Jump to content

Ζηλεύει !!!

themikyri

Recommended Posts

Κωστα δεν εχει καμια σχεση.

Αν παρατηρισεις και εσυ, στο προφιλ αναγραφει και αντρας και γυναικα, σε αυτο αναφερεται ο φιλος.

Απλα αν δεν το εχει προσεξει ασ το διορθωσει.

Τα παράπονα σας στην διαχείριση που έχει βάλει και τα 2 πεδία υποχρεωτικά :P

• Like 2

Λεμε ΑΝ φυγει και το πλατυ...καποιο κοπαδακι να δωσει λιγο χρωμα και λιγη κινηση.Τι αλλο παιζει ???

τα κοπαδοψαρα ειναι μαλακου νερου και δεν ταιριαζουν με ζωοτοκα...αν τα θελεις μονα τους θα πρεπει να επεξεργαστεις το νερο τους.

Προς τα εκει κλινω φιλε μου ,για να μου αρεσει και αυτο που φτιαχνω αλλιως...Τετρα λοιπον σερπα (ζευγαρι ?) λαι λιγα νεον η καρδιναλιους .Πως κατεβαζουμε λιγο το Ph και τη σκλροτητα ? Εχω ηδη 4 ριζες mopani μεσα,λιγη τυρφη σε ενα μικρο φιλτρο θα κανει τη δουλεια ?? Τωρα μετραω Ph 7 / Gh 10 / Kh 4.

με τι τεστ μετρας?

αν ειναι με υγρα αξιοπιστα τεστ, εισαι οκ... λιγο ακομα την gh να κατεβασεις και εισαι κομπλε!

αν και δεν θα εβαζα ποτε σε μηκος κατω των 80 cm κοπαδοψαρα.. αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις (εφοσων φυγουν ΟΛΑ τα αλλα) ενα κοπαδι 10 ατομων αρλεκινους ή ροδοστομους ή καρδιναλιους ή νεον.

αποκλειστηκα μονο ενα ειδος απο αυτα και τπτ αλλο...

αλλα οπως σου ειπα, λογω μηκος θα δεις οτι θα περιοριζονται..

Μετραω με τεστ στριπ της jbl.

Αγορασα ενα δευτερο φιλτρο 400 λ/ω και τυρφη,υποθετω οτι ενα δυχτακι οσο το φλυτζανακι του καφε θα κανει δουλεια εφοσον το νερο θα γυρναει συνεχεια.Θελω δυο ειδη,οποτε τετρα που κι αυτα θελουν πληθος + κατι ψιλο που να μη γενναει πολυ !Παντως ελεγα για 5-7 ψιλα οχι πιο πολλα,και μαλιστα καρδιναλιους η ροδοστομους.

μετρα και με υγρα οταν μπορεσεις.. τα στικακια δεν πολυ ειναι αξιοπιστα..

για τυρφη θα βρεις στο φορουμ ενα πολυ καλο αρθρο , διαβασε το θα σε βοηθησει..

2 ειδη δεν μπορουν να μπουν σε 65 λιτρο.. και τα κοπαδοψαρα καλο ειναι να μπαινουν απο 8 και πανω..

δεν ειχα προσεξει οτι ειχε γινει λαθος στο προφιλ,θα το αλλαξω.το θεμα ειναι οτι πηρες την αποφαση να φροντισεις τον μονομαχο.μπραβο!

με τι τεστ μετρας?

αν ειναι με υγρα αξιοπιστα τεστ, εισαι οκ... λιγο ακομα την gh να κατεβασεις και εισαι κομπλε!

αν και δεν θα εβαζα ποτε σε μηκος κατω των 80 cm κοπαδοψαρα.. αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις (εφοσων φυγουν ΟΛΑ τα αλλα) ενα κοπαδι 10 ατομων αρλεκινους ή ροδοστομους ή καρδιναλιους ή νεον.

αποκλειστηκα μονο ενα ειδος απο αυτα και τπτ αλλο...

αλλα οπως σου ειπα, λογω μηκος θα δεις οτι θα περιοριζονται..

Μετραω με τεστ στριπ της jbl.

Αγορασα ενα δευτερο φιλτρο 400 λ/ω και τυρφη,υποθετω οτι ενα δυχτακι οσο το φλυτζανακι του καφε θα κανει δουλεια εφοσον το νερο θα γυρναει συνεχεια.Θελω δυο ειδη,οποτε τετρα που κι αυτα θελουν πληθος + κατι ψιλο που να μη γενναει πολυ !Παντως ελεγα για 5-7 ψιλα οχι πιο πολλα,και μαλιστα καρδιναλιους η ροδοστομους.

Ροδοστομοι δεν μπαινουν ουτε για πλακα σ αυτο το ενυδρειο,θελουν ενυδρειο με μηκος 120 και πανω γιατι κολυμπουν γρηγορα και θελουν χωρο.

Στα λιτρα αυτα μπαινει μονο ενα ειδος κοπαδοψαρου και η καλυτερη λυση ειναι τα rasbora espei η οι καρδιναλιοι.

Αν βαλω μονο σερπα,ποσα χωρανε δλδ ? Α,και κατι ακομα,πως αωεβαζω φωτο ? Με τον οδηγο δεν τα καταφερα,εχω στην επιφανεια εργ. καποια .

Έγινε επεξεργασία - themikyri

Δεν χωρανε! Εκτος κι αν θελεις να εχεις στενοχωρημρνα ψαρακια κι εσυ να μην ευχαριστιεσαι το ενυδρειο σου!

Ροδοστομοι δεν μπαινουν ουτε για πλακα σ αυτο το ενυδρειο,θελουν ενυδρειο με μηκος 120 και πανω γιατι κολυμπουν γρηγορα και θελουν χωρο.

Στα λιτρα αυτα μπαινει μονο ενα ειδος κοπαδοψαρου και η καλυτερη λυση ειναι τα rasbora espei η οι καρδιναλιοι.

συμφωνω.. οχι για το 120 ομως.. στο 1 μετρο και πανω

ισχυει αυτο ακριβως που λεει ο Sturm..δεν θα χαιρεσαι το ενυδρειο σου κι αυτα θα ειναι στριμωγμενα..

Τι να πει ο αρχαριος ,εεεεε τι ?

Mod note

Link απο αλλα ενυδρειακα φορουμ και σελιδες ιδιου περιεχομενου με του Aquazone δεν επιτρεπονται,τα λινκ διαγραφικαν.

Επισης θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην εισαι τοσο ειρωνικος,εδω προσπαθουμε να σε βοηθουμε,αν δεν θες να μας ακουσεις κανενα προβλημα!

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Ας μου πει καποιος πως ανεβαινουν φωτο,γιατι εφτιαξα φωτισμο με led + dimmer στο 15 L και θελω να το βαλω σαν οδηγο,

Ας μου πει καποιος πως ανεβαινουν φωτο,γιατι εφτιαξα φωτισμο με led + dimmer στο 15 L και θελω να το βαλω σαν οδηγο,

http://www.aquazone.gr/forums/topic/66172-dhuo-aiaaaucioiaa-oeuoianaoessaao/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! :thumbsu:

Φιλε μου αυτα που προτεινει ο ραστα ειναι αλλο πραμα, θα σου αρεσουν πολυ.

Τα εχω βαλει κι εγω μαζι με cpd.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ FORUM

Δεν υπαρχει απολυτως καμια ειρωνια,εδειξα απλως μια αλλη αποψη που μου προκαλεσε απορα.Το να σβηνετε τα λινκ ειναι δικαιωμα σας ...

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ FORUM

Δεν υπαρχει απολυτως καμια ειρωνια,εδειξα απλως μια αλλη αποψη που μου προκαλεσε απορα.Το να σβηνετε τα λινκ ειναι δικαιωμα σας ...

Η ειρωνεια ηταν αυτο που εγραψες απο κατω απο τα λινκ φιλε μου..

Οπως σου εγραψα και στο συγκεκριμενο ποστ,λινκ απο αλλα Ελληνικα φορουμ και σελιδες ιδιου περιεχομενου με το Aquazone δεν επιτρεπονται και διαγραφονται!

Και για του λογου το αληθες...η καινουρια μας γκαρσονιερα !

post-59067-0-96197900-1400431781_thumb.jpg

Επειδη το φως δειχνει να τον ενοχλει (???) εφτιαξα dimmer για το led ,γελοιδως απλα! Θα το δειξω στο DIY.

Έγινε επεξεργασία - themikyri
  • Like 1

Πολυ ομορφο χωρο εχεις δωσει στο ψαρακι σου!

Το πολυ φως μπορει να ενοχλει τον μονομαχο.

Επειδη μαλλον δεν εχεις διαβασει για το ψαρακι σου,ριξε μια ματι εδω.

Κωστα αν βαλει μερικες πιστις πιστευω θα κανει δουλεια απο πολλες αποψεις.

Παιδια διορθωθηκε το φωτιστικο, εγενετο ημιφως ! :bigemo_harabe_net-160: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΗ !!!

Παιδια διορθωθηκε το φωτιστικο, εγενετο ημιφως ! :bigemo_harabe_net-160: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΗ !!!

Θα βαλεις θηλυκο μαζι του στα 15 λιτρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...