elian 13 Μαίου 2014 #1 Share 13 Μαίου 2014 Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα ραγδαίο πρόβλημα με το ενυδρείο μου. Ξαφνικά απο μία μέρα και μετά άρχισαν τα φυτά να παρουσιάζουν τρύπες και να διαλύονται τα φύλα τους όχι σε όλα τόσο έντονα. Αλλά περισσότερο στο alternanthera lilacina που έχω και το bacopa caroliniana που έχω. Το μόνο που άλλαξα ήταν λίγες μέρες που εισήγαγα το bacopa caroliniana ενα anubias και απο ψάρια 4 guppie και 5 neon tetra. Να τα τρώει κάτι δεν παρατήρησα. Να είναι κάποια ασθένεια; Απλά μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο ξαφνικό. Δεν έχω ιδέα. Παρακάλω βοηθήστε με πρωτού μείνουν μόνο οι ρίζες. παραθέτω και φωτογραφίες προς βοήθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Μαίου 2014 #2 Share 13 Μαίου 2014 Διάβασε αυτό. ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΜΕ ΦΥΤΑ.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Μαίου 2014 #3 Share 13 Μαίου 2014 Μήπως έχεις κανένα ψάρι πλέκο στο ενυδρείο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Μαίου 2014 #4 Share 13 Μαίου 2014 Δυστυχος αν δεν συμπληρωσεις την φορμα δεν μπορουμε να πουμε και πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος