Black Tetra 18 Μαρτίου 2007 #1 Share 18 Μαρτίου 2007 Με τι με προτεινετε να διακοσμισω ενα ενυδρειο 100 λιτρα;Εγω εχω παρει 4 ψευτικα αρκετα μεγαλα φυτα.Στο ενυδρειο θελω να βαλω ζοοτοκα ψαρια και γλυφτες ,γατοψαρα και pleco Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΖΗΝ 22 Μαρτίου 2007 #2 Share 22 Μαρτίου 2007 Μπορεις να παρεις αλληθινα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 22 Μαρτίου 2007 #3 Share 22 Μαρτίου 2007 Μπορεις να παρεις αλληθινα φυτα. Συμφωνώ απόλυτα είναι πολύ ποιο όμορφο με ζωντανά φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 22 Μαρτίου 2007 Author #4 Share 22 Μαρτίου 2007 κατι αλλο γιατι θελουν περιπηισει και δεν εχω και πολλη χρονο , ειμαι μαθητης της 6 ης δημοτικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 23 Μαρτίου 2007 #5 Share 23 Μαρτίου 2007 αν δεν εχεις χρονο τωρα που εισαι εκτη δημοτικου εγω που ειμαι 1λυκειου τι επρεπε να κανω δηλαδη το κακο ειναι οτ πολλοι νομιζουν τα φυτα ος κατη δυσκολο ενω στη πραγματικοτητα ειναι κατι πολυ απλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven1258 23 Μαρτίου 2007 #6 Share 23 Μαρτίου 2007 Νομίζω πως αν καταλήξεις σε είδη που είναι ανθεκτικά θα διαπιστώσεις πως με ελάχιστη φροντίδα μπορείς να έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr bill 24 Μαρτίου 2007 #7 Share 24 Μαρτίου 2007 Πρεπει να βαλεις ζοντανα φυτα και κορμους μικρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος