ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Μαίου 2014 Author #26 Share 29 Μαίου 2014 Και που σαι ακομη! Εδώ είμαι...για πές....ετοιμάζεις κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 29 Μαίου 2014 #27 Share 29 Μαίου 2014 το καβαλαω κι ερχομαι !!!!!!!! θα τις ανεβασω αυριο που θα συπληρωσω κανα 2 ακομα βραχια και μαλλον θα βαλω και ψαρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Μαίου 2014 Author #28 Share 29 Μαίου 2014 :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 29 Μαίου 2014 #29 Share 29 Μαίου 2014 θοδωρη τι ετοιμαζεις ;;;;;;;; εεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;; μη ντρεπεσε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Μαίου 2014 #30 Share 29 Μαίου 2014 Παρασκευα τι ενυδρειο θα φτιαξεις;; Θαλασσα ή γλυκο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Μαίου 2014 Author #31 Share 29 Μαίου 2014 Γλυκο αδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαίου 2014 Author #32 Share 30 Μαίου 2014 Λοιπον, τελικα θα παω για το 1μετρο παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 30 Μαίου 2014 #33 Share 30 Μαίου 2014 Λοιπον, τελικα θα παω για το 1μετρο παιδια. Σωστή επιλογή. Αντε με το καλό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαίου 2014 #34 Share 30 Μαίου 2014 Λοιπον, τελικα θα παω για το 1μετρο παιδια. Αλλα και παλι σκαλαρια δεν θα προτεινα! Υπαρχουν ομως πολυ ομορφες νανοκιχλιδες να παιξεις μπαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 30 Μαίου 2014 #35 Share 30 Μαίου 2014 με το καλο αρχοντα !!!!!!!!! δωστου λεμεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Μαίου 2014 #36 Share 30 Μαίου 2014 :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Μαίου 2014 #37 Share 30 Μαίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαίου 2014 Author #38 Share 30 Μαίου 2014 Αλλα και παλι σκαλαρια δεν θα προτεινα! Υπαρχουν ομως πολυ ομορφες νανοκιχλιδες να παιξεις μπαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαίου 2014 Author #39 Share 30 Μαίου 2014 Γιατι ρε σκαλαροκαμμενε θοδωρη δεν προτεινεις σκαλαρια; Δλδ μονο σε.....λιμνες χωρανε! Δεν ειναι και λιγα λοτρα....και εχει και υψος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαίου 2014 Author #40 Share 30 Μαίου 2014 Παντως ευχαριστω ολους για την ενθαρυνση....γιατι ειναι μεγαααααλο βημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαίου 2014 #41 Share 30 Μαίου 2014 (edited) Σε 270 λιτρα ανετα σε παιρνει να βαλεις 5 σκαλαρια!Ασε ο Θοδωρας ειναι υπερβολικος οπως παντα. Διαβασε και το προφιλ τους. http://www.aquazone.gr/forums/topic/61576-pterophyllum-scalare/ Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαίου 2014 #42 Share 30 Μαίου 2014 Παιδια εγω σας το λεω απο την εμπειρια μου! 7 εχω στο δικο μου και γινεται το ελα να δεις! Καλυτερα να πας σε 1-2 κοπαδια με τετρακια και καμια νανοκιχλιδα ή κορυ κατω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Μαίου 2014 #43 Share 31 Μαίου 2014 Παιδια εγω σας το λεω απο την εμπειρια μου! 7 εχω στο δικο μου και γινεται το ελα να δεις! Καλυτερα να πας σε 1-2 κοπαδια με τετρακια και καμια νανοκιχλιδα ή κορυ κατω! Ρε Θοδωρα,κιχλιδες ειναι,τι περιμενεις?Και σε παραπανω λιτρα να τα ειχες παλι ξυλο θα επεφτε που και που. Ειναι στο dna των ψαριων αυτο,ομως για να λεει το προφιλ οτι μπορει να βαλει εγω θα εβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαίου 2014 #44 Share 31 Μαίου 2014 Kαμια σχεση με το αν παιζουν ξυλο! Το θεμα ειναι οτι θα πεφτει το ενα πανω στο αλλο! Τελοσπαντων εγω την ειπα τη γνωμη μου. Απο κει και περα το ενυδρειο ειναι δικο σου Παρασκευα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Μαίου 2014 Author #45 Share 31 Μαίου 2014 Παιδες σας ευχαριστω που ασχολειστε, εστω και αν διαφωνειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Ιουνίου 2014 Author #46 Share 12 Ιουνίου 2014 Αφου λοιπον αππφασισα και αυτες τις ημδρες ερχεται το μεγαλο ενυδρειο, ευχαριστω για την βοηθεια ολους οσοι ασχοληθηκαν. Ας κλειδωσει και το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 12 Ιουνίου 2014 #47 Share 12 Ιουνίου 2014 Παρασκευά να έχεις υπόψη σου ότι και το ενυδρείο του μέτρου είναι μικρό για σκαλάρια. Έπαθα και έμαθα. Όσο είναι μικρά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όταν μεγαλώσουν τα πράγματα αλλάζουν. Σε ενυδρείο 80Χ40Χ55 ύψος έχασα ένα αρσενικό από το πολύ στρεσάρισμα. Να πω πως μέσα στο ενυδρείο είχα μόνο 4 σκαλάρια. Τα ψάρια αυτά θέλουν χώρο δεν ξέρω για το ύψος που λένε, αλλά μήκος θέλουν σίγουρα. Ακόμα και τώρα που έχω 12 ψάρια σε ενυδρείο 1,5 μέτρο, εκ των οποίων μόνο τα 4 ενήλικα όταν έρθει η στιγμή τις γέννας το ενυδρείο γίνεται τέξας βγαίνουν μαχαίρια και γίνεται σφαγή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Ιουνίου 2014 Author #48 Share 12 Ιουνίου 2014 Παρασκευά να έχεις υπόψη σου ότι και το ενυδρείο του μέτρου είναι μικρό για σκαλάρια. Έπαθα και έμαθα. Όσο είναι μικρά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όταν μεγαλώσουν τα πράγματα αλλάζουν. Σε ενυδρείο 80Χ40Χ55 ύψος έχασα ένα αρσενικό από το πολύ στρεσάρισμα. Να πω πως μέσα στο ενυδρείο είχα μόνο 4 σκαλάρια. Τα ψάρια αυτά θέλουν χώρο δεν ξέρω για το ύψος που λένε, αλλά μήκος θέλουν σίγουρα. Ακόμα και τώρα που έχω 12 ψάρια σε ενυδρείο 1,5 μέτρο, εκ των οποίων μόνο τα 4 ενήλικα όταν έρθει η στιγμή τις γέννας το ενυδρείο γίνεται τέξας βγαίνουν μαχαίρια και γίνεται σφαγή. Ναι λέγε τέτοια να τα ακούσει και ο Θοδωρής να αρχίσει να φωνάζει πάλι (σας τα έλεγα εγώ κτλ) Μα και εγώ μόνα τους θα τα έχω..... 6/7 σκαλάρια 20/30 ροδόστομοι 7/8 κορυ 5/6 οτοκυκλοι και μπορεί, μπορέι λέω ένα ζευγαράκι ραμιρέζι.... Για όνομα του Θεού, μην είστε τόσο υπερβολικού επιτέλους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Ιουνίου 2014 Author #49 Share 12 Ιουνίου 2014 Σοβαρά τώρα...το όλο στήσιμο θα γίνει πολύ προσεκτικά και η επιλογή και ο αριθμός των ζωντανών επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Ιουνίου 2014 #50 Share 12 Ιουνίου 2014 Ναι λέγε τέτοια να τα ακούσει και ο Θοδωρής να αρχίσει να φωνάζει πάλι (σας τα έλεγα εγώ κτλ) Μα και εγώ μόνα τους θα τα έχω..... 6/7 σκαλάρια 20/30 ροδόστομοι 7/8 κορυ 5/6 οτοκυκλοι και μπορεί, μπορέι λέω ένα ζευγαράκι ραμιρέζι.... Για όνομα του Θεού, μην είστε τόσο υπερβολικού επιτέλους!!!! Καλαααα, εσυ μην ακους τον "σκαλαρα" ακου τον φυτεμενο τον γαριδανθρωπο! Μετα μη λες πως δεν στα λεγαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος