Jump to content

Τι Ταΐζετε Τα Helena Σας;

Recommended Posts

Τελικά το μόνο που έκανα είναι να έχω πιο βαρύ χέρι στο τάισμα. Περισσεύει τροφή που κάθεται στον βυθό και έχω γεμίσει ένα σωρό helenaκια!

Και να μη πιστεύετε όταν λένε πως κάποιος είναι αργός σαν σαλιγκάρι, να δείτε τρέξιμο που κάνουν μόλις μυριστούν την τροφή που πέφτει στο νερό! :D

Τελικά το μόνο που έκανα είναι να έχω πιο βαρύ χέρι στο τάισμα. Περισσεύει τροφή που κάθεται στον βυθό και έχω γεμίσει ένα σωρό helenaκια!

Εννοείς ότι αναπαράγονται στο ενυδρείο;

Αναπαράγονται παιδιά ναι. Εγώ έβαλα 4 και από τότε συνεχώς χαρίζω. Επίσης όσο είχα μαλακό νερό ήταν σουπερ (τότε είχα αναπαραγωγές). Τώρα που πήγα σε σκληρό έχουν χάσει το χρώμα τους.. Πολύ περίεργο

φυσικα και αναπαραγονται..

εχω δει κι εγω αρκετα μικρα.. τα οποια τρυπωνουν μεσα στο σαμπ και αντε να τα βρεις μετα :D

τα εχω σε μαλακο νερο και πανε σουπερ.. εχουν γεννηθει και σε μαλακο στον προηγουμενο ιδιοκτητη τους.

Έγινε επεξεργασία - tsala

Και να μη πιστεύετε όταν λένε πως κάποιος είναι αργός σαν σαλιγκάρι, να δείτε τρέξιμο που κάνουν μόλις μυριστούν την τροφή που πέφτει στο νερό! :D

Τελικά τι τροφη δοκίμασες?

Μια χαρα αναπαραγωντε τα σαλιγκάρια απλά ειναι λιγο αργα , δεν κανουν ματσακια με αυγα οπως τα αλλα αλλα ενα ενα αυγο...

Νομίζω πως προτειμάνε το μαλακό νερό...

• 4 months later...

και στο σκληρο το δικο μου στο αφρικανικο μια χαρα γεννοβολανε , εχω αμετροιτα , εφτασα σε σημειο να σκοτωσω και καμια 20αρια γτ ειχα πανω απο 150 τεμμαχια μεσα , με ενα ευρω τα δεκα και δεν ειδα κινηση για να τα δωσω , χαρισμα τα εδινα παλι τπτ . δεν ειναι και ευκολο να τα ξεφορτωθεις τελικα :P κανιβαλισμος επιβεβαιωνεται και απο μενα , το ειδα live

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...