velos 30 Μαίου 2014 Author #26 Share 30 Μαίου 2014 Ο Ερρικος εν ωρα φαγητου!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 31 Μαίου 2014 #27 Share 31 Μαίου 2014 Ειναι πανεμορφο να το χαιρεσε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 31 Μαίου 2014 #28 Share 31 Μαίου 2014 ωραιο αν και δεν ξερω καθολου απο αυτα τα ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Μαίου 2014 #29 Share 31 Μαίου 2014 Καλως δεχτηκες τον νεο κατοικο,κουκλος ! Οπως ειπες τα λιτρα ειναι λιγα,και να εισαι ετοιμος για πολυ μεγαλες αλλαγες διαστασεων στο μελλον.Δεν θελω να σε αγχωσω,αλλα μοτορο κατω απο 200χ70 δεν θα ειναι καλα.Στο μελλον βεβαια. Απο τροφη μονο γαριδα κατ. δινεις;Δωσε ποικιλια,οπως γεωσκολυκα(μην το κακομαθεις ομως αφου τρωει κατεψυγμενο,απλα μεζεδακι), και δωσε και ξηρα σιγα σιγα.Πολυ καλη επιλογη ειναι της hikari-sinking carnivore pellets. Μικρη στο μεγεθος και δελεαστικη για τα ψαρια,απ'οσο εχω δει.Αλλωστε το στομα στα σαλαχια,ειναι πιο στενο απ'οσο δειχνει. Κρατα και χαμηλα νιτρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 31 Μαίου 2014 Author #30 Share 31 Μαίου 2014 Για ολα εχω πληροφορηθει κ ακομα μαθενω κ παντα θα μαθενω!ειναι μοναδικο πλασμα κ ειμαι διατεθημενος να του παρεχω τα καλητερα'ευχαριστω για τις ευχες κ τις πολυτιμες ιδεες! Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Οκτωβρίου 2014 #31 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Πως πάει το ψάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayInTheTrees 17 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 17 Οκτωβρίου 2014 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 20 Οκτωβρίου 2014 Author #33 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Ο ερρικος μεταφερθηκε σε μεγαλητερο ενυδρειο φιλου μ γτ αποφασησα να ασχοληθω με δισκους!ειναι υγιεστατος κ απολαμβανει 600 λιτρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Πολυ καλη κινηση σιγουρα θα νιωθει πιο ανετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 20 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Tελειος τελειος τελειος :bow: :thumbsu: :bigemo_harabe_net-117: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος