alcapone 27 Μαίου 2014 #1 Share 27 Μαίου 2014 καλησπερα συνχομπιστες..μετα απο 3 χρονια στο χομπυ...και αρκετες ψαροσυνθεσεις....αποφασησα και εγω να κατεβω προς την καταπληκτικη αυτη ηπειρο..και συγκεκρημενα προς την λιμνη ΤΑΝΓΚΑΝΙΚΑ παμε για 125 λιτρα....το ενυδρειο ειναι γεματο εδω και περιπου 2 μηνες...περημενει τα πρωτα του ψαρακια σιγα σιγα...οι Διαστάσεις: 81 x 36 x 50 εκ...ηδη βρεθηκαν τα πρωτα ψαρακια απο τον συνχομπιστα xone_17..προκειτε για ενα ζευγαρι Neolambrologus brichardi τα οποια πρωτα ο θεος θα παραλαβω αρχες του μηνα.....τωρα επομενος στοχος μου καποια ομαδα απο κοχυλοψαρα για να ολοκληρωθει η ψαροσυνθεση μου...βεβαια δεν ξερω εαν αντεχουν αυτα τα λιτρα τα ψαρια που λεω..πολυ θα ηθελα να ακουσω γνωμες........ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Μαίου 2014 #2 Share 27 Μαίου 2014 Καλη αρχη λοιπον στην τανγκανικα Για τις διαστασεις αυτες ειναι πιθανο να εχεις τσαμπουκαδες Διαβασε εδω , στο τελος εχει καποιες προτασεις για ψαροσυνθεσεις http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-ieenu-aaioaenaassa-aea-eeessaeaao-oco-essiico-tanganyika/#entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 27 Μαίου 2014 Author #3 Share 27 Μαίου 2014 Καλη αρχη λοιπον στην τανγκανικα Για τις διαστασεις αυτες ειναι πιθανο να εχεις τσαμπουκαδες Διαβασε εδω , στο τελος εχει καποιες προτασεις για ψαροσυνθεσεις http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-ieenu-aaioaenaassa-aea-eeessaeaao-oco-essiico-tanganyika/#entry550987 ευχαριστω πολυ φιλε μου..θα το διαβασω ολο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 27 Μαίου 2014 #4 Share 27 Μαίου 2014 εχω σε 200 λιτρα μπρικαρντι....απο ενα ζευγαρι εχουν γινει 40 ψαρακια....ουτε καν εχω σκεφτει για αλλο ειδος!!!!!!!!γνωμη μου ασε μονο τα μπρικαρντι,με λιγο υπομονη θα σου γεμισει το ενυδρειο!!!!και το ποιο βασικο αν ειναι μονα τους θα απολαυσεις και τις εκπλικτικες συμπεριφορες των συκγεκριμενων ψαριων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Μαίου 2014 #5 Share 27 Μαίου 2014 Ενδιαφέρουσα ιδέα σε τέτοιες διαστάσεις να συνδυάσεις τα δολοφονικά brichardi με κογχυλόψαρα ,προσωπικά σε αυτές τις διαστάσεις θα φιλοξενούσα ή τους μεν ή τους δε Παρόλα αυτά έυχομαι καλές επιτυχίες σε ο.τι αποφασίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkas 28 Μαίου 2014 #6 Share 28 Μαίου 2014 Πολύ ομορφη η λιμνη και τα ειδη της. Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω για ένα μόνο είδος . Εχω 240 λιτρα και φιλοξενώ 2 είδη και οι τσαμπουκάδες είναι ο κανόνας. Απλά όταν υπάρχει χώρος και κρυψώνες είναι πιο εύκολο να εκτονώνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος