to content

Background Με Τσιμέντο -Μεταβολή Ph

Recommended Posts

Καλησπέρα έρχεται το καλοκαίρι και μιας και μέσα στον Ιούνιο θα γίνει αγορά νέου ενυδρείου θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο στέκει μια σκέψη μου

Σκεφτόμουν να κάνω diy background και κύριο συστατικό θα είναι το τσιμέντο θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν με το τσιμέντο θα ανέβει οπωσδήποτε το PH.... Υπάρχει τρόπος είτε με συγκεκριμένο πλύσιμο είτε με κάποιον άλλον τρόπο να γίνει ουδέτερο για το νερό του ενυδρείου ?? ( το λέω γιατί έτσι θα περιοριστώ σίγουρα σε αφρικανες οπότε να ξέρω και γενικά)

Έγινε επεξεργασία - giannisss

εχω την εντυπωση οτι πρεπει να το περασεις εποξικη ρυτινη και μετα δεν επηρεαζει το pH ....

εχω την εντυπωση οτι πρεπει να το περασεις εποξικη ρυτινη και μετα δεν επηρεαζει το pH ....

Πολυ σωστα.

Παντος εφοσον θα βαλεις αφρικανες,καλο ειναι α εχεις σκληρα νερα

kixlidatοs αν καταλλαβα καλα εννοει οτι θα περιοριστει σε αφρικανες αν επηρεαζει το τσιμεντο το pH

Το τσιμεντο ανεβαζει το ΡΗ και τις σκληροτητες,αλλα αυτο το θελουμε στην αφρικη. :)

http://www.aquazone.gr/forums/topic/81658-rythors-piece-of-africa/

Τρέχει πάνω από ένα χρόνο. Στην αρχή το ΡΗ εκτοξεύθηκε και μετά έπεσε σχεδόν στο ΡΗ του νερού της περιοχής. Δηλαδή μετά από γεμισματο-αδειάσματα και άνθρακα για κανά 2 βδομάδες δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου έως καθόλου το νερό.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση.... Όσο αν αφορά τα ψαρια που συζητήθηκε ετοιμάζονται δύο project με diy background ένα το δικό μου και ένα του ξαδέλφου μου ( θέλει να πάει προς Αμερική πλευρά σε geophagus σαλαχια κτλ) οπότε δεν θέλει PH υψηλό.... Εγώ πάλι δεν ξέρω τι θέλω.... Είμαι και εγώ ανάμεσα από Αφρική και Αμερική.... :-D γιαυτό ρώτησα αν επιρεαζει τα λίτρα για του λόγου το αληθές θα είναι ένα 500 λίτρο και εγώ δεν γνωρίζω η 500 λίτρα η 700 λίτρα....που με την πλάτη θα πάνε άνετα 400 και 600 φαντάζομαι.... Τα ενυδρεία θα είναι τα anubias A1500 η Α1800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...