rastaman 21 Μαίου 2014 #26 Share 21 Μαίου 2014 Mε την μονωτική που το έχεις,έχει θέμα?? Υπάρχει και αδιάβροχη μονωτική που υποτίθεται πως αντέχει σε υγρασίες. . . Αν το περάσεις μέσα το "τζαμάκι" και βάλεις σιλικόνη εξωτερικά δεν βολεύει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Μαίου 2014 Author #27 Share 21 Μαίου 2014 (edited) Mε την μονωτική που το έχεις,έχει θέμα?? Υπάρχει και αδιάβροχη μονωτική που υποτίθεται πως αντέχει σε υγρασίες. . . Αν το περάσεις μέσα το "τζαμάκι" και βάλεις σιλικόνη εξωτερικά δεν βολεύει ?? Βασικά φοβάμαι οτι το τζαμάκι σύντομα θα μου σπάσει και δε θέλω να τρέχω τελευταια στιγμη να βρω λύση γιατι θα μείνω χωρίς φωτιστικό μέρες. Όπως λες να βάλω τη δοκιμή όχι δε βολεύει γιατι σίγουρα θα περάσει και σιλικονη στις ράγες και άντε μετα να αφαιρέσω το τζαμάκι που θα έχει κολλήσει σε σημείο που δε θα έχω πρόσβαση. Καλη η αδιαβροχη μονωτική αλλα δε ξέρω κατα ποσο θα κρατήσει το βαρύ πολυκαρμπονικό φύλλο που θέλω να βάλω. Αφού φτιάξω το φύλλο, θα το δοκιμάσω όμως και που ξέρεις, μπορεί να κρατήσει.Η απλή μονωτική που έχω, με τον καιρο ξεκολλάει σε κάποια σημεία και μπαίνει υγρασία στο φωτιστικό. Έτσι μου δημιούργησε και το πρόβλημα πριν λίγες μέρες. Θα κανω μια δοκιμη με μια ενυδρειακή σιλικονη που έχω και οτι ψάρια πιάσουμε. Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Μαίου 2014 #28 Share 21 Μαίου 2014 Να σπάσει δεν σπάει αυτό που έχεις.Το πολύ πολύ να καεί από την θερμοκρασία. Βάλε σιλικόνη από την πάνω και ας περάσει μέσα.Θα μπορείς να την κόψεις.Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπε ο Φώτης και δεν το κατάλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Μαίου 2014 Author #29 Share 21 Μαίου 2014 Το τζαμάκι, οταν παρελήφθη το ενυδρειο, ηταν στη μια του πλευρα σπασμένο ήδη αλλα σε σημείο που δεν ενδιαφέρει ευτυχώς. Βασίλη οταν λέω οτι σπάει,ΣΠΆΕΙ πόστεψέ με, ειναι πλαστικό σε πάχος φύλλου χαρτιού. Κάθε φορά που το ακουμπαω τρέμουν τα χέρια μου. Απο τη ζέστη, σε ενα σημείο έχει παραμορφωθεί ελαφρώς και έχει ανοίξει μια μικρή οπή τη οποια έκλεισε εσωτερικά με μονωτική ταινία. Έτσι όπως παει η δουλειά θα γίνω ο καλύτερος πελάτης της εταιρίας που τις κατασκευάζει. Καρούλια σαν αυτα της ΔΕΗ θα χρειάζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 22 Μαίου 2014 #30 Share 22 Μαίου 2014 Για λεντ σε βλεπω δε θα τη γλιτωσεισ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Μαίου 2014 Author #31 Share 22 Μαίου 2014 Για λεντ σε βλεπω δε θα τη γλιτωσεισ. Μπααααα.....φοβάμαι το θέμα "άλγες". Τα λεντ δεν είναι τόσο διαδεδομένα σα κύριος φωτισμός ενυδρείου οπότε δε νομίζω οτι μπορεί κάποιος με σιγουριά να μου προτείνει ποιά να βάλω, την ισχύ τους, φάσμα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 22 Μαίου 2014 #32 Share 22 Μαίου 2014 Αν έχει υψηλές θερμοκρασίες το καπάκι, η ζεστή κόλλα δεν κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themikyri 26 Μαίου 2014 #33 Share 26 Μαίου 2014 Γενικα στα μαγαζια με ναυτιλιακο εξοπλισμο υπαρχουν διαφορες σιλικονες που αδιαβροχοποιουν αλλα δεν ξεραινονται ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος