Jump to content

Πείτε Μου Μια Γνωμη..

piki

Recommended Posts

ψαχνοντας σε ενα ηλεκτρονικο καταστημα που εχει βημα στο  φορουμ για τροφες του μονομαχου μου συναντησα αυτο το προιον tetraaqua-toru-min-s-te-73628x-090c0f04.λεει οτι ειναι απο καθαρο εκχυλισμα τυρφης,παρεχει χουμικα,τανινες κτλ.ελεγα μην το επαιρνα.εσεις τι λετε??

Τζαμπα θα το παρεις..μονο χρωμα δινει στο νερο,δεν το μαλακωνει.Αν θες μονο χρωμα υπαρχει και αλλη καλυτερη λυση.

• Like 1

Τζαμπα θα το παρεις..μονο χρωμα δινει στο νερο,δεν το μαλακωνει.Αν θες μονο χρωμα υπαρχει και αλλη καλυτερη λυση.

μπα......δεν με νοιαζει το χρωμα.ελεγα μην εκανε καλο στο μονομαχο μου λογω τανινων,επεξεργαζομαι το νερο με τυρφη βεβαια αλλα ειναι λιγο κουραστικο με το φιλτρακι ωρες μεχρι να επεξεργαστει,μετρα με τεστ για να παει στο σωστο πεχα...φασαρια κ ελεγα μην υπαρχει αλλος τροπος αλλα μαλλον η τυρφη ειναι μονοδρομος..

Ενδιαφέρον. Αυτό είναι το ανταλλακτικό, το φίλτρο ποιο είναι;

βρες φυλλα catappa για τανινες , θα βοηθησουν το ψαρι, και τα πλατανοφυλλα ειναι καλα

Εγώ με τα καταπόφυλλα δεν είδα καμία διαφορά, μόνο με την τύρφη είδα διαφορά στις μετρήσεις και φυσικά το νερό έγινε blackwater. Γενικά θα σου έλεγα να μην ψάχνεις για σκευάσματα που αντικαθιστούν την τύρφη. Γενικά είναι καλό να αποφεύγουμε τα "ζουμιά" και ας κάνουμε έναν κόπο παραπάνω με την τύρφη και τις μετρήσεις, αξίζει. :)

μονο για τανινες μιλησα.. μακροχρονια θα ριξει ελαφρως τις σκληροτητες..

το νερο το σκουραινει σχετικα γρηγορα..

Εγώ με τα καταπόφυλλα δεν είδα καμία διαφορά, μόνο με την τύρφη είδα διαφορά στις μετρήσεις και φυσικά το νερό έγινε blackwater. Γενικά θα σου έλεγα να μην ψάχνεις για σκευάσματα που αντικαθιστούν την τύρφη. Γενικά είναι καλό να αποφεύγουμε τα "ζουμιά" και ας κάνουμε έναν κόπο παραπάνω με την τύρφη και τις μετρήσεις, αξίζει. :)

το νερο στην περιοχη που μενω ειναι πολυ σκληρο,8 μην σου πω κ παραπανω...τα φυλλα δεν θα με βοηθησουν,εδω με τυρφη κ παλι πεφτει επεξεργασια ωρων για να το φτασω στο 7..πρεπει να το ελενχω συνεχεια..αλλα τι να κανω!αλλιως θα εχω προβληματα με τον μονομαχο με τετοιες σκληροτητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...