Safarpn 29 Μαίου 2014 #1 Share 29 Μαίου 2014 Η φύση πραγματικά μερικές φορες μας χαρίζει απίστευτες εικόνες, απλά κάποιος πρεπει να ειναι αρκετά τυχερός, να βρίσκεται εκεί κοντά για να τις αποτυπώσει/καταγράψει. Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες που καταβάλει μια αρκούδα με το μικρό της να αναρριχηθούν σε μια απόρκρυμνη πλαγιά κάπου στο Ζαγόρι. http://m.youtube.com/watch?v=uY5zPA28d5Y 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Μαίου 2014 #2 Share 29 Μαίου 2014 Xαχαχαχα πολυ πλακα εχει το μικρο! Κι αυτη η μανα του τι το ταλαιπωρει και το ανεβαζει εκει πανω; Παντως το 9 που ανεβαινα απο Γρεβενα στη Βασιλιτσα και περασε απο μπροστα μου μια αρκουδα με το μικρο της, το τελευταιο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν να τραβαω βιντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Μαίου 2014 #3 Share 29 Μαίου 2014 πολυ ωραίο βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Μαίου 2014 #4 Share 29 Μαίου 2014 Την αρκουδα και τα ματια σας παιδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Μαίου 2014 #5 Share 29 Μαίου 2014 Πολυ ομορφο βιντεο! Οντως το μικρο ειναι μουτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 29 Μαίου 2014 #6 Share 29 Μαίου 2014 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 13 Ιουνίου 2014 #7 Share 13 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς το μικρό δεν τα κατάφερε. Κρίμα http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=302202&catid=6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Ιουνίου 2014 #8 Share 13 Ιουνίου 2014 (edited) Προφανως ουτε η μητερα του! Κριμα! Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Ιουνίου 2014 Author #9 Share 13 Ιουνίου 2014 Α ρε φίλε, πολύ κρίμα. Πάντως θεωρω "ευλογημένο" τον εαυτό μου που εδώ που εργάζομαι έχω πετύχει (έστω δυο φορές) αρκούδες στο φυσικό τους περιβάλλον, στα ορεινά των Γρεβενών. Ειναι πανέμορφα ζώα, πολυ έξυπνα και ειναι πραγματικά ωραία η αίσθηση να τα βλέπεις πολύ κοντά σου εκεί που περπατάς.....και μετά απλα τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς γεμάτος φόβο αλλα και δέος! Κρίμα για την αρκούδα και το μικρό της και πολυ περισσότερο κρίμα που συχνά βλέπουμε αρκούδες στους δρόμους μας χτυπημένες απο αυτοκίνητα ειδικά μέσα στην Εγνατία οδό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουνίου 2014 #10 Share 13 Ιουνίου 2014 Πωωω κρίμα Εκπληκτικό το βίντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος