kalafan 25 Μαίου 2014 #1 Share 25 Μαίου 2014 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου ΚοινωνικόΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):80 x 30 x 40Συνολικά Λίτρα: 96Sump (λίτρα):ΟΧΙΟργανισμοίΦυτά: Annubias barteri nana, Echinodorus ΒleheriΨάρια: 10 x tiger barbs , 2 x Botia KubotaiΆλλα είδη: Διακοσμητικά υλικάΦόντο: πλατη JUWELΠέτρες: Ξύλα: Mopani woodΆλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα: DOWΒυθός: Λευκη χαλαζιακη αμμος Carat 6ΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): T8 1 x 20wΔιάρκεια φωτισμού: 8 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: FLUVAL 206Θέρμανση/ Ψύξη: οχιΛίπανση: Seachem Flourish EXCELΠαροχή CO2: οχιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH: 7.6Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3): 0Νιτρώδη (ΝΟ2): 0Νιτρικά (ΝΟ3): 10ppmΦωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C): 26ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: 30% ανα εβδομαδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα: PrimeΆλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: φωτο απο το στησιμο... το μεγαλείο της CARAT 6...κατευθειαν απο το σακι στο ενυδρειο...ουτε πλυσιμο ουτε τιποτα... και θολουρα ΜΗΔΕΝ... Βίντεο: Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Μαίου 2014 #2 Share 25 Μαίου 2014 Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου! Μπραβο! Οταν φουντωσουν τα φυτα θα ομορφυνει περισσοτερο. Θα σε συμβουλευα μονο να βαλεις κανα δυο ευκολα φυτακια ακομη αλλα αυτα ειναι γουστα! Α και την ανουμπια αν δεν θες να σου γεμισει αλγη, βαλτην καπου πιο χαμηλα και σκιερα και δωστης χωρο ωστε να αναπτυχει και να περπατησει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 25 Μαίου 2014 Author #3 Share 25 Μαίου 2014 σ ευχαριστω... για ευκολα φυτακια...τι προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Μαίου 2014 #4 Share 25 Μαίου 2014 Καθαρο και ομορφο!Πολυ ωραιο ενυδρειο! Αυτο θα σου ελεγα κι εγω για την ανουμπια γιατι εκει που ειναι την χτυπαει το φως αλυπητα! και θα σου μαυρισει.... Ευκολα φυτακια ειναι....hygrofila,microsorum,cryptocoryne,bacopa,cabomba...ριξε εδω μια ματια.... http://www.aquazone.gr/forums/topic/86082-oeoou-iaa-auoc-oi-aaeiu-aeooeiessao/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Μαίου 2014 #5 Share 25 Μαίου 2014 Πανεμορφο φιλε Ωραιες πετρες, απο που;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Μαίου 2014 #6 Share 25 Μαίου 2014 Πολυ ομορφο φιλε. Η πλατη ειναι ολα τα λεφτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 25 Μαίου 2014 Author #7 Share 25 Μαίου 2014 Πανεμορφο φιλε Ωραιες πετρες, απο που;;; ευχαριστω φιλε μου... οι πετρες ειναι απο το Petcity... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 25 Μαίου 2014 Author #8 Share 25 Μαίου 2014 Καθαρο και ομορφο!Πολυ ωραιο ενυδρειο! Αυτο θα σου ελεγα κι εγω για την ανουμπια γιατι εκει που ειναι την χτυπαει το φως αλυπητα! και θα σου μαυρισει.... Ευκολα φυτακια ειναι....hygrofila,microsorum,cryptocoryne,bacopa,cabomba...ριξε εδω μια ματια.... http://www.aquazone.gr/forums/topic/86082-oeoou-iaa-auoc-oi-aaeiu-aeooeiessao/ ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Μαίου 2014 #9 Share 25 Μαίου 2014 Καθαρο και ομορφο!Πολυ ωραιο ενυδρειο! Αυτο θα σου ελεγα κι εγω για την ανουμπια γιατι εκει που ειναι την χτυπαει το φως αλυπητα! και θα σου μαυρισει.... Ευκολα φυτακια ειναι....hygrofila,microsorum,cryptocoryne,bacopa,cabomba...ριξε εδω μια ματια.... http://www.aquazone.gr/forums/topic/86082-oeoou-iaa-auoc-oi-aaeiu-aeooeiessao/ Μεσα εισαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 25 Μαίου 2014 #10 Share 25 Μαίου 2014 Πολύ ωραίο, μπράβο!! Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά. Κανά δυό φυτάκια ακόμα νομίζω θα του πήγαιναν πολύ, αλλά γούστα είναι αυτά.. Να χαίρεσαι τα ψαράκια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 25 Μαίου 2014 #11 Share 25 Μαίου 2014 πολυ ομορφο και πολυ ομορφα ψαρια διαλλεξες! αλλα διαολια τα σκασμενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 27 Μαίου 2014 Author #12 Share 27 Μαίου 2014 διαόλια δε θα πει τιποτα!!! ευτυχως το ενυδρειο ειναι στο δωματιο του γιου μου κσι δεν το βλεπω συνεχεια... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 27 Μαίου 2014 Author #13 Share 27 Μαίου 2014 αλλιως σου σπανε τα νευρα απο τα πηγαινε -ελα...χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 27 Μαίου 2014 #14 Share 27 Μαίου 2014 Αγαπημενα και τρελα tiger barbs ηταν απο τα πρωτα ψαρια που αγορασα , ομορφο ενυδρειο.Θα ελεγα να βαλεις την εξοδο απ το φιλτρο διπλα στον θερμαντιρα για να στελνει παντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 27 Μαίου 2014 Author #15 Share 27 Μαίου 2014 πρεπει να κοψω το καπακι για να γινει αυτο... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος