Jump to content

pan_Oz Reef

pan_Oz

Recommended Posts

Σημερα ειχα την χαρα να δω και να θαυμασω απο κοντα τον υφαλου του Πανου,ενα θα πω ειναι μια μικρογραφια ενος υφαλου.Μπραβο Πανο ,βεβαια αυτο συνοδευτηκε με καφε ψαροκουβεντα και πολυ γελιο.Μεσα στην παρεα ηταν και ο Δημητρης(dimtsok) και καταλαβαινετε τη εγινε.Μετα ηρθαν και τα μπινελικακια και .....η συνεχεια στις φωτο που ακολουθουν.

• Like 2

Και μια fts

Φευγοντας πειρα και τα δωρακια μου ,Πανο σε ευχαριστω πολυ να εισαι,καλα εσυ και η γυναικα σου να τον χαιρεστε.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έγινε επεξεργασία - niknik
  • Like 1

Και μια fts

Φευγοντας πειρα και τα δωρακια μου ,Πανο σε ευχαριστω πολυ να εισαι,καλα εσυ και η γυναικα σου να το χαιρεστε

812dc127036ad0680ff330b36fcb565f.jpg

Έγινε επεξεργασία - niknik
  • Like 4

Πολύ όμορφο φίλε Και ακόμα είσαι στην αρχή.

• Like 1

ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια ! :bigemo_harabe_net-162:

Νικόλα, η χαρά όλη δική μου φίλε! πραγματικά ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό με κουβεντούλα χαλαρή! Ο Νικόλας είναι απίστευτο παιδί και το το ξερουν όσοι εχουν τη χαρά να τον γνωρίζουν. πραγματικά απόλαυσα τη παρέα σου φίλε και την ωραία κουβεντούλα που είχαμε :)

βλέπω τα σχόλια περι ομπρέλας ξεχάστηκαν! χαχα :P 

ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια ! :bigemo_harabe_net-162

Νικόλα, η χαρά όλη δική μου φίλε! πραγματικά ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό με κουβεντούλα χαλαρή! Ο Νικόλας είναι απίστευτο παιδί και το το ξερουν όσοι εχουν τη χαρά να τον γνωρίζουν. πραγματικά απόλαυσα τη παρέα σου φίλε και την ωραία κουβεντούλα που είχαμε :)

βλέπω τα σχόλια περι ομπρέλας ξεχάστηκαν! χαχα :P

Αααα οχι προφανως .....

Και που λετε εκει που ημαστε αραχτοι με τον Μητσο και βλεπαμε το ενυδρειο συκονετε και βαζει μπρος την αντλια επιστροφης και τι γινετε?τι γινετε?τρεχαμε να παρουμε ομπρελα μας εκανε λουτσα και καθως καταλαβαινετε επεσε γελιο πολυ,ρε κατεβασε λιγο το σωληνα οχι ρε ...πλατσ χαχαχαχα

φίλε MAD23, ο κολλητός με χει γράψει για τη κάμερα εκει που δεν πιάνει  :bigemo_harabe_net-119: οπότε έκανα μόνος κάποιες απόπειρες με το κινητό

ξεκινάω με κάποιες προσθήκες που έγιναν το διάστημα που έχω να ανεβάσω

μια κίτρινη πανέμορφη acropora tenuis η οποία και μπήκε δίπλα στη tenuis με τα μπλέ tips..

IMG_2405_zps5sjtztk8.jpg

IMG_2452_zpsucwfk91m.jpg

IMG_2468_zpsdeesrscw.jpg

επίσης προστέθηκε και μια tube anemone την οποία δεν είχα σκοπό να βάλω αλλα όταν την είδα απο κοντά έπαθα πλάκα.. είναι πραγματικά σα ψεύτικη..

IMG_2629_zps0nnbbvst.jpg

IMG_2613_zpsy1duupa6.jpg

IMG_2607_zpsgxreefxu.jpg

κι επειδή πολύ ηρεμία είχε το ενυδρείο τους τελυταίους μήνες όσο αφορά τα ψάρια είπα να βάλω λίγο ένταση στη ζωή μου και έκανα τη τρέλα να βάλω ένα αγγελάκι..  ελπίζω μη μου βγεί ξινό

IMG_2568_zpswzbcy9vs.jpg

IMG_2564_zpsjvlit5jt.jpg

IMG_2554_zps1ftvtrnm.jpg

IMG_2543_zpsc1agqccb.jpg

και κατα την επίσκεψη του niknik, ο μανδαρίνος μου είπε να ανέβει επιφάνεια και να ποζάρει σα μοντέλο! :bigemo_harabe_net-143:

IMG_2618_zpsrpha6r6s.jpg

IMG_2628_zpszxuypxmy.jpg

IMG_2617_zpsaiiznrub.jpg

αφού είπαμε να κάνουμε photo update ας βάλω και καμία απο πάνω :bigemo_harabe_net-60:

IMG_2588_zpsmu43nbqg.jpg

IMG_2587_zpslnqblprq.jpg

IMG_2585_zpscfnbxgya.jpg

και 2-3 κοντινές για το τέλος :bigemo_harabe_net-162:

IMG_2521_zpsr1gmyatl.jpg

IMG_2520_zps9oplckkl.jpg

IMG_2454_zpsgvnyg8nq.jpg

IMG_2450_zps0f27jm5m.jpg

• Like 6

Πολύ όμορφα όλα. Αυτή την tube anemone την σκεφτόμουνα και εγώ. Είναι όντως τόσο ωραία?  Δεν φοβάσαι για τα υπόλοιπα?

Αααα οχι προφανως .....

Και που λετε εκει που ημαστε αραχτοι με τον Μητσο και βλεπαμε το ενυδρειο συκονετε και βαζει μπρος την αντλια επιστροφης και τι γινετε?τι γινετε?τρεχαμε να παρουμε ομπρελα μας εκανε λουτσα και καθως καταλαβαινετε επεσε γελιο πολυ,ρε κατεβασε λιγο το σωληνα οχι ρε ...πλατσ χαχαχαχα

χαχαχα! Τι να σας κανω! Εχω εσένα να μου σχολιάζεις τα υδραυλικά, εχω και τον αλλον τον περίεργο τύπο τον Fishbone να γελάει με τα ηλεκτρικά, πες μου τι να κανω με σας! χαχαχα :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ομορφιές !

Ο Μητσάκος άκουσε καφεδάκι και μεζεδάκι και ήρθε ;;;

Γιατί όταν ήταν για δουλειά , ούτε 5λέπτο δεν έκατσε !!!!

• Like 1

Πολύ όμορφα όλα. Αυτή την tube anemone την σκεφτόμουνα και εγώ. Είναι όντως τόσο ωραία? Δεν φοβάσαι για τα υπόλοιπα?

Παναγιώτη ειναι οντως πανέμορφη, στις φωτο δεν φαίνεται ποσο!

Οσο για επικίνδυνη ..τι να πω. Την έβαλα χθες υο πρωι, έφυγα απο το σπίτι, γυρισα βραδι και την βρήκα πανω στην tunze! Στην αρχη τα χρειαστηκα αλλα ολα καλα. Για να μη ξαναγίνει κατι παρόμοιο, έκοψα ενα pvc και την έβαλα εκει και απλα προσπάθησα να θάψω κάπως τον σωλήνα.

Ομορφιές !

Πες τα να μη τα λεω εγω και γίνομαι κακός!!

Παρά πολυ όμορφο έχει γίνει και πάντα τέτοια ναχεις Πανο !!!!μεγεια και το αγγελάκι πολυ όμορφο και να το χαρείς για πολυ καιρό !!!!μπραβο και πάλι Μπράβο !!!!

• Like 1

Ομορφιές !

Ασε φίλε, με κάτι κουλουράκια τη βγάλαμε!!! Οσο για το φραπέ του Παναγιώτη....καλύτερα τα καταφέρνει με τα ηλεκτρικά!!!!!χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!

Μπράβο ρε Πάνο, εχεις υπέροχο ενυδρείο!  :thumbsu:

Εχω μια ιδια tube ανεμωνη, πανέμορφο ζωντανό.

Θέλει target feeding, δυο-τρεις φορές την εβδομάδα της δινω mysis ή και pellets. Ειναι νυκτόβιος οργανισμός, με σβηστα φωτα θα τη δεις πληρως ανοιχτή.

Πρόσεχε την ομως, μακριά απο κοράλλια, οτι αγγιζει το καίει.

Υπεροχη Πανο η αναβαθμιση. Τωρα διαβασα τις εξελιξεις. Εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια, υπεροχο στησιμο και εχεις κατι απιστευτες ακρο. Μπραβο.

• Like 1

πανο βρηκες τρομερο μπουσουλα σε λιγο θα μαζευεις τα φραγκ απο κατω οταν θα καθαριζεις τα τζαμια με το μαγνητη.η συλλογη σου απο ακρο ειναι πολυ δυνατη :bow:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...