Jump to content

Χρήση Γαριδάδικου Ως Γεννήστρα Για Cory

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω μία απορία, τον τελευταίο καιρό τα Corydorάκια μου έχουν τρελαθεί να αφήνουν αυγά.

Αν έχω ενα γαριδάδικο 40x40x40 μπορώ να μετάφερω εκεί τα αυγά, θα υπάρχει πρόβλημα;

Προς το παρόν θα βάλω γεννήστρα καθώς δεν είναι έτοιμο το γαριδάδικο, αλλά το κολλάω τώρα και θέλω να ξέρω για μελλοντική αν θα επηρεαστούν οι γαρίδες ή τα Cory.

Ευχαριστώ

Έγινε επεξεργασία - vag12

Οι γαριδες με τα κορυ μπορουν να συνηπαρξουν χωρις προβλημα.Τωρα δεν ξερω αν μεταφερεις τα αυγα εκει τι θα γινει,δεν εννοω μην τα φανε οι γαριδες αλλα αν θα αντεξουν την μεταφορα.Καλυτερα να περιμενεις λιγο να σκασουν τα αυγα και να μεταφερεις τα μικρα.

Εννοούσα να βάλω τα αυγά και τους γονείς μέσα, απλά η απορία μου είναι αν θα έχουν πρόβλημα οι γαρίδες αν ρίξω φάρμακο για τα αυγά όπως για παράδειγμα methylen blue.

Ωπ,οι γαριδες ειναι ευαισθητες σε φαρμαρκα και ειδικα σ αυτα που περιεχουν χαλκο,οπωτε δεν ξερω να σου πω 100%

Γιατι ομως να ριξεις φαρμακο?

Ωπ,οι γαριδες ειναι ευαισθητες σε φαρμαρκα και ειδικα σ αυτα που περιεχουν χαλκο,οπωτε δεν ξερω να σου πω 100%

Γιατι ομως να ριξεις φαρμακο?

Για πρόληψη μύκητα . Έγινε επεξεργασία - bbetta

Για τα αυγά αν πιάσουν fungus διάβασα οτι ενδείκνυται το methylen blue αλλά είναι πολύ δυνατό αφού σκοτώνει την βιολογία και μαλλον δεν θα την παλέψουν οι γαρίδες...

+1 bbetta

• Like 1

Αν ειναι ετσι,τοτε θα σου ελεγα να μη το ριξεις με τις γαριδες μεσα γιατι πολυ πιθανον να τις χασεις ολες.

έψαχνα να βρώ τρόπο κωστή να σώσω κανένα αυγό γιατί στο μεγάλο μου τα έχουν τσακίσει τα tetra...

αλλά δεν βλέπω να γίνεται τπτ προς το παρόν...

:mellow:

Αναγκαστικα σε βλεπω να φτιαχνεις ενα ενυδρειο γεννηστρα,μονο ετσι θα κανεις δουλεια.

Ευχαριστώ πολύ.

:)

Εγω θα προσπαθουσα αν ειχες ακριβως ιδιες συνθηκες σε γαριδαδικο και στο αλλο ενυδρειο να μεταφερω τα αυγα χωρις μεθιλιν μπλου.Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Φρόντισε μεσα στην γεννηστρα των αυγων να υπάρχει δυνατη ροη και να απομακρυνεις τα χαλασμενα. Βαλε αν ειναι και κανα καταπα η κατι παρεμφερες μαζι με τα αυγα που βαζει χουμικα οξεα και κανει παρομοια δουλεια κατα του μυκητα

bbetta μόλις ετοιμαστεί ο κυβάκος μου λέω να του κάνω μια προσπάθεια να το παλέψω μόνο με φυτικά όπως τα φύλλα catappa για να ξέρω για αργότερα.

βέβαια θα βάλω μία αεραντλία απο κάτω, το spray bar απο πάνω για κυκλοφορία, παρακολούθηση και ίδωμεν.

άλλωστε γαρίδες θα μπούν σε κανένα δίμηνο που θα έχει στρώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...