Jump to content

Πληροφορίες Για Yellow Longnose Butterflyfish

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Εχει κανείς εμπειρία απο την συγκεκριμένη πεταλούδα?

http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+350&pcatid=350

Είμαι σε διαρκή έρευνα για τους κατοίκους του fish only που θα κάνω κ θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για αυτό το πανέμορφο ψαρι.

εαν σου φαει ειναι μια χαρα ομορφο ζωντανο

Εχει δηλαδή θέμα με την διατροφή του?Αν niknik του βάζαμε βαθμό δυσκολίας με 10 την μέγιστη δυσκολία,τι θα του εβαζες?Αν είχες να επιλεξεις μεταξύ αυτού κ του yellow tank ή του flame angel,ποιο θα επαιρνες?

Συγνώμη niknik για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τώρα που σε βρήκα σιγά μη σε αφήσω :)

Εχει δηλαδή θέμα με την διατροφή του?Αν niknik του βάζαμε βαθμό δυσκολίας με 10 την μέγιστη δυσκολία,τι θα του εβαζες?Αν είχες να επιλεξεις μεταξύ αυτού κ του yellow tank ή του flame angel,ποιο θα επαιρνες?

Συγνώμη niknik για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τώρα που σε βρήκα σιγά μη σε αφήσω :)

Μη ζητας καταρχην συγνωμη, 7 αλλα δεν εχει να κανει αυτο,το καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο και το καθε ψαρι επισεις,ητο διλημα ειναι ευκολο το yellow ειναι το αγαπημενο μου παντα στο ενυδρειο εαν μπορουσα θα ειχα 4,5 και βεβαι το flame που με την ομορφια του δεν πρεπει να μην υπαρχει.

Ευχαριστώ πολύ niknik,

μου ελυσες την απορία κ πραγματικά βοηθάς εμάς τους αρχάριους να κατασταλαζουμε κ να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα.

Ευχαριστώ πολύ niknik,

μου ελυσες την απορία κ πραγματικά βοηθάς εμάς τους αρχάριους να κατασταλαζουμε κ να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα.

μην ευχαριστεις για τιποτα ,θελω να αγαπατε νασχολειστε να διαβαζετε να ρωτατε και να γραφετε,και στο τελος αυτο που σας αρεσει και εχετε στο μυαλος σας να το αποτυποσετε στο ενυδρειο σας,Ενα ειναι σιγουρο θα σας αποζημοιωσει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...