Jump to content

Asian Pico Με Betta Splendens - Αρχάριος Σε Πρώτη Προσπάθεια

Recommended Posts

Πολυ ομορφο ενυδρειο και δουλειες με ταξη και μερακι και πολυ ομορφος ο ψαρης!!!!Να το χαιρεσαι!!!

Δεν χρειαζεσαι DIY CO2 με αυτα τα φυτακια που εχεις...μπορεις να ριχνεις Excel (Seachem Flourish Excel)

Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και ο μονομάχος σου!

Μπράβο σου, πολύ καλή δουλειά και όμορφη παρουσίαση!

Μου άρεσε που στο ξύλο έβαλες και τη σημαία της Ελλάδας... Made in Greece!

Όσο για τα τεστ, επειδή λες ότι μαζεύεις λεφτά για βαλιτσάκι, το μυαλό μου πήγε στης Sera, που είναι πανάκριβο... αν έπεσα μέσα, ψάξε να βρεις ένα βαλιτσάκι της Aquili που είναι πολύ οικονομικό. :)

Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και ο μονομάχος σου!

Μπράβο σου, πολύ καλή δουλειά και όμορφη παρουσίαση!

Μου άρεσε που στο ξύλο έβαλες και τη σημαία της Ελλάδας... Made in Greece!

Όσο για τα τεστ, επειδή λες ότι μαζεύεις λεφτά για βαλιτσάκι, το μυαλό μου πήγε στης Sera, που είναι πανάκριβο... αν έπεσα μέσα, ψάξε να βρεις ένα βαλιτσάκι της Aquili που είναι πολύ οικονομικό. :)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, ήδη εντόπισα ένα κατάστημα στην Αθήνα που έχει προϊόντα της Aquili που μου πρότινες και θα τους καλέσω αύριο πρωί για την διαθεσιμότητα. Πράγματι η τιμή είναι εξαιρετική, καμία σχέση με τα βαλιτσάκια. Επίσης, στο ίδιο κατάστημα στάμπαρα και ένα ηλεκτρονικό ph-μετρο τσέπης στα 14 € :D

Ευχαριστώ και πάλι...

Ωραιο ενυδρειο και ομορφο ψαρι. Να τα χαιρεσαι.

Μια χαρα τεστ και τα aquili (απο οτι ειδα τα εφερε και το aquascape.gr σε περιπτωση που ειδες αλλο καταστημα αν δεν τα εχει ετοιμοπαραδοτα ρωτα και εκει), παρε να κανεις καμια μετρηση να δουμε ακριβως τι γινεται, γιατι βλεπω και οτι σου βγαζει μικροτερη την gh απο την kh που ειναι σπανιο να συμβει.

Ωραιο ενυδρειο και ομορφο ψαρι. Να τα χαιρεσαι.

Μια χαρα τεστ και τα aquili (απο οτι ειδα τα εφερε και το aquascape.gr σε περιπτωση που ειδες αλλο καταστημα αν δεν τα εχει ετοιμοπαραδοτα ρωτα και εκει), παρε να κανεις καμια μετρηση να δουμε ακριβως τι γινεται, γιατι βλεπω και οτι σου βγαζει μικροτερη την gh απο την kh που ειναι σπανιο να συμβει.

Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα πάρω και το aquascape ένα τηλέφωνο, αν και στο e-shop δεν βλέπω να τα έχει σαν κωδικούς, ίσως όμως να υπάρχουν.

Σχετικά με τις μετρήσεις, νομίζω ότι φταίει η κλίμακα των stick που έχω, που έχει μεγάλη απόσταση της πρώτης (της μηδενικής) τιμής από την δεύτερη... και επειδή είμαι και λίγο ψείρας, μια πολύ ελαφρυά απόχρωση που έχω από την μηδενική τιμή, δεν την αποδέχομαι ως μηδενική ελαφρά τι καρδία... Σίγουρα πάντως η προμήθεια των υγρών tests, είναι επιβεβλημένη, διότι έχω και γω μια μικρή ανησυχία...

Mπράβο φίλε μου πολύ καλή δουλειά και όμορφο το ψαράκι σου.

Μ`αρέσε επίσης ο τρόπος που μας παρουσιάσες όλο το story.

Καλή αρχή σου ευχομαι και με μεγαλύτερο φυσικά :D

Mπράβο φίλε μου πολύ καλή δουλειά και όμορφο το ψαράκι σου.

Μ`αρέσε επίσης ο τρόπος που μας παρουσιάσες όλο το story.

Καλή αρχή σου ευχομαι και με μεγαλύτερο φυσικά :D

Σε ευχαριστώ πολύ !

Μερικές φωτογραφιούλες ακόμα του μικρού :

2i9nfoj.jpg

30vnko1.jpg

1z6fhqp.jpg

28jb6n5.jpg

spgqd0.jpg

• Like 2

Ωραίος ο "μικρός"

Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και ο μικρός σου!!!

Να τον χαίρεσε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...