niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #1176 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα ειχα την χαρα να δω και να θαυμασω απο κοντα τον υφαλου του Πανου,ενα θα πω ειναι μια μικρογραφια ενος υφαλου.Μπραβο Πανο ,βεβαια αυτο συνοδευτηκε με καφε ψαροκουβεντα και πολυ γελιο.Μεσα στην παρεα ηταν και ο Δημητρης(dimtsok) και καταλαβαινετε τη εγινε.Μετα ηρθαν και τα μπινελικακια και .....η συνεχεια στις φωτο που ακολουθουν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #1177 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #1178 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #1179 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Και μια fts Φευγοντας πειρα και τα δωρακια μου ,Πανο σε ευχαριστω πολυ να εισαι,καλα εσυ και η γυναικα σου να τον χαιρεστε. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #1180 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Και μια fts Φευγοντας πειρα και τα δωρακια μου ,Πανο σε ευχαριστω πολυ να εισαι,καλα εσυ και η γυναικα σου να το χαιρεστε Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - niknik 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 20 Δεκεμβρίου 2015 #1181 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο παιδια, ωραιες καταστασεις! Πανο το ενυδρειο σου υπεροχο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Δεκεμβρίου 2015 #1182 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο φίλε Και ακόμα είσαι στην αρχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 20 Δεκεμβρίου 2015 #1183 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Απο τα ομορφότερα ενυδρεία!!!Μπράβο σου Παναγιώτη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #1184 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια ! Νικόλα, η χαρά όλη δική μου φίλε! πραγματικά ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό με κουβεντούλα χαλαρή! Ο Νικόλας είναι απίστευτο παιδί και το το ξερουν όσοι εχουν τη χαρά να τον γνωρίζουν. πραγματικά απόλαυσα τη παρέα σου φίλε και την ωραία κουβεντούλα που είχαμε βλέπω τα σχόλια περι ομπρέλας ξεχάστηκαν! χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #1185 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια ! :bigemo_harabe_net-162 Νικόλα, η χαρά όλη δική μου φίλε! πραγματικά ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό με κουβεντούλα χαλαρή! Ο Νικόλας είναι απίστευτο παιδί και το το ξερουν όσοι εχουν τη χαρά να τον γνωρίζουν. πραγματικά απόλαυσα τη παρέα σου φίλε και την ωραία κουβεντούλα που είχαμε βλέπω τα σχόλια περι ομπρέλας ξεχάστηκαν! χαχα Αααα οχι προφανως .....Και που λετε εκει που ημαστε αραχτοι με τον Μητσο και βλεπαμε το ενυδρειο συκονετε και βαζει μπρος την αντλια επιστροφης και τι γινετε?τι γινετε?τρεχαμε να παρουμε ομπρελα μας εκανε λουτσα και καθως καταλαβαινετε επεσε γελιο πολυ,ρε κατεβασε λιγο το σωληνα οχι ρε ...πλατσ χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #1186 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 φίλε MAD23, ο κολλητός με χει γράψει για τη κάμερα εκει που δεν πιάνει οπότε έκανα μόνος κάποιες απόπειρες με το κινητό ξεκινάω με κάποιες προσθήκες που έγιναν το διάστημα που έχω να ανεβάσω μια κίτρινη πανέμορφη acropora tenuis η οποία και μπήκε δίπλα στη tenuis με τα μπλέ tips.. επίσης προστέθηκε και μια tube anemone την οποία δεν είχα σκοπό να βάλω αλλα όταν την είδα απο κοντά έπαθα πλάκα.. είναι πραγματικά σα ψεύτικη.. κι επειδή πολύ ηρεμία είχε το ενυδρείο τους τελυταίους μήνες όσο αφορά τα ψάρια είπα να βάλω λίγο ένταση στη ζωή μου και έκανα τη τρέλα να βάλω ένα αγγελάκι.. ελπίζω μη μου βγεί ξινό και κατα την επίσκεψη του niknik, ο μανδαρίνος μου είπε να ανέβει επιφάνεια και να ποζάρει σα μοντέλο! αφού είπαμε να κάνουμε photo update ας βάλω και καμία απο πάνω και 2-3 κοντινές για το τέλος 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 20 Δεκεμβρίου 2015 #1187 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 απλα φανταστικο!!!!!!!!!!! Και λιγα λεω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Δεκεμβρίου 2015 #1188 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφα όλα. Αυτή την tube anemone την σκεφτόμουνα και εγώ. Είναι όντως τόσο ωραία? Δεν φοβάσαι για τα υπόλοιπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #1189 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Αααα οχι προφανως ..... Και που λετε εκει που ημαστε αραχτοι με τον Μητσο και βλεπαμε το ενυδρειο συκονετε και βαζει μπρος την αντλια επιστροφης και τι γινετε?τι γινετε?τρεχαμε να παρουμε ομπρελα μας εκανε λουτσα και καθως καταλαβαινετε επεσε γελιο πολυ,ρε κατεβασε λιγο το σωληνα οχι ρε ...πλατσ χαχαχαχα χαχαχα! Τι να σας κανω! Εχω εσένα να μου σχολιάζεις τα υδραυλικά, εχω και τον αλλον τον περίεργο τύπο τον Fishbone να γελάει με τα ηλεκτρικά, πες μου τι να κανω με σας! χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Δεκεμβρίου 2015 #1190 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφιές ! Ο Μητσάκος άκουσε καφεδάκι και μεζεδάκι και ήρθε ;;; Γιατί όταν ήταν για δουλειά , ούτε 5λέπτο δεν έκατσε !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #1191 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφα όλα. Αυτή την tube anemone την σκεφτόμουνα και εγώ. Είναι όντως τόσο ωραία? Δεν φοβάσαι για τα υπόλοιπα? Παναγιώτη ειναι οντως πανέμορφη, στις φωτο δεν φαίνεται ποσο! Οσο για επικίνδυνη ..τι να πω. Την έβαλα χθες υο πρωι, έφυγα απο το σπίτι, γυρισα βραδι και την βρήκα πανω στην tunze! Στην αρχη τα χρειαστηκα αλλα ολα καλα. Για να μη ξαναγίνει κατι παρόμοιο, έκοψα ενα pvc και την έβαλα εκει και απλα προσπάθησα να θάψω κάπως τον σωλήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #1192 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφιές ! Ο Μητσάκος άκουσε καφεδάκι και μεζεδάκι και ήρθε ;;; Γιατί όταν ήταν για δουλειά , ούτε 5λέπτο δεν έκατσε !!!! Πες τα να μη τα λεω εγω και γίνομαι κακός!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 20 Δεκεμβρίου 2015 #1193 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Παρά πολυ όμορφο έχει γίνει και πάντα τέτοια ναχεις Πανο !!!!μεγεια και το αγγελάκι πολυ όμορφο και να το χαρείς για πολυ καιρό !!!!μπραβο και πάλι Μπράβο !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 20 Δεκεμβρίου 2015 #1194 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφιές ! Ο Μητσάκος άκουσε καφεδάκι και μεζεδάκι και ήρθε ;;; Γιατί όταν ήταν για δουλειά , ούτε 5λέπτο δεν έκατσε !!!! Ασε φίλε, με κάτι κουλουράκια τη βγάλαμε!!! Οσο για το φραπέ του Παναγιώτη....καλύτερα τα καταφέρνει με τα ηλεκτρικά!!!!!χαχαχαχαχαχαχχα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 20 Δεκεμβρίου 2015 #1195 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Παν ,το ενυδρείο είναι τρέλα!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 20 Δεκεμβρίου 2015 #1196 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο φιλε συνεχισε ετσι!! Τελειος ο καινουργιος φιλος σου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 21 Δεκεμβρίου 2015 #1197 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο ρε Πάνο, εχεις υπέροχο ενυδρείο! Εχω μια ιδια tube ανεμωνη, πανέμορφο ζωντανό. Θέλει target feeding, δυο-τρεις φορές την εβδομάδα της δινω mysis ή και pellets. Ειναι νυκτόβιος οργανισμός, με σβηστα φωτα θα τη δεις πληρως ανοιχτή. Πρόσεχε την ομως, μακριά απο κοράλλια, οτι αγγιζει το καίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 21 Δεκεμβρίου 2015 #1198 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Υπεροχη Πανο η αναβαθμιση. Τωρα διαβασα τις εξελιξεις. Εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια, υπεροχο στησιμο και εχεις κατι απιστευτες ακρο. Μπραβο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Δεκεμβρίου 2015 #1199 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 ΕΝΥΔΡΕΙΑΡΑ.... Φτου και φτου και φτου και φτου και φτου....οτι αλλο και να πω ειναι λιγο η' περιττο πανο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 21 Δεκεμβρίου 2015 #1200 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 πανο βρηκες τρομερο μπουσουλα σε λιγο θα μαζευεις τα φραγκ απο κατω οταν θα καθαριζεις τα τζαμια με το μαγνητη.η συλλογη σου απο ακρο ειναι πολυ δυνατη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος