pit05 28 Μαίου 2014 #1 Share 28 Μαίου 2014 Ξερει κανεις παρακαλω τι ειναι αυτα τα ασπρα στον βραχο? Ηταν στο sump και εβγαλα ενα κομματι για το main και παρατηρησα οτι ολος ο βραχος στο sump καθως και τα τζαμια εχουν γεμισει με αυτο. Ειναι ασφαλες να το ανεβασω στο main? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Μαίου 2014 #2 Share 29 Μαίου 2014 (edited) Feather duster ειναι φιλε Pit Αν δεν εχει κατι αλλο ανεπιθυμητο ο βραχος,δεν υπαρχει κανενα προβλημα να τον ανεβασεις επανω. edit Μπορεις να το τσεκαρεις και στο παρακατω link αν εχεις χρονο.;-) http://www.advancedaquarist.com/2002/8/inverts Έγινε επεξεργασία 29 Μαίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 30 Μαίου 2014 Author #3 Share 30 Μαίου 2014 Ευχαριστω πολυ Μιχαλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Μαίου 2014 #4 Share 30 Μαίου 2014 Σιγα το πραγμα πετρο,σημερα ειπα κατι εγω αυριο θα μου πεις εσυ φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος