StayInTheTrees 26 Μαίου 2014 #1 Share 26 Μαίου 2014 Ανοιγω αυτο το 8εμα γιατι ειδα σε ενα βιντεο τον καρχαρια να τον εχει ενας ιδιοτητης και 8ελω να ρωτησω εαν στην Ελλαδα εχουμε αν8ρωπους που εχουν στην κατοχη τους αυτο το πανεμορφο πλασμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayInTheTrees 26 Μαίου 2014 Author #2 Share 26 Μαίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2014 #3 Share 27 Μαίου 2014 Σιγουρα υπαρχουν καποιοι αλλα δεν νομιζω να ασχολουνται με φορουμ κτλ (θα προτιμουν να ασχοληθουν με τα πετρελαια τους η' τις εταιριες τους) Αν δεν κανω λαθος ειχε δυο μικρους Black tip ενα εμπορικο κεντρο στον αγιο δημητριο. Δεν αντεξαν πανω απο μερικους μηνες.Μαλιστα οταν ρωτησα μου ειπαν(αν ειναι αληθεια) πως πηδηξαν εξω απο το ενυδρειο. Ταπεινη μου αποψη ειναι παντως πως τετοια ζωντανα θα πρεπει να μενουν στη θαλασσα και οχι σε ενυδρεια Και αν μπαινουν να ειναι σε πολλων τονων ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 27 Μαίου 2014 #4 Share 27 Μαίου 2014 και εδώ Θεσσαλονίκη είχε ο Αμαζόνιος. .είχε δυο μαλιστα για χρόνια. .με τιμη 3000 €!! ο ένας. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayInTheTrees 2 Ιουλίου 2014 Author #5 Share 2 Ιουλίου 2014 τρομερο πλασμα παντως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Ιουλίου 2014 #6 Share 3 Ιουλίου 2014 Σε αγτο εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! Σου προκαλει και δεος αλλα και θαυμασμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος