Akridas66 13 Ιουλίου 2014 #101 Share 13 Ιουλίου 2014 Ωπα!! Θελουν κυκλοφορια στο μπιτονι, αμα περασουν αρκετες ωρες μπορει να ειναι αχρηστο, καλητερα παρε τελευταια στιγμη νερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Ιουλίου 2014 Author #102 Share 13 Ιουλίου 2014 Ναι ρε συ Όλο το βράδυ θα είναι σε κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Ιουλίου 2014 #103 Share 13 Ιουλίου 2014 Αα αμα εχει κυκλοφορια ειναι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Ιουλίου 2014 #104 Share 13 Ιουλίου 2014 ...και αυτό σχετικό είναι, γιατί έχεις να κάνεις με "ζωντανό" νερό και με εκατομμύρια μικροοργανισμούς (πλαγκτονικούς), που ζουν, αναπαράγονται και πεθαίνουν συνεχώς μιας και ο κυκλος ζωής τους είναι πολύ μικρός. Καλό είναι λοιπόν το νερό από την θάλασσα να χρησιμοποιείται όσο πιο σύντομα γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Ιουλίου 2014 Author #105 Share 13 Ιουλίου 2014 ...και αυτό σχετικό είναι, γιατί έχεις να κάνεις με "ζωντανό" νερό και με εκατομμύρια μικροοργανισμούς (πλαγκτονικούς), που ζουν, αναπαράγονται και πεθαίνουν συνεχώς μιας και ο κυκλος ζωής τους είναι πολύ μικρός. Καλό είναι λοιπόν το νερό από την θάλασσα να χρησιμοποιείται όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό δεν ισχύει και αν πέσει αμέσως μέσα στο ενυδρείο; Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα έχουν προλάβει τα ζωντανά να έχουν πάρει κάποια από τα θρεπτικά, αλλά την επόμενη μέρα το νερό είναι άχρηστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Ιουλίου 2014 #106 Share 13 Ιουλίου 2014 μα στο ενυδρείο υπάρχει έτοιμη η βιολογία και όλα εκείνα τα στοιχεία για την διατήρηση αυτών των οργανισμών Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Ιουλίου 2014 Author #107 Share 13 Ιουλίου 2014 μα στο ενυδρείο υπάρχει έτοιμη η βιολογία και όλα εκείνα τα στοιχεία για την διατήρηση αυτών των οργανισμών Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, δίκιο έχεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 21 Ιουλίου 2014 Author #108 Share 21 Ιουλίου 2014 Προχώρησα σημαντικά και κοντεύω να τελειώσω πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. Το μόνο που περιμένω είναι τα μπάλαστ για την προσθήκη μιας ακόμα λάμπας Τ5 black light 8 watt στο καπάκι του ενυδρείου. Σκέφτηκα να βάλω μια τέτοια λάμπα για να δω πιο παράξενα χρώματα στα κοράλλια. Είναι καλή ιδέα; Στο σαμπ επειδή ο χώρος είναι σχετικά περιορισμένος, έφτιαξα ένα καλαθάκι για να βάλω τον αντιφώσφορο και τον άνθρακα. Έφτιαξα τα καπάκια του και το μόνο που έχει μείνει είναι να μπει το φλοτέρ της αναπλήρωσης. Πέρασα τον ελικτή θερμοκρασίας και τις πρίζες του, έβαλα και αρκετές ακόμα πρίζες γιατί όλο και κάπου θα χρειαστούν. Ακόμα έβαλα μια μόνιμη γραμμή από PVC για την αντλία της επιστροφής ώστε να μην υπάρχουν λάστιχα χύμα από δω και από εκεί . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Ιουλίου 2014 #109 Share 21 Ιουλίου 2014 Όμορφη και συμμαζεμενη δουλειά έχεις κανει. Μπράβο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Ιουλίου 2014 #110 Share 21 Ιουλίου 2014 Μου αρέσεις, ωραίο αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Ιουλίου 2014 #111 Share 21 Ιουλίου 2014 Πολυ καλη δουλεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 21 Ιουλίου 2014 Author #112 Share 21 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 24 Ιουλίου 2014 Author #113 Share 24 Ιουλίου 2014 Τελευταία εργασία που έκανα στο σαμπ. Έβαλα το φλοτέρ έκανα και δοκιμές και όλα πήγαν καλά. Τώρα μένει να γίνει η μεταφορά στον κανονικό χώρο και να στηθεί πλέον κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 24 Ιουλίου 2014 #114 Share 24 Ιουλίου 2014 Δεν έχω ιδέα απο θαλασσινά ενυδρεια αλλα η κατασκευή σου φαίνεται πολυ προσεγμένη, έχεις κάνει φοβερή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 24 Ιουλίου 2014 Author #115 Share 24 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστώ Πάνο ! Ούτε εγώ έχω. Να είναι καλά τα παιδιά του φόρουμ που με βοηθούν.!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουλίου 2014 #116 Share 24 Ιουλίου 2014 Πεεεεεεεεεεεεεεεεες μου τι μαστορι εισαι εσυ ρε σταματαρε Μπραβο ρε συ! Δεν βαζω στοιχημα ουτε τσιχλα μαζι σου,οτι θα κανεις ενυδρειο διαμαντι! Βαλε μερικες φωτο πως ειναι τωρα συνολικα και μια ολου του ενυδρειου πως ειναι τωρα,μετα απ'ολες αυτες τις παρεμβασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 24 Ιουλίου 2014 Author #117 Share 24 Ιουλίου 2014 Πεεεεεεεεεεεεεεεεες μου τι μαστορι εισαι εσυ ρε σταματαρε Μπραβο ρε συ! Δεν βαζω στοιχημα ουτε τσιχλα μαζι σου,οτι θα κανεις ενυδρειο διαμαντι! Βαλε μερικες φωτο πως ειναι τωρα συνολικα και μια ολου του ενυδρειου πως ειναι τωρα,μετα απ'ολες αυτες τις παρεμβασεις! Κάτσε να πάει στην θέση του και θα το βάλω όλο μαζί. Έχει και συνέχεια, αυτή είναι μόνο η αρχή, το εύκολο κομμάτι. Μετά αρχίζουν τα ζόρια. Είναι και αυτές οι ορολογίες που έχετε τύπου ats bb btc tcm και δεν ξέρω και γω τι άλλο που για να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής μου βγαίνει η ψυχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Ιουλίου 2014 #118 Share 27 Ιουλίου 2014 Ωραιος Ποια ζορια σταματη?Μετα ειναι η καλυτερη φαση φιλε Για τις ορολογιες εχεις δικιο,εχουν βγει αρκετες καινουργιες και θελει ανανεωση το θεμα. Μερικες παλαιοτερες υπαρχουν εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/41801-znie-eae-ooioiiianaoessaao/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Ιουλίου 2014 #119 Share 28 Ιουλίου 2014 +1 Κανε τα εξωτερικά κουμαντα σου και οταν ελθει η ωρα αλλάζεις mode. Απο diy πας σε reef mode. Εν καιρώ. Οντως θελει μια ανανέωση πιστευω θα γινει εν καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 6 Αυγούστου 2014 Author #120 Share 6 Αυγούστου 2014 Λόγο διακοπών δεν θα μεταφέρω ακόμα στο σπίτι. Θα φύγω στο τέλος της εβδομάδας και δεν λέει να το έχω και αυτό έννοια στο κεφάλι μου.Πείρα νεκρό βράχο και έφτιαξα αυτό το πράγμα. Το γκάγκα που λέει και η κόρη μου. Το έβαλα μέσα στο νερό μαζί με τα υπόλοιπα να ξεκινήσει και αυτό να δημιουργεί την βιολογία του. Μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Αυγούστου 2014 #121 Share 6 Αυγούστου 2014 Το "κεφαλη" τι το ηθελες, δινει πολυ υψος και ισως δεν χρειαζεται, το υπολοιπο φωναζει SPS απο μακρυα... Καλες διακοπες αγορινα και οταν γυρισεις ξεκινας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 6 Αυγούστου 2014 #122 Share 6 Αυγούστου 2014 Ωραιο το γκαγκα που έκανες. Διακρίνω καλλιτεχνικές τάσεις και πιστευω το αποτέλεσμα θα σε δικαίωση. Παντως για μη έμπειρος ακομα σε θάλλασα δεν τα πηγές άσχημα. Στην πορεια θα δεις τι αλλο σου αρεσει και πως. Με τσιμέντο τα κολλησες; Πες μας την διαδικασία αν ειναι ευκολο γιατι θα με ενδιαφερει και εμενα σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 6 Αυγούστου 2014 Author #123 Share 6 Αυγούστου 2014 Το "κεφαλη" τι το ηθελες, δινει πολυ υψος και ισως δεν χρειαζεται, το υπολοιπο φωναζει SPS απο μακρυα... Καλες διακοπες αγορινα και οταν γυρισεις ξεκινας Σε ευχαριστώ Άγγελε. Θα τα πούμε και από κοντά στην επόμενη συνάντηση. Γκάγκα (μπαμπούλας) χωρίς κεφάλι δεν γίνεται. Για SPS δεν είναι λίγα τα βατ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 6 Αυγούστου 2014 Author #124 Share 6 Αυγούστου 2014 Ωραιο το γκαγκα που έκανες. Διακρίνω καλλιτεχνικές τάσεις και πιστευω το αποτέλεσμα θα σε δικαίωση. Παντως για μη έμπειρος ακομα σε θάλλασα δεν τα πηγές άσχημα. Στην πορεια θα δεις τι αλλο σου αρεσει και πως. Με τσιμέντο τα κολλησες; Πες μας την διαδικασία αν ειναι ευκολο γιατι θα με ενδιαφερει και εμενα σύντομα Να είσαι καλά Μάριε σε ευχαριστώ ! Το παλεύω και << κλέβω>> ιδέες από τις δικές σας παρουσιάσεις . Έχω να ρίξω πολύ στήσιμο, ξεστήσιμο μέχρι να το φτάσω στο σημείο που θα με ικανοποιεί. Το κόλλημα των βράχων το έκανα με λευκό τσιμέντο, ενώ πρώτα το ένωσα τα κομμάτια με τρύπες που έβαλα μέσα κομμένα στυλό τύπου bic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Αυγούστου 2014 #125 Share 6 Αυγούστου 2014 96βατ στα 130 ειναι καλα για ευκολα sps νομιζω, εαν ειναι ψηλα στον βραχο... Ποσα κιλα βραχο εχεις τωρα περιπου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος