Soulaki1 20 Μαίου 2014 Author #26 Share 20 Μαίου 2014 Bρέ παιδιά διάβασα κάτι κάπου ( δεν θυμάμαι να σας πώ πού ) αλλά μου φάνηκε λίγο κουλό.Ισχύει ότι αφού κλείσει ένα ενυδρείο 6 μήνες λειτουργίας, δεν χρειάζεται να βάζουμε βακτήρια ? Πρωσοπικά πιστεύω πώς όχι.Εσείς τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Μαίου 2014 #27 Share 20 Μαίου 2014 Bρέ παιδιά διάβασα κάτι κάπου ( δεν θυμάμαι να σας πώ πού ) αλλά μου φάνηκε λίγο κουλό.Ισχύει ότι αφού κλείσει ένα ενυδρείο 6 μήνες λειτουργίας, δεν χρειάζεται να βάζουμε βακτήρια ? Πρωσοπικά πιστεύω πώς όχι.Εσείς τι λέτε ? Εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να βάζουμε ή όχι ; Μετά από έξι μήνες , υποτίθεται ότι έχει σταθεροποιηθεί το σύστημα. Αν δεν γίνονται μεγάλες αλλαγές στην διακόσμηση και εργασίες στο φίλτρο, έχει αναπτυχθεί ικανοποιητικά μεγάλη αποικία βακτηρίων στο φίλτρο και στο ενυδρείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 20 Μαίου 2014 #28 Share 20 Μαίου 2014 φυσικα και δεν πρεπει... ειναι αχριαστα σε πολυ λιγοτερο απο 6 μηνες... φυσικα ολα με προσοχη.. σταθερες ρουτινες και ταισματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Μαίου 2014 #29 Share 20 Μαίου 2014 Εγω απλα βοηθαω λιγο την κατασταση οταν καθαριζω το φιλτρο και τα υλικα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 21 Μαίου 2014 Author #30 Share 21 Μαίου 2014 Εγω απλα βοηθαω λιγο την κατασταση οταν καθαριζω το φιλτρο και τα υλικα του! To πολύ-πολύ, θα το ενισχύω λίγο, όταν καθαρίζω το φίλτρο μου....δεν το έχω κάνει ακόμα.Το κάνω όταν δώ να πέφτει η πίεση του νερού, που επεξεργάζεται. Κοινώς βουλώνει. Σωστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Μαίου 2014 #31 Share 21 Μαίου 2014 Σωστα! Βεβαια το δικο σου ειναι μικρουλι εσωτερικο οποτε ισως να μπουκωνει πιο ευκολα! Παρακολουθα το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 21 Μαίου 2014 Author #32 Share 21 Μαίου 2014 Σωστα! Βεβαια το δικο σου ειναι μικρουλι εσωτερικο οποτε ισως να μπουκωνει πιο ευκολα! Παρακολουθα το! Αυτό θα κάνω.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 21 Μαίου 2014 #33 Share 21 Μαίου 2014 Τελικα παιδια δεν καταλαβα με τουσ λαθρεπιβατεσ τι γινεται?εμενα δεν με πειραζει αισθησιακα απλα να μενουν στο ενυδρειο,δεν πιστευω να την κοπανανε και να γεμισει το σπιτι?ποιοσ με σωνει μετα.με βλεπω με τησ γυαλεσ στην παραλια.τι καλο κανουν στο συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Μαίου 2014 #34 Share 22 Μαίου 2014 Εξαρτάται απο τους λαθρεπιβάτες. Όλοι τρώνε υπολείμματα τροφής και αυτοι που μπαίνουν στο υπόστρωμα, φροντίζουν για την οξυγόνωση του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 22 Μαίου 2014 #35 Share 22 Μαίου 2014 Ωραια δημητρη ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Μαίου 2014 #36 Share 22 Μαίου 2014 Τελικα παιδια δεν καταλαβα με τουσ λαθρεπιβατεσ τι γινεται?εμενα δεν με πειραζει αισθησιακα απλα να μενουν στο ενυδρειο,δεν πιστευω να την κοπανανε και να γεμισει το σπιτι?ποιοσ με σωνει μετα.με βλεπω με τησ γυαλεσ στην παραλια.τι καλο κανουν στο συστημα? Προφανως δεν εχουν παρει τα πανω τους ακομη! Για κοιτα εδω: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 24 Μαίου 2014 #37 Share 24 Μαίου 2014 ειχα γραψει και ενα αλλο μυνημα αλλα τωρα δε το βλεπω δε ξερω τι εγινε.sturm ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 24 Μαίου 2014 #38 Share 24 Μαίου 2014 Χαχαχα, ξαναγράψτε τα πάλι!!! Πωωω πολύ σαλιγκάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαίου 2014 #39 Share 24 Μαίου 2014 ειχα γραψει και ενα αλλο μυνημα αλλα τωρα δε το βλεπω δε ξερω τι εγινε.sturm ευχαριστω και παλι. http://www.aquazone.gr/forums/topic/95371-aeeaac-sever/#entry945909 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 24 Μαίου 2014 #40 Share 24 Μαίου 2014 rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 24 Μαίου 2014 #41 Share 24 Μαίου 2014 γκαντεμια εχασα και ενα like απο συνχομπιστη πλακα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος