Jump to content

Νέος Μονομάχος

hms

Recommended Posts

Ο νέος μου μονομάχος :) :)

imagejpg1-1.jpg

• Like 2

Ωραία φάτσα ! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις. :)

Το ενυδρειο το έστησα χθες, dennerle 20 λιτρα, αμμος carat 6, φιλτρανση με hailea εσωτερικο φιλτρο με spray bar :)

Φυτα valisneria, και ντοματια και περιμένω καμια δυο ριζες να βαλω. Φωτισμος κρεμαστο φωτιστικο 9w :)

Θα κανω την παρουσίαση σε λιγο καιρο οταν θα ειναι ετοιμο :D

Το ενυδρειο το έστησα χθες, dennerle 20 λιτρα, αμμος carat 6, φιλτρανση με hailea εσωτερικο φιλτρο με spray bar :)

Φυτα valisneria, και ντοματια και περιμένω καμια δυο ριζες να βαλω. Φωτισμος κρεμαστο φωτιστικο 9w :)

Ειναι στρωμενο το ενυδρειο?

Ομορφος ο μονομαχος σου!

Λοιπον, έβαλα 10% νερο απο το στρωμενο ενυδρειο που εχω και το υπόλοιπο καινουργιο νερο απο τη βρύση με αντιχλωριο. Μετα πηρα βιολογικο υλικο σπο το ενα απο τα δυο fluval 206 που τρέχουν στο στρωμενο ενυδρειο και τα έβαλα στο φιλτρο του 20 λίτρου, έβαλα και μια δόση βακτηρια και μετα απο κατι ώρες μπηκε το ψαρακι, αυριο θα κανω μέτρηση αμμωνιας αλλα δεν νομιζω να εχει θεμα αλλα θα κανω και αν χρειαστεί αλλαγη νερου :)

• Like 1

Λοιπον, έβαλα 10% νερο απο το στρωμενο ενυδρειο που εχω και το υπόλοιπο καινουργιο νερο απο τη βρύση με αντιχλωριο. Μετα πηρα βιολογικο υλικο σπο το ενα απο τα δυο fluval 206 που τρέχουν στο στρωμενο ενυδρειο και τα έβαλα στο φιλτρο του 20 λίτρου, έβαλα και μια δόση βακτηρια και μετα απο κατι ώρες μπηκε το ψαρακι, αυριο θα κανω μέτρηση αμμωνιας αλλα δεν νομιζω να εχει θεμα αλλα θα κανω και αν χρειαστεί αλλαγη νερου :)

Άψογος ! :)

κουκλος! να σου ζησει!

Ο νέος μου μονομάχος :) :)

imagejpg1-1.jpg

Ομορφος! Και μου φαινεται ξερω και απο που τον πηρες! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...