vasilis4x4 13 Σεπτεμβρίου 2015 #376 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο βιντεακι , μια χαρα παει φιλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #377 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο βιντεακι , μια χαρα παει φιλε.... Αν τα καταφέρω και με τα νιτρικά θα είναι ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Σεπτεμβρίου 2015 #378 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πειράζει Σταμάτη μου μια χαρά είναι το βιντεάκι. Αν περιμένουμε την ανάπτυξη σωθήκαμε.. Τα νιτρικά θέλουν υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #379 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πειράζει Σταμάτη μου μια χαρά είναι το βιντεάκι. Αν περιμένουμε την ανάπτυξη σωθήκαμε.. Τα νιτρικά θέλουν υπομονή. Υπομονή κάνω Λουκά. Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Σεπτεμβρίου 2015 #380 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά δείχνει το ενυδρείο Σταμάτη!!!Το tang όλα τα λεφτά!!! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #381 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά δείχνει το ενυδρείο Σταμάτη!!!Το tang όλα τα λεφτά!!! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά, άντε να δούμε πότε θα πάει σε νέο σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Σεπτεμβρίου 2015 #382 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά-σιγά θα γίνει κι αυτό Σταμάτη.Θα την βρεις την άκρη Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Σεπτεμβρίου 2015 #383 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Σταματη καλο δειχνει,τα νιτρικα ποσα ειναι τι εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #384 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα ψιλά είναι Νίκο. Έβαλα τα βιοπελετ, αλλά χωρίς προσθήκη βακτηρίων. Οπότε δώρων άδωρων. Είναι η δεύτερη εβδομάδα που βάζω τώρα και σε συνδυασμό με την αφαίρεση του περισσότερου αραγωνίτη φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Σήμερα πείρα μέτρηση 30 με 40 νιτρικά πράγμα πολύ καλό για τα δεδομένα του δικού μου ενυδρείου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Σεπτεμβρίου 2015 #385 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σταμάτη ήθελα να το στο πω αυτό με τον αραγωνίτη λίγο παραπάνω αλλά επιδή σε πολλούς δεν αρέσει η ιδέα του bb δεν το έκανα. Μήπως σταδιακά να αφαιρούσες όλο τον αραγωνίτη για ένα διάστημα μέχρι να ισιώσεις από νιτρικά και μετά αν δεν γουστάρεις το bb να ρίξεις μια λεπτή στρώση μέχρι 2εκ καινούργιο αραγωνίτη ίσα ίσα για το οπτικό αποτέλεσμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #386 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σταμάτη ήθελα να το στο πω αυτό με τον αραγωνίτη λίγο παραπάνω αλλά επιδή σε πολλούς δεν αρέσει η ιδέα του bb δεν το έκανα. Μήπως σταδιακά να αφαιρούσες όλο τον αραγωνίτη για ένα διάστημα μέχρι να ισιώσεις από νιτρικά και μετά αν δεν γουστάρεις το bb να ρίξεις μια λεπτή στρώση μέχρι 2εκ καινούργιο αραγωνίτη ίσα ίσα για το οπτικό αποτέλεσμα. Αυτό έκανα Λουκά. Άφησα ένα πόντο κάτω, ίσα, ίσα για το μάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος