Jump to content

pan_Oz Reef

pan_Oz

Recommended Posts

Μπράβο Πανο, όλα όμορφα και υγιή.

Φοβερη επιλογη στο τραγουδι και φοβερος χομπυστας με  φοβερη ενυδρειαρα.... :bow:

Μου αρεσει πολυ που εχεις δωσει διαφορετικες διαστασεις και βαθος στο στησιμο πανο :thumbsu:

Το ενυδρειο ηδη ειναι στολιδι,φτου,φτου και φτου!

απλά

!!!!!!!!Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!

:bow: :bow: :bow:

Πανο οτι και να πω ειναι λιγο για το ενυδρειο σου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Πανο φανταστικο!!!!

Να το χαιρεσαι ρε φιλε, και το βιντεο υπεροχο με ωραια μουσικη :thumbsu:

Θυμισε μου λιγο τις διαστασεις; μην ψαχνω πισω

χαίρομαι που σας αρέσει! περιμένω πως και πως να πάρει λίγο τα πάνω του σε χρώμα αφου με τη μεταφορά υπήρξε αισθητή διαφορά στην εικονα. στρεσαρίστηκαν τα καημένα :P  και φάνηκε και στο οτι φρέναρε λίγο η κατανάλωση .. που θα πάει, θα συνηθήσουν το νέο τους σπίτι :bleh:

ειδικά το αριστερά το πιάτο και το μπροστά εχουν δουλειά και πρέπει να κάνω πλάνο τι θα μπει και πως

κατέβασα και το φωτηστικό.. πιο χαμηλα απ οτι θα ήθελα αλλα στις mille, τις staghorn και τη strawberry που έχω στα ψιλά δεν δείχνει να τις χαλάει

αλήθεια, ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ ρυθμιζόμενες ντίζες για το φωτιστικό ????

Βασίλη, το display είναι 60*60*55 ύψος

• Like 1

Πανο για κοιτα εδω για ντιζες

http://www.mrled.gr/set-anartisis-ntizes-gia-fotistika-led-panels-1-metrou.html

thank u Βασίλη, θα επικοινωνίσω με το μαγαζί να δω αν έχει και τίποτ αλλο :thumbsu:

ήρθε η ώρα φίλοι μου αν αποδείξω στις κακές γλώσσες  :bigemo_harabe_net-169:  (βλ.fishbone!&dimtsοk) που με έχουν για κουλό, πόσο μεγάλο μαστόρι είμαι! :hysterical:

γυρνώντας σπίτι μετα το χθεσινό καφέ και μάλιστα σε μόλις 30 λεπτά έφτιαξα την πρώτη μου φραγκιέρα!!! :wootwoot: 

η ιδέα είναι "κλεμμένη" βέβαια αλλα ουτε για την εκτέλεση δεν μου το χα  :P 

το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα egg crate που μου ξέμεινε απο τη μεταφορά και λίγη super glue. το egg crate το χρησημοποιούσα στο προηγούμενο για να πατάει ο βράχος αλλα στο νέο set up δεν το έβαλα μια και μερικές φορές λόγω μετακίνησης αραγωνίτη ήταν ορατό και αντιαισθητικό

αφορμή βέβαια για να κάτσω να κάνω εγώ κάτι τέτοιο ήταν τα υπέροχα δωράκια που μου έφερε χθές στον καφέ ο φίλος μου ο γιαννης85 που τον ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :bigemo_harabe_net-162:

και οι φωτογραφίες

IMG_2062_zpsrqjmhked.jpg

IMG_2065_zpsea5kmxaf.jpg

και στη θέση της με τα φραγκάκια απο τον φίλο Γιάννη έπάνω :bigemo_harabe_net-143:

IMG_2066_zpsekperfc2.jpg

• Like 2

μα τι παλιοχαρακτήρας που είμαι!! ξέχασα να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον ψαρικόκκαλο για τη πρασινάδα!! :bigemo_harabe_net-162:

Α ρε αρχιτέκτονας που είσαι άμα θές!!! :bigemo_harabe_net-117:  

Αλλά αμέσως παράπονο οτι σε κακολογούμε αν και έμαθα οτι ο Μήτσος το εχει ρίξει στο τραλαλι τραλαλο τώρα τελευτέα !!! :lmao:  :lmao:  :lmao:

ΦΟΒΕΡΗ πατέντα πάντως αυτή με το eggcrate...θα το κλέψω και εγώ για το μέλλον...!

Άντε να τα χαίρεσαι τα φραγκακια!!! :bigemo_harabe_net-162:

Εμ έπρεπε να σε παρακινήσω με δωράκι για να ξεκινήσεις τα μαστορέματα! ΧΑΧΑΧΑ :hysterical:  :hysterical:  :hysterical:

Αν και θα ασχοληθώ μαζί σου αύριο ....

Σε πρώτη φάση δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτιαξες τέτοιο πράγμα !!!

Έχω απλά εντυπωσιαστεί !!!!

Ωραια πατεντα Πανο!

Πολυ εύκολο, σταθερότατο και λειτουργικό Βασίλη! Αν ειχα και κατι φωσφοριζέ πορτοκαλί egg crate που κυκλοφορούν θα έδειχνε πολυ καλυτερο :)

Α ρε αρχιτέκτονας που είσαι άμα θές!!! :bigemo_harabe_net-117:

Αλλά αμέσως παράπονο οτι σε κακολογούμε αν και έμαθα οτι ο Μήτσος το εχει ρίξει στο τραλαλι τραλαλο τώρα τελευτέα !!! :lmao::lmao::lmao:

ΦΟΒΕΡΗ πατέντα πάντως αυτή με το eggcrate...θα το κλέψω και εγώ για το μέλλον...!

Άντε να τα χαίρεσαι τα φραγκακια!!! :bigemo_harabe_net-162:

Εμ έπρεπε να σε παρακινήσω με δωράκι για να ξεκινήσεις τα μαστορέματα! ΧΑΧΑΧΑ :hysterical::hysterical::hysterical:

Είδες, έπρεπε να υπάρξει το σωστο κίνητρο!

Το χα καιρο συο μυαλο μου αλλα δεν ειχα ασχοληθεί. Να σαι καλα Γιαννακο, αλλα ειπαμε, ε ;)

Αν και θα ασχοληθώ μαζί σου αύριο ....

Σε πρώτη φάση δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτιαξες τέτοιο πράγμα !!!

Έχω απλά εντυπωσιαστεί !!!!

είδες, είδες! Ειμαι ταλέντο φιλε ασε μου με φάγανε και κατι κακές παρέες! χαχα

Τι μου διαφεύγει για αύριο ;;

Έγινε επεξεργασία - panozzz

κοιτα τι γινεται αμα πιανουν τα χερια σου!!!! :bigemo_harabe_net-163:

είδες, είδες!!! Οχι παίζουμε! χαχαχαχα

ωραια δουλεια :thumbsu:

Νοικοκύρεμα φιλαρακι, εχω χάσει απο βλακεία διαφορα φραγκακια επειδή τα άφησα σε ενα βραχακι, τα ξεχασα, τα πήρε η κυκλοφορία .. Κυρίως γιατι δεν κάθομαι να κολλήσω

Επόμενο βήμα να πάρω και plugακια

• Like 1

Νοικοκύρεμα φιλαρακι, εχω χάσει απο βλακεία διαφορα φραγκακια επειδή τα άφησα σε ενα βραχακι, τα ξεχασα, τα πήρε η κυκλοφορία .. Κυρίως γιατι δεν κάθομαι να κολλήσω

Επόμενο βήμα να πάρω και plugακια

χαχα ακριβως πανο ετσι την εχω πατησει και εγω  πολλακις φορες εχω χασει φραγκς!!!

Κι αλλο ενα videακι απο κινητο.. μεσα στη βδομάδα θα κανω και ενα ξεκαθάρισμα με τα κοραλλια στα δυο πιο χαμηλα πιατα να αρχίζει να παίρνει τη μορφή που φαντάζομαι

• Like 9

κοιτα τι γινεται αμα πιανουν τα χερια σου!!!! :bigemo_harabe_net-163:

Πως το εκανες ρε θηριο?χαχαχα πολυ ομορφη Πανο.

Έγινε επεξεργασία - niknik

Κουρεψε τις ακρες απο την digitata που εχουν αλγες επισεις δες λιγο την θεση καποιων κοραλιων γιατι ενοχλουντε απο την κυκλοφορια.Πολυ καλο Πανο

Πολύ πολύ καλό !!!!!!!!!

Κουρεψε τις ακρες απο την digitata που εχουν αλγες επισεις δες λιγο την θεση καποιων κοραλιων γιατι ενοχλουντε απο την κυκλοφορια.Πολυ καλο Πανο

Ειναι σε σημεία που έσπασαν στη μεταφορά. Το εχω ξαναδεί το έργο. Φευγει αυτο Νίκο και σιγα -σιγα επανέρχεται ο ιστός.

Για πες ιδέες για τις θέσεις

• Like 1

Ειναι σε σημεία που έσπασαν στη μεταφορά. Το εχω ξαναδεί το έργο. Φευγει αυτο Νίκο και σιγα -σιγα επανέρχεται ο ιστός.

Πανο απο κοντα να το δω ποιο καλα σε πρωτη φαση η σεριατοπορα δειχνει η μια πλευρα της να ενοχλειτε,μιλω για την μπλε.

Για πες ιδέες για τις θέσεις

Πολύ όμορφο βιντεάκι Πάνο. Και η φραγκιέρα φοβερή!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...