Katherine 18 Μαίου 2014 #1 Share 18 Μαίου 2014 Πριν λιγο καιρο πηρα απο ενα πετ σοπ ενα red eared slider το οποίο έχω τοποθετήσει σε ένα 25λιτρο για αρχή.Σκέφτομαι να του πάρω ένα συγκάτοικο αλλά μια φίλη μου μου λεει πως επρεπε να το χα παρει απ την αρχη γιατι τωρα θα μαλωνουν και δεν θα ταιριαξουν και τετοια..Εσεις απο την εμπειρια σας τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Μαίου 2014 #2 Share 18 Μαίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/68453-aaeuiueea/?gopid=601894 Διαβασε εδω ,και θα καταλαβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 18 Μαίου 2014 Author #3 Share 18 Μαίου 2014 οποτε αυτο που μου ειπε η φιλη μου δεν ισχυει ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Μαίου 2014 #4 Share 18 Μαίου 2014 Περιμενε να σου απαντησουν φιλοι που φιλοξενουν αυτα τα πλασματακια,απλα εσυ εχεις ολες τις καταλληλες συνθηκες γιαυτες?Γιατι μεγαλωνουν πολυ ,λερωνουν πολυ,θελουν και λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost 18 Μαίου 2014 #5 Share 18 Μαίου 2014 δεν υπαρχει θεμα, αλλα τα 25 λιτρα ειναι σχετικα λιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 18 Μαίου 2014 #6 Share 18 Μαίου 2014 ιδια ηλικια θα εχουν προβλημα δεν θα υπάρξει οι χελωνες ζουν σε ''κοπάδια'' απλα αργοτερα θα χριαστει χώρο πολύ χωρο αν σου μεγαλώνουν οπως πρεπει θα μεγαλωσουν πολύ γρήγορα και μεγαλώνουν πολύ βέβαια το ιδιο ισχυει και με την μια που έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 18 Μαίου 2014 Author #7 Share 18 Μαίου 2014 Για αρχη νομιζω 25-30 λιτρα ειναι καλα..ναι ξερω οτι καθως μεγαλωνουν οι χελωνες θα μεγαλωνει και ο χωρος τους.Billiias ξαναγραφεις λιγο αυτο που ηθελες να πεις ''ιδια ηλικια θα εχουν προβλημα δεν θα υπάρξει '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 18 Μαίου 2014 #8 Share 18 Μαίου 2014 θα εχουν ιδια ηλικα δηλαδη 5μηνων η μια 5και η άλλη προβλημα ουδεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 18 Μαίου 2014 Author #9 Share 18 Μαίου 2014 ωραιααα!Σ'ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος