paul.asty 19 Μαίου 2014 #1 Share 19 Μαίου 2014 Εδω και λιγο καιρο εχει εμφανηστει η παραπανω αλγη σε ενα κομματι του βραχου αναπτυσσεται σαν τρελη Εχω διαβασει οτι την τρωνε οι πεταλουδες αλλα επιδη ειναι σε 130 λιτρα , δεν βαζω Τι αλλο μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2014 #2 Share 19 Μαίου 2014 (edited) ο βραχος βγαινει?εχει και ενα καλο παρεπιπτοντος θα σου κατεβασει τα νιτρικα και τα φωσφορικα αφου αναπτυσετε σαν τρελη σημαινει οτι εχεις Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Μαίου 2014 Author #3 Share 19 Μαίου 2014 Ναι βγαινει γιατι ειναι το πανω πανω κομματι αλλα πανω του εχω μια montipora plate και μια digitata μονο νιτρικα εχω 12,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Μαίου 2014 Author #4 Share 19 Μαίου 2014 Ναι βγαινει γιατι ειναι το πανω πανω κομματι αλλα πανω του εχω μια montipora plate και μια digitata μονο νιτρικα εχω 12,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2014 #5 Share 19 Μαίου 2014 θα στα κατεβασει ,βγαλτο κοφτη με προσοχη χωρις να σπασει κανα κομματιτης επανω στο βραχο και ξαναβαλτο τα κοραλια δεν παθαινουν τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Μαίου 2014 Author #6 Share 20 Μαίου 2014 Ααααα ωραια θα το κανω το Σαββατοκυριακο που θα κανω αλλαγει και ελπιζω να μην ξαναεμφανηστει γιατι ειναι αντιαισθητικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 20 Μαίου 2014 #7 Share 20 Μαίου 2014 Η σαλιαρα δεν την τρωει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Μαίου 2014 #8 Share 20 Μαίου 2014 Η σαλιαρα δεν την τρωει; Την caulerpa; Δεν νομίζω γκρεγκουάρ..... Δεν είμαι και 100% σίγουρος όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Μαίου 2014 #9 Share 20 Μαίου 2014 Η σαλιαρα δεν την τρωει; οχι φιλε Γρηγορη απο οτι γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Μαίου 2014 Author #10 Share 24 Μαίου 2014 Δεν νομιζω η salarias να την τρωει αποτι ξερω τρωει μονο τριχωειδης Εχθες που εκανα αλλαγη την εβγαλα ολη τωρα θα περιμενω να δω αν θα ξαναβγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 24 Μαίου 2014 #11 Share 24 Μαίου 2014 Γενικώς τα φύκη του γένους Caulerpa επειδή έχουν ένα αλκαλοειδές στα φύλλα τους, είναι με την ευρεία έννοια "δηλητηριώδη" και δεν υπάρχουν πολλοί οργανισμοί που να τα καταναλώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Ιουνίου 2014 Author #12 Share 1 Ιουνίου 2014 Μια βδομάδα πέρασε Από την μετά που την έβγαλα Από τότε δεν εμφανιστεί τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος