gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 #1 Share 13 Μαίου 2014 (edited) καλημερα ειμαι καινουργιος στο χομπι και δεν ξερω πολλα για τα καμπι. λοιπον αγορασα 4 θηλυκα καμπι τα οποια ηταν μια χαρα μεχρι να ριξω μεσα στο ενυδρειο πετρουλες και πλαστικα φυτα...μετα απο 2-3 μερες αφου ηταν μεσα πετρες-φυτα αρχιζαν και μ πεθαιναν 1 καθε μερα.. μετα ξανα αγοραζω παλι 4 καμπι και εναν ξιφοφορω..αλλα πανε και αυτα αλλα αυτη τ φορα μ πεθαινανε 2 τν ημερα...και σημερα τ πρωι βρηκα τ τελευτεο ψαρι στον πατο τ ενυδρειου. τι δεν κανω σωστα?? και θερμοστατη εχω και οξυγονο.. ΣΜ το ψαρι που πεθανε τ ειδα χθες τ βραδυ και ειχε γινει μαυρο απο την μεση μεχρι την ουρα.. οποιος μπορει ας με help ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2014 - JohnG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 13 Μαίου 2014 #2 Share 13 Μαίου 2014 Αν θέλεις πες μας λίγα λόγια για το ενυδρείο σ,χωρητικότητα,πόσο καιρό τρέχει τι φίλτρο έχεις,αν έχεις βιολογικό υλικό Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #3 Share 13 Μαίου 2014 Αν θέλεις πες μας λίγα λόγια για το ενυδρείο σ,χωρητικότητα,πόσο καιρό τρέχει τι φίλτρο έχεις,αν έχεις βιολογικό υλικό Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ενυδρειο ειναι στα 30λ περιπου. φιλτρο ηταν να αγοραζα σημερα. αλλα πλεν δεν υπαρχουν ψαρια. οποτε θα αγορασω οταν βρω το προβλημα, οταν λες βιολογικο υλικο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 13 Μαίου 2014 #4 Share 13 Μαίου 2014 Πόσο καιρό δουλεύει το ενυδρείο?τουλάχιστον δούλευε,βιολογικό υλικό είναι τ siporax,το βάζεις στ φίλτρο,αναπτύσσονται βακτήρια κ κρατάς την αμμωνία στ μηδέν. Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαίου 2014 #5 Share 13 Μαίου 2014 Καλημέρα. Ενυδρείο χωρίς βιολογική υποστήριξη φίλτρου δεν υπάρχει. Στα 30 λίτρα καλυτερα να μην βάλεις guppies. Μπορείς να το κανεις ενα μονομαχοενυδρείο ή γαριδάδικο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #6 Share 13 Μαίου 2014 Πόσο καιρό δουλεύει το ενυδρείο?τουλάχιστον δούλευε,βιολογικό υλικό είναι τ siporax,το βάζεις στ φίλτρο,αναπτύσσονται βακτήρια κ κρατάς την αμμωνία στ μηδέν. Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ενυδρειο δουλευε 3 εβδομαδες χωρις φιλτρο. τα ψαρια ηταν μια χαρα μεχρι να ριξω κατι πετρουλες και τα πλαστικα τα φυτα. και το ενα μου γεννησε και εχω 12 μικρα σε ενα αλο ενυδρειο τα οποια ζουνε ολα. και για τα βακτηρια μ ειπε αυτος στο petshop οτι δν χρειαζεται να αγορασω γιατι μ ειπε οτι το νερο που βαζει τα ψαρια οταν αγοραζω απο αυτον εχει βακτηρια..δεν ξερω ακομα ειναι νεος στο χομπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #7 Share 13 Μαίου 2014 Καλημέρα. Ενυδρείο χωρίς βιολογική υποστήριξη φίλτρου δεν υπάρχει. Στα 30 λίτρα καλυτερα να μην βάλεις guppies. Μπορείς να το κανεις ενα μονομαχοενυδρείο ή γαριδάδικοβασι βασικα εχω και ενα ενυδρειο 60λ αλλα δεν θελω να αγορασω παλι ψαρια και να ψωφισουν ολα μεχρι να βρω το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 13 Μαίου 2014 #8 Share 13 Μαίου 2014 Ναι έχει βακτήρια στ νερό του αλλά εσύ χωρίς να έχεις βιολογικό υλικό ta βακτήρια δεν ζούσαν και πάλι όμως στ νερό που ta αγόρασες θα ta είχες για πάντα?τις πέτρες τις έπλυνες Καλά?τις εβρασες? Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #9 Share 13 Μαίου 2014 Ναι έχει βακτήρια στ νερό του αλλά εσύ χωρίς να έχεις βιολογικό υλικό ta βακτήρια δεν ζούσαν και πάλι όμως στ νερό που ta αγόρασες θα ta είχες για πάντα?τις πέτρες τις έπλυνες Καλά?τις εβρασες? Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk opote xreiazome filtro gia na menoun zwntana ta baktiria etsi?? kai tis petres den hksera oti prepei na tis evraza..!! kai an agoraso baktiria poses stagones prepei na rixnw kai kathe pote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαίου 2014 #10 Share 13 Μαίου 2014 opote xreiazome filtro gia na menoun zwntana ta baktiria etsi?? kai tis petres den hksera oti prepei na tis evraza..!! kai an agoraso baktiria poses stagones prepei na rixnw kai kathe pote? Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες καθώς είναι κανονισμός του φόρουμ. Ρίξε μια ματιά στo link που έχω στην υπογραφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #11 Share 13 Μαίου 2014 Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες καθώς είναι κανονισμός του φόρουμ. Ρίξε μια ματιά στo link που έχω στην υπογραφή μου. οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαίου 2014 #12 Share 13 Μαίου 2014 Τα βακτήρια που θα αγοράσεις , θα τα χρησιμοποιήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εδώ είμαστε για όποια απορία έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 13 Μαίου 2014 #13 Share 13 Μαίου 2014 (edited) μπορεις να ζητησεις μπολι (ετοιμα ζωντανα βακτηρια) απο καποιον συνχομπιστα στην περιοχη σου... θα πρεπει να παρεις και μετρησεις για να δεις αν ολα ειναι οκ, για να βαλεις ψαρια. Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2014 - tsala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #14 Share 13 Μαίου 2014 μπορεις να ζητησεις μπολι (ετοιμα ζωντανα βακτηρια) απο καποιον συνχομπιστα στην περιοχη σου... θα πρεπει να παρεις και μετρησεις για να δεις αν ολα ειναι οκ, για να βαλεις ψαρια. και πως θα παρω μετρησεις?? ειμαι ασχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαίου 2014 #15 Share 13 Μαίου 2014 Θα προμηθευτείς υγρά τεστ για αμμωνία , νιτρώδη και νιτρικά. Θα διαβάσεις τις οδηγίες και θα κάνεις τις μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialouris123@yahoo.gr 13 Μαίου 2014 Author #16 Share 13 Μαίου 2014 Θα προμηθευτείς υγρά τεστ για αμμωνία , νιτρώδη και νιτρικά. Θα διαβάσεις τις οδηγίες και θα κάνεις τις μετρήσεις. οκ φιλος ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος