paul.asty 27 Μαίου 2014 #1 Share 27 Μαίου 2014 Πριν λιγο πηγα και αγορασα δικο μου τεστ kh τωρα θελω να κανω μετρηση αλλα δεν ξερω πως εψαξα εδω αλλα βρηκα μονο nh4 , no3 , no2 και ph Ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Μαίου 2014 Author #2 Share 27 Μαίου 2014 Ενταξει καταλαβα πως το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2014 #3 Share 27 Μαίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Μαίου 2014 #4 Share 27 Μαίου 2014 Για μεγαλητερη ακριβεια μιση μοναδας, βαζεις 10μλ νερου απ το ενυδρειο και καθε σταγονα απ το αντιδραστιριο του kh μετραει μιση μοναδα.... Το λεει και στις οδηγιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2014 #5 Share 27 Μαίου 2014 Αγγελε μου,στο θεμα που ειχες κανει την τρομερη δουλεια οντως μας ελειπε το kh. Εδω τo θεμα για τα test της tropic http://www.aquazone.gr/forums/topic/92671-oaecaio-oaaoo-oco-tropic-marine/ Οοοοοοοταν βρεις χρονο ψηνεσαι να το κανεις και αυτο? Το εχεις και αυτο το τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Μαίου 2014 Author #6 Share 27 Μαίου 2014 Ευχαριστώ άγγελε Μιχάλη αν βρω χρόνο μπορώ να το κάνω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2014 #7 Share 27 Μαίου 2014 Οκ παυλο Δες πως το εχει κανει ο αγγελος σε εκεινο το θεμα και βαλε και φωτο! Μπραβο και ευχαριστουμε για τη διαθεση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Μαίου 2014 #8 Share 27 Μαίου 2014 Μπορω να στα στειλω τωρα Μιχαλη, ετσι και αλλιως θα εκανα ενα τεστ τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2014 #9 Share 27 Μαίου 2014 Στειλε μου αγγελε! Τι να πω ρε παιδια.....τιμη για ενα φορουμ να εχει παιδια που εχουν τετοια διαθεση να βοηθησουν με τετοιες κινησεις,τους συνχομπυστες και το ιδιο το φορουμ Μπραβο και σας ευχαριστουμε και τους δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος