Jump to content

Ενυδρειο 300-400 Λιτρα Επιλογες

hms

Recommended Posts

Τελικα εκλεισες Αφρικη;

Κριμα γιατι ελεγα να προτεινω σπεσιαλ aquascape και τρελλο φυτεμα η δισκακια.... Αλλα η αποφαδη δικη σου φιλε μου. Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις.

Αααααααχ!!!!

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!!!

Υγ: Σιγα τα εξοδα ρε Rasta :P

Βαλτα κατω να δεις τι διαφορες υπαρχουν Αγγελε..και δυστυχος ειναι πολλες...

Λοιπόν από Tanganika τι προτείνετε ;; 😃

Απο Ταγκανίκα εγω προτείνω να πάρεις το λεωφορείο και να πας Malawi. Χρώματα, κίνηση, συμπεριφορές.....και η Ταγκανίκα καλή ειναι αλλα αν είχε πιο πολλα δρομολόγια το λεωφορείο για Malawi, θα ηταν καλύτερη.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Απο Ταγκανίκα εγω προτείνω να πάρεις το λεωφορείο και να πας Malawi. Χρώματα, κίνηση, συμπεριφορές.....και η Ταγκανίκα καλή ειναι αλλα αν είχε πιο πολλα δρομολόγια το λεωφορείο για Malawi, θα ηταν καλύτερη.

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: ΚΛΑΙΩ

Εγω απο ταγκανικα θα εβαζα τροφεους, ποσα λιτρα ειπαμε θα ειναι το ενυδρειο? σε ενδιαφερουν οικονομικα ψαρακια η εισαι απλας?

Έγινε επεξεργασία - argentinos

Για 350 λίτρα γύρω στο 1,2 μέτρα μήκος. Αν αξίζουν τα ψαράκια ας δώσω κάτι παραπάνω... :)

Εισαι ταμαμ για τροφεαδικο με 1.20 μηκος, υπολογισε 10-15 ευρω το ψαρακι και περιπου 10-12 ψαρια.

Στο λεω γιατι αντιστοιχα για malawi μπορεις να παρεις mbuna (τα λεγομενα πετροψαρα) με 2 ευρω το ψαρι.

σου βαζω μια ωραια αφισσα να δεις μερικα ειδη τροφεους, ψαξε youtube να δεις κινηση χρωμα κτλπ. (υποψην τα 3/4 των ψαριων στην αφισα δεν τα βρισκεις στην αγορα ευκολα)

post-49841-0-89103800-1400270784_thumb.jpg

Καλβους ;; :D

Ανετα!!! αλλα καλυτερα να σου απαντησει καποιος που εχει ασχοληθει με καλβους, εγω ειμαι ασχετος

Για να μην αποκλείω πράγματα απο Malawi τι προτείνεις ;; :)

350 λιτρα, βαζεις οτι θες ,ειτε aulonocara ειτε mbuna, αφου ειναι η πρωτη σου φορα σε αφρικη 2 χαρεμια 6αρια απο mbuna θα ηταν ευκολα-ομορφα-ιδανικα για τα λιτρα

τωρα mbuna ειναι πολλα τα ειδη, ριξε μια ματια στα προφιλ των ψαριων

Καλβους ;; :D

Θα περιμένεις πολύ να μεγαλώσουν για να πάρεις ζευγάρι. ;)

Αν και σε 400 λίτρα θα μπορούσες να κρατήσεις πάνω από 2. :)

Διαστάσεις ενυδρείου ξέρεις?

Τα αφρικανικα θέλουν και μήκος

Κάπου διάβασα 1,20? Πας για 2 χαρεμια Μαλάουι

Τι είπες ρε άτομο

Χαχαχαχαχα

Παιδιά σκέφτομαι για αυτό το ενυδρείο http://www.petcity.gr/axesouar-psariwn/enydreia-vaseis-enydreiwn/anubias-a-1200-enydreio-tipou-rio-maur-265l-detail με μήκος 1,2 μέτρα.

Για ποιες ψαροσυνθεσεις μιλάμε ;

Έγινε επεξεργασία - hms

Από Tanganyika προτείνω κοινωνικό. Δηλαδή 2 είδη πετρόψαρων(ζευγάρια), ένα είδος κοχυλόψαρων και ένα είδος επιφανείας(π.χ. paracycprichromis nigripinnis).

Από Malawi 2 είδη mbuna ή ακόμα και species με κάποιο mbuna όπως ps. demasoni.

Συγκεκριμένα κάποια ψαροσυνθεση με ωραία.συμπεριφορά που θα βρω εύκολα.Στα καταστήματα ; :)

Εγω θα σου προτεινα tropheus καποια τα βρισκεις ευκολα αλλα πιστευω οτι θα αξιζε να περιμενεις

Καταρχην πρεπει να διαλεξεις λιμνη,2ον ειδος και μετα βλεπουμε ψαροσυνθεση, κλινεις προς τα καπου?

Δεν ξέρω ακόμα :D Μ αρέσουν τα χρώματα των Malawi...Από συμπεριφορές Ποια είναι η καλύτερη ;

Τελικα διάλεξα μάγκες !!!! :D :D με αμμο και πετρες απο την φύση !! Και λίμνη Malawi θελω χρωμα κινηση και γέννες !!! Δεν με νοιάζει να ειναι species tank ή και διαφορετικα ειδη.

Κοιτα να δεις...Ατομα που σου προτεινουν Αμαζωνιο/δισκους,εχουν φωτο στο προφιλ τους Ταγκανικα/τροφεους.Αυτο νομιζω πως τα λεει ολα!!!Αστειευομενος το λεω φυσικα για να μην παρεξηγηθω ε...Υπαρχει βεβαιως στην Αφρικη κ η λιμνη Βικτωρια με καταπληκτικους χρωματισμους αρσενικων αλλα τελειως αχρωμα θηλυκα.Προσωπικα θα προτεινα malawi.

Αν λες για εμενα δεν παρεξηγησε.

Η φωτογραφια ειναι απο το παλιο μου τροφεαδικο πριν βαλω δισκους

Λοιπόν για πειτε για πειτε.... :D χαρέμι labidochromis yellow με ενα μπλε.... ;;

Τελικα διάλεξα μάγκες !!!! :D :D με αμμο και πετρες απο την φύση !! Και λίμνη Malawi θελω χρωμα κινηση και γέννες !!! Δεν με νοιάζει να ειναι species tank ή και διαφορετικα ειδη.

Σσσσσσσσσσωραιος!!! Ξεκινα οπως ειπες με το μαζεμα αμμου και πετρων, περιμενουμε φωτο απο πετρες!!!, την αμμο την περνας κοσκινο και την πλενεις ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...