paris soroni 21 Μαίου 2014 #1 Share 21 Μαίου 2014 (edited) Μηπως γνωριζετε να μου πειτε γιατι ξαφνικα οι σελισες μου εμφανιζονται ετσι; Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 22 Μαίου 2014 #2 Share 22 Μαίου 2014 επειδη εισαι απο κινητο νομιζω οτι τερμα κατω υπαρχει μια φραση με μπλε γραμματα που ΝΟΜΙΖΩ οτι λεει ''Πληρης Εκδοση" ή κατι τετοιο τετοιο...για πατα το και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 22 Μαίου 2014 Author #3 Share 22 Μαίου 2014 Οχι δεν βγαζει αυτη την επιλογη αλλα μεχρι εχθες δουλευε κανονικα σα να ειμαι σε pc απο ταμπλετ μπαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 24 Μαίου 2014 Author #4 Share 24 Μαίου 2014 Τωρα ειναι οκ να κλεισει ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Μαίου 2014 #5 Share 28 Μαίου 2014 Αν έκανες κάτι για να λύσεις το πρόβλημα καλό θα είναι να το αναφέρεις για να βοηθηθούν μελη που τυχόν συναντήσουν αυτό το πρόβλημα στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 28 Μαίου 2014 Author #6 Share 28 Μαίου 2014 Οχι παιδια δεν εκανα κατι μονο του εφτιαξε πρεπει να ητανε την περιοδο που γινοταν αλλαγη στο σερβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος