niknik 20 Αυγούστου 2016 #1476 Share 20 Αυγούστου 2016 Φιλαρακι κριμα αλλα ολα μαζι επεσαν.Οπως και να εχει η υγεια ειναι πανω απο ολα,σιδερενιος και μακρια.Τωρα οσο για το ενυδρειο δωστου λιγο χρονο ,και μετα ξερεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 20 Αυγούστου 2016 #1477 Share 20 Αυγούστου 2016 Περαστικά Πάνο. Ας είναι καλά τα παιδιά που βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η μετακόμιση. Το ενυδρείο φαίνεται πολύ ωραίο παρότι οι στραβές. Και κλασσικά θα σε ρωτισω όπως κάνω με όλους......... Γιατι bare bottom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 20 Αυγούστου 2016 #1478 Share 20 Αυγούστου 2016 Πάνο περαστικά και σιδερένιος. Υγιείς να είσαι εσύ και το ενυδρείο θα γίνει πάλι και ακόμη καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 20 Αυγούστου 2016 #1479 Share 20 Αυγούστου 2016 Πανο ολα οπως πριν θα γινουν και καλυτερα ερωτηση:αλλαξες φωτιστικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 21 Αυγούστου 2016 #1480 Share 21 Αυγούστου 2016 Πάνω απ' όλα υγεία Πάνο και το ενυδρείο θα γίνει καλύτερο από πριν. Να χαίρεσαι και το καινούριο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Αυγούστου 2016 #1481 Share 21 Αυγούστου 2016 Σιδερενιος φιλε καλη αρχη στο νεο σου σπιτικο και καλη επανοδο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 21 Αυγούστου 2016 #1482 Share 21 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνήσω πως πάνω απ όλα είναι η υγεία και όλα τ άλλα γίνονται...περιμένουμε να το ξαναφτάσεις στα επίπεδα που θέλεις και να το χαρούμε όλοι μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Αυγούστου 2016 #1483 Share 21 Αυγούστου 2016 Μπραβο Πανο, ολα καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 21 Αυγούστου 2016 #1484 Share 21 Αυγούστου 2016 Σιδερενιος Πανο και τα ενυδρεια γεροι να ειμαστε να τα κανουμε καθε φορα ομορφοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Αυγούστου 2016 #1485 Share 22 Αυγούστου 2016 κοιτα να εισαι εσυ και η οικογενεια σου καλα και τα υπολοιπα θα βρουν το δρομο τους!! και εμενα μμ αρεσει το νεο Aquascape... με λιιιιγη υπομονη θα γινει καλητερο απο πριν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 23 Αυγούστου 2016 #1486 Share 23 Αυγούστου 2016 φιλε πανο εσεις να ειστε καλα και ολα τα αλλα γινονται. Το ενυδρειο παντος ειναι σουπερ και πιο ωραιο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Αυγούστου 2016 Author #1487 Share 23 Αυγούστου 2016 Βάλε και μια φωτό από τον κάτοικο του sump!!!! ζητάει το "μπαμπα" τι να του πώ?? Πανό!! Λυπάμαι για την τροπή που πήρε το θέμα! Ωστόσο εύκολα για σένα θα το κάνεις ακόμα καλύτερο! Είπες prodibio και βότκα... πιο πάνω... Επειδή δουλεύω μόνο prodibio και πλεων όλες της αμπουλες εκτός από την optim (ανθρακας) Έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα ! Αντί για βότκα άποψη μου είναι,εάν κ εφόσον χρειάζεστε οπωσδήποτε άνθρακα παίξε το optim Μέθοδος να διαβάσεις ονομάζεται bioclen biobigest kai optim Πιστεύω πως μιας που χαλάρωσες το βιοφορτιο σου μόνο με βακτήρια της και αλλαγές με κάπιοί αλάτι με (ανθρακα) όπως εγώ θα έχεις επιθυμητα αποτελέσματα οικονομικά και ουσιαστικά Ασφαλώς με γενεές αλλαγές νέου ανά βδομάδα όχι μόνο για να εξαγείς αλλά πιο πολύ να εισάγεις! Δοκίμασε το πριν τους ανθρακας σκέτο κάνα 2 μηνό να δούμε,μετά βλέπουμε για ανθρακας μην είσαι και από πάνω Πετράν, το optim δεν είναι πηγή ανθρακα απ όσο λέει η εταιρία.. εχω αρχήσει τα προιόντα της πάλι και μάλλον θα μείνω σε αυτά.. δεν θέλω και γω να μπλέξω πάλι με πολλά Πρώτα από όλα η υγεία πανο! Να χαίρεσαι το νέο σου σπίτι ! Το ενυδρείο σίγουρα θα το φτιάξεις όπως μόνο ΕΣΥ ξέρεις ! Άλλωστε ήταν ενα από τα καλύτερα της χώρας ! φιλαράκι μου σ ευχαριστώ πολύ για όλα!! Εσυ να μας εισαι καλά Πανουλη και το ενυδρειο το μονο σίγουρο ειναι οτι φτιάχνει..... ετσι το φιλοσόφησα και και γώ Θανάση.. αλλα δεν μπορώ τη άδεια εικόνα ρε συ.. θέλω να φτιάξουν λιγο οι παράμετροι να σταθεροποιηθεί για να ξεκινήσω πάλι να γεμίζω Φιλαρακι κριμα αλλα ολα μαζι επεσαν.Οπως και να εχει η υγεια ειναι πανω απο ολα,σιδερενιος και μακρια.Τωρα οσο για το ενυδρειο δωστου λιγο χρονο ,και μετα ξερεις...... ετσι είναι οι στραβές Νικόλα.. όλα μαζί πάνε.. μαζι θα τα πάμε απο την αρχή να τα ξαναφέρουμε στη παλιά τους εικόνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 23 Αυγούστου 2016 #1488 Share 23 Αυγούστου 2016 Πανό το optim όπως έχω πει δεν χρειάστηκε να το δουλέψω, Διάβασα πως είναι τροφή για βακτηρια, εάν δεν είναι ανθρακας τι ειναι; ; και μαζί λέει με biobigest κάνουν το biodigest clean Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Αυγούστου 2016 Author #1489 Share 23 Αυγούστου 2016 (edited) Περαστικά Πάνο. Ας είναι καλά τα παιδιά που βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η μετακόμιση. Το ενυδρείο φαίνεται πολύ ωραίο παρότι οι στραβές. Και κλασσικά θα σε ρωτισω όπως κάνω με όλους......... Γιατι bare bottom ? είναι και οι δύο τους αστέρια παιδία και χομπίστες προς μίμηση bare bottom το αποφάσισα για να δω τα καλά της συντήρησης που έχει ένα τέτοιο σύστημα.. η αλήθεια είναι οτι είχα τους ενδιασμούς μου στο αισθητικό κομμάτι αλλα με το μαύτο πάτο που φρόντισε ο φίλος μου ο καλλιτέχνης, όχι μόνο το ξεπέρασα αλλα μου αρέσει και περισσότερο κιολας Πάνο περαστικά και σιδερένιος. Υγιείς να είσαι εσύ και το ενυδρείο θα γίνει πάλι και ακόμη καλύτερο. να σαι καλά Λευτέρη!! Πανο ολα οπως πριν θα γινουν και καλυτερα ερωτηση:αλλαξες φωτιστικο? Για να δούμε βρε Γιαννάκο, το ελπίζω φίλε το φωτιστικό είναι το ίδιο που είχα Πάνω απ' όλα υγεία Πάνο και το ενυδρείο θα γίνει καλύτερο από πριν. Να χαίρεσαι και το καινούριο σπίτι. να σαι καλά Λουκά μου! Σιδερενιος φιλε καλη αρχη στο νεο σου σπιτικο και καλη επανοδο!! Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!!!!! :bigemo_harabe_net-162: Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2016 - pan_Oz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Αυγούστου 2016 Author #1490 Share 23 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνήσω πως πάνω απ όλα είναι η υγεία και όλα τ άλλα γίνονται...περιμένουμε να το ξαναφτάσεις στα επίπεδα που θέλεις και να το χαρούμε όλοι μαζί... ετσι είναι Γιώργο! θα αργήσει αλλα ελπίζω να γίνει καλύτερο ενυδρείο και γώ μαζί του καλύτερος χομπίστας Μπραβο Πανο, ολα καλα!!! μακάρι να γίνουν Βασίλη ! Σιδερενιος Πανο και τα ενυδρεια γεροι να ειμαστε να τα κανουμε καθε φορα ομορφοτερα. ετσι οπως τα λές φιλαράκι μου! κοιτα να εισαι εσυ και η οικογενεια σου καλα και τα υπολοιπα θα βρουν το δρομο τους!! και εμενα μμ αρεσει το νεο Aquascape... με λιιιιγη υπομονη θα γινει καλητερο απο πριν.... να σαι καλά φιλαρακι μου! φιλε πανο εσεις να ειστε καλα και ολα τα αλλα γινονται. Το ενυδρειο παντος ειναι σουπερ και πιο ωραιο τωρα ελπίζω να έχει τις προοπτικες να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Αυγούστου 2016 Author #1491 Share 23 Αυγούστου 2016 Πανό το optim όπως έχω πει δεν χρειάστηκε να το δουλέψω, Διάβασα πως είναι τροφή για βακτηρια, εάν δεν είναι ανθρακας τι ειναι; ; και μαζί λέει με biobigest κάνουν το biodigest clean Πέτρο η εταιρία το συστήνει για χρήση με τα βακτήρια της. και γώ για άνθρακα το είχα αλλα στο site της η εταιρία λέει οτι περιέχει αμινοξέα, ενζυμα βιταμίνες καθώς και trace elements οπως σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κοβάλτιο για τις βιταμίνες Β (???), θείο για τις προτείνες (???) και άλλα .. ερωτριματικά βάζω γιατι δεν έχω καταλάβει τι εννοεί αλλα δεν το αναφέρει ως άνθρακα.. το χρησιμοποιούσα και παλιότερα και γενικά για τη prodibio μόνο καλά εχω να πώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Αυγούστου 2016 #1492 Share 23 Αυγούστου 2016 Πέτρο η εταιρία το συστήνει για χρήση με τα βακτήρια της. και γώ για άνθρακα το είχα αλλα στο site της η εταιρία λέει οτι περιέχει αμινοξέα, ενζυμα βιταμίνες καθώς και trace elements οπως σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κοβάλτιο για τις βιταμίνες Β (???), θείο για τις προτείνες (???) και άλλα .. ερωτριματικά βάζω γιατι δεν έχω καταλάβει τι εννοεί αλλα δεν το αναφέρει ως άνθρακα.. το χρησιμοποιούσα και παλιότερα και γενικά για τη prodibio μόνο καλά εχω να πώ Πάνο εγώ λέω τώρα να ξεκινήσω prodibio. Tα optim και digest. Και εγώ πίστευα ότι το optim πηγή άνθρακα. Είχες χρησιμοποιήσει αυτά τα δύο προϊόντα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 23 Αυγούστου 2016 #1493 Share 23 Αυγούστου 2016 Τότε είναι ακόμα καλύτερη η μέθοδος (bioclen) για.εμένα εάν δεν έχει ανθρακες... Οσο για την εταιρία ούτε λόγος να γίνετε 1 χρόνο συν τη δουλεύω με αυτά που έχω το ενυδρειο κ με κανένα απόλυτος πρόβλημα! Πολύ ευχαριστημένος έμεινα και με της coral vits vitamines για κοραλλια... Και φτηνές πιστεύω παιδιά... Ειδικά για ενυδρεία πάνω των 300 200 λίτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 23 Αυγούστου 2016 #1494 Share 23 Αυγούστου 2016 Πάνο χρόνια πολλά και σιδερένιος!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1495 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 μετα κι απ αυτή τη στραβή λοιπόν και αφού κατάφερα να χάσω οτι με πολυ κόπο είχα φτιάξει χάνοντας περισσότερο απο το 70% του ενυδρείου μου μαζεύω τα κομμάτια και συνεχίζω.. πέρασε κάποιος καιρός μετα τη τραγωδία της aquaforest που σκεφτόμουν με τι μέθοδο θα κρατήσω το ενυδρείο και ενώ είχα σχεδόν καταλήξει ένας φίλος "κολλητός" κατα τα άλλα και σκέψεις που κατα καιρούς όπως μου έμπαιναν έτσι μου έβγαιναν, με έκαναν να κυλήσω στη Zeovit.. Όπως προείπα η σκέψη είχε περάσει πολλές φορες απο το μυαλό μου αλλα όσο μου αρεσε άλλο τόσο με φόβιζε. Αφου έκατσα και ζύγισα και μετα απο διάβασμα είπα να δώσω μια ευκαιρία αφου πρώτα "κατερρίφθησαν" κάποιοι "μύθοι" στο μυαλό μου για τη μέθοδο Πάνε 3 βδομάδες τώρα που στο ριακτορα εχει μπεί ο ζεόλιθος της ΚΖ και έχω ξεκινήσει όπως προτήνει η εταιρία zeobak, zeostart διαφορα φυσικά δεν υπάρχει μιας και κατι τέτοιο θέλει το χρόνο του. Εδω να πώ έχοντας δουλέψει και τον ζεολιθο της AF και έχοντας ακούσει και διαβάσει οτι τα υλικά είναι "οπτικά" ίδια επιτρέψτε μου να πω οτι ακομα και οπτικά υπάρχουν μεγάλες δοαφορές. αυτα λοιπόν με τη νέα αρχή.. Α! σε όλα αυτά και χωρίς να υπάρχει λόγος, μέσα στα πλαίσια τς αλλαγής, άλλαξα και φωτιστικό τη θέση του ΑΤΙ πήρε ένα Giesemann infiniti με 1 ΜΗ 150w και 2 Τ5 24w.. το προηγούμενο φωτιστικό δηλ. του που λέγαμε πρίν στη θεωρία κέρδισα μερικα βατ .. στη πράξη ελπίζω να είναι τουλάχιστον αντάξιο του προκατόχου του και μερικές φώτο απ ότι τελος πάντων έχει μείνει .. αυτα .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Σεπτεμβρίου 2016 #1496 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλη αρχη φιλε εγω βλεπω χωρο απλετο διαθεση και ορεξη αρκετη διαβασμα υπαρχει,τωρα θελει να του δωσεις 3 με 6 μηνες υπομονη για να αρχισει να αποδιδει.Επισεις απλετο χωρο για νεες ακρο,χαχαχα.Για πες μου ο ζεολιθος τις Aquaforest δεν σε καλυψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1497 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Νίκο, τοσο η ποσότητα οσο και η ροη στον ρεακτορα παίζει μεγαλο ρολο και ενέχει μεγαλο κίνδυνο η λαθος χρήση Απο την AF ποτε δεν πηρα μια τεκμηριωμένη απάντηση και μια κατεύθυνση για τη χρήση του. Τα sps μου χάθηκαν απο απο νεκρωσεις που ξεκίναγαν απο διαφορα σημεία και τη βάση αλλα οχι απο τις κορυφές Η υπερβολική ποσότητα και μεγαλη ροη στον ρεακτορα μπορει να προκαλέσει κατι τέτοιο αλλα σύμφωνα με τα λεγόμενα τις εταιρίας ήμουν στα minimum προτεινόμενα. Βέβαια ξαναλέω οτι με ολα αυτα που συνέβησαν το καλοκαίρι, πολλές θα μπορούσαν να ειναι αιτίες Πέραν αυτού, χωρις να ειναι κάποιος γεωλογος ή μεταλλειολογος υπάρχουν διάφορες στις πέτρες. Κάπου έχουν ξεμείνει μερικές, θα κοιτάξω να βγάλω καμία φωτο Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 14 Σεπτεμβρίου 2016 #1498 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλη επανοδο ευχομαι να γινει καλυτερο απο πριν!!! Το Giesmann θα το ευχαριστηθεις οσο δεν παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Σεπτεμβρίου 2016 #1499 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε να το δεις όπως επιθυμείς χωρίς άλλες στραβες. Άποψη μου είναι ότι θα έχεις ποιό γρηγορη ανάπτυξη στα Κοραλία με αυτό το φωτιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Σεπτεμβρίου 2016 #1500 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή συνέχεια Πάνο. Λίγο υπομονή και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Ο φωτισμός είναι super! Μάλλον ότι καλύτερο για sps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος