rastafarian 28 Οκτωβρίου 2014 #26 Share 28 Οκτωβρίου 2014 παιδια εδω και 3 μερες εχω βαλει το ξυλο μου αλλα δεν βυθηστηκε καθολου,αμα το βρασω και το βαλω σε κρυο νερο θα βυθιστει αλλα θα φυγει το χρωμα που δινει το οποιο το θελω προς τα ποτε θα βυθιστει μονο του; ειναι μισο κιλο ριζα αγοραστη απο μαγαζι με ενυδρεια Αν θες ανοιξε ενα θεμα να το συζητησουμε εκει γιατι αυτο θεμα ειναι ενα αρθρο για τα ξυλα του φιλου Θοδωρη,μη το χαλαμε με αποριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitc 28 Οκτωβρίου 2014 #27 Share 28 Οκτωβρίου 2014 οκ φιλε εχεις δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetM 1 Νοεμβρίου 2014 #28 Share 1 Νοεμβρίου 2014 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον χρωματισμό του νερού. Έχω ένα ξύλο Bogwood εδώ και ένα μήνα περίπου. Έκανα αλλαγές με καυτό νερό αλλά το χρώμα (κιτρινίλα) ακόμα υπάρχει στο ενυδρείο. Με ποιον τρόπο μπορώ να απαλλαγώ από αυτό? Διάβασα ότι αν ξαναβάλω τον άνθρακα θα το βοηθήσει αλλά δεν θα κάνει καλό στα ψάρια. Την συμβουλή σας θα ήθελα. Φιλικά, Θωμάς EDIT: Συγνώμη που δεν άνοιξα άλλο post, απλά είδα εδώ το άρθρο και είπα να το ρωτήσω εδώ. Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2014 - NetM Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 1 Νοεμβρίου 2014 #29 Share 1 Νοεμβρίου 2014 Ο ανθρακας δεν κανει καλο και για τα φυτα αν εχεις.Οσο για την κιτρινιλα την εχω δυο μηνες τωρα,μειωνεται αλλα σιγα σιγα.Επισης το ξυλο στο ενυδρειο μειωνει το ph σου,ανοιξε ενα καινουριο θεμα να γνωριστουμε και να τα πουμε καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Νοεμβρίου 2014 #30 Share 1 Νοεμβρίου 2014 Με αλλαγες νερου θα φυγει σιγα σιγα η κιτρινιλα. Τα ξυλα μαλακωνουν πολυ ελαχιστα το νερο. Ανοιξε ενα νεο θεμα να συνεχησουμε εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Νοεμβρίου 2014 Author #31 Share 1 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον χρωματισμό του νερού. Έχω ένα ξύλο Bogwood εδώ και ένα μήνα περίπου. Έκανα αλλαγές με καυτό νερό αλλά το χρώμα (κιτρινίλα) ακόμα υπάρχει στο ενυδρείο. Με ποιον τρόπο μπορώ να απαλλαγώ από αυτό? Διάβασα ότι αν ξαναβάλω τον άνθρακα θα το βοηθήσει αλλά δεν θα κάνει καλό στα ψάρια. Την συμβουλή σας θα ήθελα. Φιλικά, Θωμάς EDIT: Συγνώμη που δεν άνοιξα άλλο post, απλά είδα εδώ το άρθρο και είπα να το ρωτήσω εδώ. Να κάτι που θα μπορούσε να προστεθεί στο αρθράκι και να το βελτιώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 9 Νοεμβρίου 2014 #32 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Ξυλα απο αμυγδαλια κανουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_moraitis 17 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Στο δικό μου εχω βάλει εκτός των αγορασμενων και δυο κομμάτια απο ένα θάμνο που υπάρχει στα νησιά κυρίως ,με ένα κίτρινο λουλουδακι, τα είχε ξεβράζει η θάλασσα το χειμώνα και είχαν ξεραθεί και σκληρύνει φυσικά ( τα έπλυνα και τα έβρασα πρώτα ) . Για την ακρίβεια τα δοκίμασα σε ένα μικρό φυτεμένο γι αρκετό καιρό και εδω και 5 μήνες σχεδόν ειναι στο δισκάδικο. Στις φωτο ειναι τα πανω αριστερά διπλα στην έξοδο του φίλτρου https://www.dropbox.com/s/bux9jk98q91x9xv/2014-11-15%2021.47.03.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/5vwao6jrnf19cke/2014-11-09%2022.08.37.jpg?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 22 Απριλίου 2019 #34 Share 22 Απριλίου 2019 Ποια φυτά μπορούν να αναπτυχθούν σε driftwood ρίζα.! Εύγε για το καταπληκτικό άρθρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Απριλίου 2019 #35 Share 22 Απριλίου 2019 Αnubias, microsorum, monosolenium, όλα τα είδη moss. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roussos.vangelis@gmail.com 24 Μαίου 2020 #36 Share 24 Μαίου 2020 Καλησπέρα, έχω δύο κομμάτια ξύλο (πιθανό red moorwood) τα οποία έχω μουλιάσει περίπου 10 μέρες. Δε βουλιάζουν ακόμα. Ξέρετε πόσο περίπου μπορεί να χρειαστεί? Είναι και μεγάλα και δε μπορώ να τα βράσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tangerogeorge 6 Σεπτεμβρίου 2023 #37 Share 6 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σας παιδιά...... Σκέφτομαι να βάλω ρίζα απο τριαντάφυλλο και αμπέλι....... Σαν πρώτο στρώσιμο μαζί με λάβα πέτρα..... Ποια είναι η άποψη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος