Irakles 19 Μαίου 2014 #1 Share 19 Μαίου 2014 πριν 3-4 μέρες δεν το είχα δει επειδη είχα πολύ δουλειά. σήμερα είδα αυτό σε ένα σημείο του βράχου... ξέρει κανείς τι είναι??? ελπίζω να μην είναι κάτι κακό.... ακόμα δεν άρχισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2014 #2 Share 19 Μαίου 2014 απταζια δυστηχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 19 Μαίου 2014 #3 Share 19 Μαίου 2014 αιπτασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkman 19 Μαίου 2014 #4 Share 19 Μαίου 2014 αιπτασια λογικα, αν μπορω να διακρινω καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Μαίου 2014 Author #5 Share 19 Μαίου 2014 έχει ροζ βάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2014 #6 Share 19 Μαίου 2014 http://www.reeflex.net/tiere/5674_Aiptasia_sp.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 19 Μαίου 2014 #7 Share 19 Μαίου 2014 φιλε μου επειδή το εχω αντιμετωπίσει κι εγω, παρε μια γαρίδα peppermint να στις τρωει. Η ενα berghia nudibranch. Νομίζω ότι καποιος στις αγγελίες πουλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Μαίου 2014 Author #8 Share 19 Μαίου 2014 η peppermint κάνει δουλειά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Μαίου 2014 Author #9 Share 19 Μαίου 2014 berghia nudibranch λίγο ακριβό δεν είναι ??? και δεν ξέρουμε και αν επιβιώσει... απλά αν το αγοράσω υπάρχει τρόπος να το διατηρήσω είτε ένα, είτε ζευγάρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 19 Μαίου 2014 #10 Share 19 Μαίου 2014 Εμενα η γαριδα ειναι με τα κεφια της. Τωρα τελευταια δεν μου τις τρωει και τοσο οσο παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Μαίου 2014 Author #11 Share 19 Μαίου 2014 συνεχίζουν να βγαίνουν αφότου τις φάνε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Μαίου 2014 Author #12 Share 19 Μαίου 2014 μετά από προσεκτικό οπτικό έλεγχο, είδα ότι έχω μόνο μια που μπορώ να δω με το μάτι μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 19 Μαίου 2014 #13 Share 19 Μαίου 2014 Εγω όταν τις ειδα ηταν στην πολύ αρχή το ενυδρείο μου κι ετσι εβγαλα το βράχο και προσεκτικά έκοψα το κομματι που ηταν πανω και το πέρασα με λίγο ξυδι. Από εκεινο το σημείο δεν ξαναβγήκαν. Δες να μπορείς να βγάλεις το βράχο και προσεκτικά να κόψεις το κομμάτι που βρίσκεται και να περάσεις με λιγο ξυδι την περιοχή. Εστω και ένα απειροελάχιστο κομμάτι της ανεμώνης να μείνει, θα ξαναβγεί. Τωρα από τη δικη μου εμπειρία τουλάχιστον, συνήθως αν δεις μια πολύ πιθανο να εχεις κι άλλη , ή τωρα ή αργότερα. Η γαριδούλα δεν τις τρωει μεχρι τη ρίζα, αλλα κανει καλή δουλειά και τις κρατάει υπο έλεγχο. Εγω τωρα δεν εχω καμια αιπτάσια και την εχω δωσει τη γαρίδα. Αλλα αν ξαναδω θα πάρω ένα bergia. Θεωρούνται το απόλυτο όπλο για τις αιπτάσιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Μαίου 2014 #14 Share 19 Μαίου 2014 διάβασε εδω ενα αναλυτικό άρθρο θα σε βοηθήσει πολυ http://www.aquazone.gr/forums/topic/86963-aiptasiadhecnioeineaaodheeaiaao-eooaaeo-ea/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babatsa 26 Μαίου 2014 #15 Share 26 Μαίου 2014 Εγω παντως με αρκετή απταίσια πεταξα μέσα μια peppermint και την εξολόθρεψε σε μια βδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Μαίου 2014 #16 Share 26 Μαίου 2014 Ευχαριστα νεα φιλε babatsa! Να την προσεχεις σαν τα ματια σου αυτη τη γαριδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος