stav 15 Μαίου 2014 #26 Share 15 Μαίου 2014 Πες στον ιδιοκτητη του pet shop να αλλαξει επαγγελμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Μαίου 2014 #27 Share 15 Μαίου 2014 Για αρχή θα μείνω με τα χρυσόψαρα που ήδη έχω.Δεν έχω κάπου να τα δώσω άρα θα προσπαθήσω να τα κρατήσω. Anyway δεν τα ξέρω αυτά, απλά ανησυχούσα για την σκληρότητα του νερού. Άσχετο, σε pet shop εδώ στην περιοχή μου που έψαξα για τεστ κιτ, μου λέει: όποιος σου είπε να αλλάζεις το 1/3 του νερού είναι άσχετος!Όλο πρέπει να το αλλάζεις γιατί στον πάτο θα μείνουν οι ακαθαρσίες τους.Και αλλαγή όχι προγραμματισμένα, αλλά όποτε δω το νερό να πάει να θολώσει! Βγάλε άκρη Κι εμένα μου έχει τύχει να μου πούνε διάφορα "μαργαριτάρια" κατά καιρούς σε καταστήματα ή αλλού, αλλά δεν λέω τίποτα. Όταν κάποιος μιλάει με αυτό το στυλ "να του πεις ότι είναι άσχετος!" δεν έχει καμία ελπίδα να ακούσει άλλη γνώμη αφού όχι μόνο θεωρεί ότι τα ξέρει όλα, αλλά κουνάει και το δάχτυλο. Εγώ χαμογελάω, κάνω την δουλειά μου και την κάνω. Για τις ακαθαρσίες τους μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία σκούπα βυθού. Και αν έχεις φυτά μπορείς να τις αφήνεις, μετατρέπονται σε φυσικό "λίπασμα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Μαίου 2014 #28 Share 15 Μαίου 2014 Πες στον ιδιοκτητη του pet shop να αλλαξει επαγγελμα. Και ένα από εμένα ... Τι να πεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Μαίου 2014 #29 Share 15 Μαίου 2014 (edited) φιλτρο για τα ψαρια... αν δεν τα κρατησεις πρεπει να τα δωσεις αμεσα... τα τεστ δεν εχουν καμια αξια αν τα προοριζεις για το 10 λιτρο χωρις φιλτρο..μην τα ξοδεψεις και αδικα δηλαδη...αν θελεις σου λεω κι εγω τα αποτελεσματα χωρις τεστ... αν τα θελεις για το νεο, οκ...καλα κανεις. αν δεν θελεις ψαρια μαλακου νερου, νομιζω πως δεν χρειαζεσαι και τεστ για τις σκληροτητες....ετσι κι αλλιως αν βαζεις βρυσης δεν θα αλλαζουν οι σκληροτητες... καλο ειναι βεβαια να ξερεις ποσο ειναι..αλλα πανω απο 2-3 μετρησεις δεν νομιζω να κανεις. αυτα που χρειαζεσαι για το νεο ενυδρειο ειναι αμμωνια,νιτρικα,νιτρωδη.. αυτα παρε και γνωμη μου δωσε αμεσα τα ψαρια και στρωσε ηρεμα και ωραια με μετρησεις το νεο σου ενυδρειο ,οταν με το καλο το παρεις. Υ.Γ. τον ιδιοκτητη τον γνωριζω απο πρωτο χερι... ολοι εχουν παραπονα...μυαλο δεν προκειτε να βαλει .. σκεφτειτε ποσο χαλια ειναι η κατασταση.....γιατι αυτο ειναι το καλυτερο πετ της πολης Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 17 Μαίου 2014 Author #30 Share 17 Μαίου 2014 Για αρχή λέω να πάρω τα τεστ (ειδικά της αμμωνίας) γιατί φοβάμαι ότι εκεί την έχουν πατήσει όλα, να την προσέχω στο 10άρι και σε καμιά 15-20 μέρες που υπολογίζω να πάρω το 60άρι να το στρώσω και να τα βάλω εκεί και να έχω ήδη και τα τεστάκια... @tsala που ξέρεις για ποιόν ιδιοκτήτη λέω;Αφού είμαι από Κρήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Μαίου 2014 #31 Share 18 Μαίου 2014 sorry φιλε μου μπερδευτικα απο κεκτιμενη ταχυτητα... για το μαγαζι απο ημαθια (στα μερη μου δηλαδη) που ειπες οτι θα παραγγηλεις αναφερθηκα (εχουμε κι εμεις τα δικα μας! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος