magki000 14 Μαίου 2014 Author #26 Share 14 Μαίου 2014 ναι ανοιγει το στόμα του,σήμερα το πήγα στον κτηνίατρο του petshop που το πήρα...μου έδωσαν αντιβίωση και βασικά μου είπαν να κάνω ακριβώς οτι μου είπε και ο gmarbel χθές!! οσον αφορά το μέγεθος μου έιπαν οτι ειναι κανονικα για την ηλικία τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 15 Μαίου 2014 #27 Share 15 Μαίου 2014 Εύχομαι να πάνε όλα καλά... Προφανώς είχαμε την ίδια δασκάλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 15 Μαίου 2014 #28 Share 15 Μαίου 2014 αντιβιωση με συριγγα ινσουλινης ειναι αυτη που κανει και για κοτοπουλα μια σταγονα πρωι βραδυ θα την δινεις την στιγμη που ανοίγει το στομα σε καμια βδομαδα θα δεις θα επανελθει περαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
magki000 15 Μαίου 2014 Author #29 Share 15 Μαίου 2014 σας ευχαριστώ πολυ!!!εκανα και αυτο που μου είπες με το χαμομήλι κ δειχνει να την ανακουφιζει!!!! οταν αναρρώσουμε σας σας στειλουμε φωτο να μας δέιτε καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος