Jump to content

Συμβουλές Για Το Ενυδρείο Μου

Recommended Posts

Παλι δεν καταλαβα! Λες οτι αν το βγαλει φωτο θα χαλασει την βιολογια. Τι εννοεις με αυτο;

Και αν το πλυνει με νερο ενυδειου δεν χαλαει τιποτα!

Καλησπερα!!Καταρχην οταν το πλενω το πλενω με νερο απο το ενυδρειο που κανω την αλλαγη!!Δεν νομιζω να πειραζει αυτο!

Ο Συμβουλος θελει να πει οτι εχει πολυ λιγη βιολογια και καλο θα ειναι να μην το σκαλιζεις!

Εγω λεω πως οτιδηποτε εχει σχεση με το φιλτρο, βιολογικο υλικο, σφουγγαρια κτλ το πλενουμε με νερο ενυδρειου! Εκτος απο τον καδο και τους σωληνες που τον πλενεις και με νερο βρυσης

Παλι δεν καταλαβα! Λες οτι αν το βγαλει φωτο θα χαλασει την βιολογια. Τι εννοεις με αυτο; αχαχα όντως με την φωτογραφία δεν χαλάει η βιολογία!!!! εννοούσα να μην το βγάλει πολύ ώρα από το νερό και το κάνει βίδες για να μας φωτογραφήσει τι υλικά έχει κλπ!!!

Και αν το πλυνει με νερο ενυδειου δεν χαλαει τιποτα! χαλάει άμα το παρακάνει ιδίως σε μικρή ποσότητα υλικού

Ο Συμβουλος θελει να πει οτι εχει πολυ λιγη βιολογια και καλο θα ειναι να μην το σκαλιζεις! :thumbsu:

Εγω λεω πως οτιδηποτε εχει σχεση με το φιλτρο, βιολογικο υλικο, σφουγγαρια κτλ το πλενουμε με νερο ενυδρειου! Εκτος απο τον καδο και τους σωληνες που τον πλενεις και με νερο βρυσης

​συμφωνώ απλά στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ λόγο υψηλής ιχθιοφόρτησης, ελαχίστων λίτρων, μηδαμινής βιολογίας και σχετικά άμεσης μετακίνησης σε μεγαλύτερο, δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει καθαρισμός φίλτρου αλλά ούτε και λόγο να φτιαχτεί κάτι άλλο στο υπάρχον μιας και καλύτερα να ξοδευτούν άμεσα χρήματα για το μεγαλύτερο :)

Καλησπερα!!Καταρχην οταν το πλενω το πλενω με νερο απο το ενυδρειο που κανω την αλλαγη!!Δεν νομιζω να πειραζει αυτο!

αυτό είναι το σωστό απλά πιο πάνω εξηγώ γιατί λέω να το αφήσεις ήσυχο το σύστημα και να μπεις στην διαδικασία για μεγαλύτερο αφού το πήρες απόφαση όσο πιο γρήγορα γίνετε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...