Jump to content

2Η Πανελλαδική Συνάντηση Ανταλλαγής Κοραλλιών (Frag Swap)

TAN

Recommended Posts

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Όλο και κάτι extra ordinaire θα διαλέξει ο Στράτος να σου στείλει!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Όλο και κάτι extra ordinaire θα διαλέξει ο Στράτος να σου στείλει!

Απο χλωμο εως κιτρινο.Δεν ανακατευομαι πουθενα......

Του frag to κάγκελο φιλτατοι συνχομπιστες. Εκπληκτική ιδέα και πιστεύω θα το χαρούμε ολοι!! Καλη απόλαυση να έχουμε :)

+1

Ακριβως μαριε!

Αυτο ειναι το θεμα...να περασουμε καλα,να κοψουμε οτι μας περισσευει απο το ενυδρειο για να το δωσουμε σε ενα συνχομπυστα μας και αν δουμε κατι που μας αρεσει να παρουμε και εμεις κατι αλλο,να βοηθηθουν παιδια που μολις μπηκαν στο χομπυ κτλ.

Δεν παιζει κανενα ρολο ποσο μεγαλο θα ειναι τα frag που θα φερουμε,ουτε ποσο σπανια,ουτε ποσο χρωματιστα ουτε τιποτα.....κατι που κοψαμε και θελουμε απλα να το δωσουμε για να παρουμε κατι αλλο(ειτε οχι).

Μονο για το χομπυ :thumbsu:

• 2 weeks later...

κι εγω, και μαλλον θα φερω ενα-δυο φραγκάκια. :)

Μπραβο παιδες :jig:

Δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε για το τι η' ποσα θα φερουμε!

Δεν παμε να κανουμε παγκοσμιο ρεκορ πολλων η'σπανιων κοραλιων!Ουτε και να γραψουμε ιστορια στο χομπυ του reef η' των frag swap.

Γι'αυτο και δεν ζηταμε αναφορα για το ποιοι θα ερθουμε(φυσικα οποιος θελει να το κανει ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτος ^_^ ) και τι η' ποσα κοραλια θα φερουμε. :thumbsu:

ΟΛΟΙ ειναι ευπροσδεκτοι και ΟΛΑ τα κοραλια αξιζουν :thumbsu:

Ειτε ειναι 5 τα κοραλια ειτε 500,ειτε ειμαστε 10 ατομα ειτε 1000 η αξια/προσφορα του ολου θεματος ειναι εξισου μεγαλη!

-Το ΧΑΒΑΛΕ μας να κανουμε

-Να περασουμε καλα

-Να γνωριστουμε με οσα παιδια δεν τα εχουμε πει απο κοντα

-να τα πουμε με οσους γνωριζουμε ηδη

-Να φερουμε κατι που μεγαλωσε η' περισσευει στο ενυδρειο μας

-Να δωσουμε χαρα σε καποιο συνχομπυστα μας αλλα και σε εμας τους ιδιους,αφου το να δινεις κατι δινει πολυ χαρα και στις δυο πλευρες.

Και απο συζητησεις βλεπω πως το ενυδρειο θα εχει αρκετοοοοοοοο "υλικο" :jig::jig:

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή το πρωί να περάσουμε όμορφα και να μοιράσουμε οσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε σε όλους.......

άντε έχουμε γεμίσει φράγκακια πιστευω γύρω στα 20-25 θα φέρω περισσότερα sps λίγα ζωανθους μπορεί και ρικορντιες

παιδια εφαγα την απολυτη ξενερα.....

απο το χειμωνα το περιμενω to frag- swap και το πρωι που πηγα την μικρη σχολειο με ενημερωσανε οτι την κυριακη το πρωι θα κανουν την γιορτη του σχολειου.... :notfair:

ξενερωσα απιστευτα....αν προλαβω θα ερθω πιο αργα αλλα δεν θα μπορεσω να φερω κανα φραγκακι :notfair:

Πωωω κρίμα

Όλοι αυτό περιμένουμε και ειναι

η μεγαλύτερη ξενερα

Περνα μια βόλτα

και όλο με κάτι θα φύγεις ;)

Θα ερθω κι εγω με την μικρη μου.

(ευτυχως η δικη μας η γιορτη ειναι στις 17.00)

Μονο που σαν νεος στο ενυδρειο εχω μονο φραγκ και ως γνωστον τα φραγκ δεν φραγκαρονται.

Αν αγορασω καποιο φραγκακι ή ολοκληρο κοραλι και φερω, μετραει?

Πετρο μου οτι φερεις φιλε μου μετραει :thumbsu::thumbsu:

Ξαναλεω και ας κουραζει...δεν παμε για να κανουμε παγκοσμιο ρεκορ σπανιων η' πολλων κοραλιων αλλα ουτε και συμμετοχων!

Τον χαβαλε και την πλακα μας παιδια!

Να φυγουν ολοι με κατι στα χερια και με ενα χαμογελο!

Αυτο θα κανει ωραια/ομορφη(οχι επιτυχημενη) την εκδηλωση :thumbsu:

Και προκαταβολικα.....μια τεραστια υποκλιση :bow::bow::bow::bow: ....στα παιδια που θα μπουν τη διαδικασια να κοψουν ζωντανα απο το ενυδρειο τους για να τα δωσουν σε καποιο ενυδρειο που μπορει να μη ξερουν καν!

Μεγαλη κινηση και ετσι πρεπει ειναι το χομπυ!

Ευχαριστο το οτι θα καταφερεις να εισαι μαζι μας!

Εγω ανυπομονω.

Περισσοτερο γιατι θα σας γνωρισω και απο κοντα.

Απο ολη την παρεα μονο τον niknik ξερω και τα λεμε και συχνα.

Ευκαιρια λοιπον με την αφορμη αυτη να πουμε ολοι εμεις δυο κουβεντες προσωπο με προσωπο και να ξεχασουμε λιγο την καθημερινοτητα.

Παιδες εαν φερω μεγαλι κομματι μπορουμε να το φραγκαρουμε;; Γιατι εγω φοβαμε μην το καταστρεψω....

Παιδες εαν φερω μεγαλι κομματι μπορουμε να το φραγκαρουμε;; Γιατι εγω φοβαμε μην το καταστρεψω....

γινεται απλα φέρε βραχακια και κολα για να τα φτιάξουμε

Σταρ πολυπς ειναι, πανω σε βραχο, καμια 25ρια ποντους επι καμια 10ρια....

Απλα δεν χωραει στο δικο μμ ενυδρειο και φοβαμαι να το κανω κομματια μονος μου....

Έλα να ετοιμαζόμαστε!! Άντε να το χαρούμε παιδια, να διασκεδάσουμε, να ριφο-συζητησουμε και να ειναι μια υπέροχη Κυριακή! Ε, ζέστη θα κανει, καλοκαιρι ειναι, καλη παρέα, μπυριτσες κρυες υπαρχουν... :):P

Θα ειναι ολα έτοιμα, εμείς έχουμε και τις αποδείξεις οτι δουλεύουμε σκληρά!! Οριστε... :):P

post-5-0-00983300-1402580502_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - Discos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...