shinigami 17 Μαίου 2014 #1 Share 17 Μαίου 2014 Καλησπερα εχω ενα ενυδριακι γυρο στα 20Λ[15λ καθαρα] και σκεφτομαι να το κανω γαριδαδικο (με red cherry) αυτην την στιγμη εχει μεσα εναν μονομαχο που 8α παει σε αλλο ενυδρειο αν προχωρησω την σκεψη μου. ph 7.5 kh 5 gh 8 θερμοκρασια 22-25 χειμωνα χωρις θερμοστατη καλοκαιρι 23-27 μιας και ειναι στο δωματιο και εχω αρκοντισιον Φιλτρο εχω αυτο http://dennerle.com/de/produkte/nano-aquaristik/filterung/innen-aussenfilter/nano-eckfilter Φως 11w Τωρα στης ερωτησεις μου 1) Ποσες να αγορασω? (θελω γεννες ) 2)Σε τι τιμη πεζουν? 3)θελουν χαμηλη η μεγαλη(σχετικα) ροη στο φιλτρο 4)Ειναι αναγκαια ι οξυγονωση νερου? α)(μπορω να βαλω την εξοδο του φιλτρου να πεφτη σαν συντριβανη οπου ετσι θα εχω αναταραξει της επιφανιας (ετσι το εχω τωρα) αλλα κανει λιγο θορυβο το βραδυ και χανω και το ελαχιστο co2 που φανταζομαι θα εχω. β) ο αλος τροπος ειναι βαζω παραλληλα την εξοδο του φιλτρου με το φιλτρο χωρις αναταραξη επιφανιας χωρις θορυβο και χωρις να χανω co2 Παρτε και μια photo να καταλαβετε τι λεω Exω λιγο αλγη αλλα που θα παει θα φυγει.. θα μπουν αλλα 1-2 φυτακια στις γωνιες μαλλων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 17 Μαίου 2014 #2 Share 17 Μαίου 2014 μια χαρα εισαι για γαριδαδικο.. μονο θα χρειαστεις ακετα ακομα φυτα.. την μοςς θα ελεγα να την δεσεις σε καμια ριζα για να εχεις χωρο για φυτεμα. 1) ξεκινα με μια 10 αδα.. ειναι μια καλη αρχη και συντομα θα αρχισουν οι γεννες. 2) ψαξε στις αγγελιες, πολλοι χομπιστες εχουν και τις δινουν κατα μεσο ορο 1 ευρω την μια, ισως βρεις και πιο φθηνες..δεν αξιζει να παρεις τετοιο ειδος απο μαγαζι πιστευω.. 3) ολες οι γαριδες προτειμουν χαμηλη ροη.. και με μετρια θα εισαι οκ.. θα το καταλαβεις αν τις ενοχλει.. 4) πολυ αναγκαια η οξυγονωση στις γαριδες και ειδικα το καλοκαιρι.. το spray bar μπορεις να το εχεις λιγο κατω απο την επιφανεια του νερου με τις τρυπες του ελαφρα ανεστραμμενες προς την επιφανεια... ετσι θα εχεις καλη κυκλοφορια και οξυγονωση χωρις θορυβο.. να κοιταξεις μονο να μην ειναι πολυ δυνατη η ενταση του νερου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος