pan_Oz 14 Νοεμβρίου 2015 Author #1126 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Πανο, όλα όμορφα και υγιή. Φοβερη επιλογη στο τραγουδι και φοβερος χομπυστας με φοβερη ενυδρειαρα.... Μου αρεσει πολυ που εχεις δωσει διαφορετικες διαστασεις και βαθος στο στησιμο πανο Το ενυδρειο ηδη ειναι στολιδι,φτου,φτου και φτου! απλά !!!!!!!!Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!! :bow: Πανο οτι και να πω ειναι λιγο για το ενυδρειο σου ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Πανο φανταστικο!!!! Να το χαιρεσαι ρε φιλε, και το βιντεο υπεροχο με ωραια μουσικη Θυμισε μου λιγο τις διαστασεις; μην ψαχνω πισω χαίρομαι που σας αρέσει! περιμένω πως και πως να πάρει λίγο τα πάνω του σε χρώμα αφου με τη μεταφορά υπήρξε αισθητή διαφορά στην εικονα. στρεσαρίστηκαν τα καημένα και φάνηκε και στο οτι φρέναρε λίγο η κατανάλωση .. που θα πάει, θα συνηθήσουν το νέο τους σπίτι ειδικά το αριστερά το πιάτο και το μπροστά εχουν δουλειά και πρέπει να κάνω πλάνο τι θα μπει και πως κατέβασα και το φωτηστικό.. πιο χαμηλα απ οτι θα ήθελα αλλα στις mille, τις staghorn και τη strawberry που έχω στα ψιλά δεν δείχνει να τις χαλάει αλήθεια, ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ ρυθμιζόμενες ντίζες για το φωτιστικό ???? Βασίλη, το display είναι 60*60*55 ύψος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 14 Νοεμβρίου 2015 #1127 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Πανο για κοιτα εδω για ντιζες http://www.mrled.gr/set-anartisis-ntizes-gia-fotistika-led-panels-1-metrou.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1128 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Πανο για κοιτα εδω για ντιζες http://www.mrled.gr/set-anartisis-ntizes-gia-fotistika-led-panels-1-metrou.html thank u Βασίλη, θα επικοινωνίσω με το μαγαζί να δω αν έχει και τίποτ αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1129 Share 15 Νοεμβρίου 2015 ήρθε η ώρα φίλοι μου αν αποδείξω στις κακές γλώσσες (βλ.fishbone!&dimtsοk) που με έχουν για κουλό, πόσο μεγάλο μαστόρι είμαι! γυρνώντας σπίτι μετα το χθεσινό καφέ και μάλιστα σε μόλις 30 λεπτά έφτιαξα την πρώτη μου φραγκιέρα!!! η ιδέα είναι "κλεμμένη" βέβαια αλλα ουτε για την εκτέλεση δεν μου το χα το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα egg crate που μου ξέμεινε απο τη μεταφορά και λίγη super glue. το egg crate το χρησημοποιούσα στο προηγούμενο για να πατάει ο βράχος αλλα στο νέο set up δεν το έβαλα μια και μερικές φορές λόγω μετακίνησης αραγωνίτη ήταν ορατό και αντιαισθητικό αφορμή βέβαια για να κάτσω να κάνω εγώ κάτι τέτοιο ήταν τα υπέροχα δωράκια που μου έφερε χθές στον καφέ ο φίλος μου ο γιαννης85 που τον ευχαριστώ πάρα πολύ!!! και οι φωτογραφίες και στη θέση της με τα φραγκάκια απο τον φίλο Γιάννη έπάνω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1130 Share 15 Νοεμβρίου 2015 μα τι παλιοχαρακτήρας που είμαι!! ξέχασα να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον ψαρικόκκαλο για τη πρασινάδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Νοεμβρίου 2015 #1131 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Ωραια πατεντα Πανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 15 Νοεμβρίου 2015 #1132 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Α ρε αρχιτέκτονας που είσαι άμα θές!!! Αλλά αμέσως παράπονο οτι σε κακολογούμε αν και έμαθα οτι ο Μήτσος το εχει ρίξει στο τραλαλι τραλαλο τώρα τελευτέα !!! ΦΟΒΕΡΗ πατέντα πάντως αυτή με το eggcrate...θα το κλέψω και εγώ για το μέλλον...! Άντε να τα χαίρεσαι τα φραγκακια!!! Εμ έπρεπε να σε παρακινήσω με δωράκι για να ξεκινήσεις τα μαστορέματα! ΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2015 #1133 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Αν και θα ασχοληθώ μαζί σου αύριο .... Σε πρώτη φάση δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτιαξες τέτοιο πράγμα !!! Έχω απλά εντυπωσιαστεί !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 15 Νοεμβρίου 2015 #1134 Share 15 Νοεμβρίου 2015 κοιτα τι γινεται αμα πιανουν τα χερια σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 15 Νοεμβρίου 2015 #1135 Share 15 Νοεμβρίου 2015 ωραια δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1136 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Ωραια πατεντα Πανο! Πολυ εύκολο, σταθερότατο και λειτουργικό Βασίλη! Αν ειχα και κατι φωσφοριζέ πορτοκαλί egg crate που κυκλοφορούν θα έδειχνε πολυ καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1137 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Α ρε αρχιτέκτονας που είσαι άμα θές!!! Αλλά αμέσως παράπονο οτι σε κακολογούμε αν και έμαθα οτι ο Μήτσος το εχει ρίξει στο τραλαλι τραλαλο τώρα τελευτέα !!! ΦΟΒΕΡΗ πατέντα πάντως αυτή με το eggcrate...θα το κλέψω και εγώ για το μέλλον...! Άντε να τα χαίρεσαι τα φραγκακια!!! Εμ έπρεπε να σε παρακινήσω με δωράκι για να ξεκινήσεις τα μαστορέματα! ΧΑΧΑΧΑ Είδες, έπρεπε να υπάρξει το σωστο κίνητρο! Το χα καιρο συο μυαλο μου αλλα δεν ειχα ασχοληθεί. Να σαι καλα Γιαννακο, αλλα ειπαμε, ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1138 Share 15 Νοεμβρίου 2015 (edited) Αν και θα ασχοληθώ μαζί σου αύριο .... Σε πρώτη φάση δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτιαξες τέτοιο πράγμα !!! Έχω απλά εντυπωσιαστεί !!!! είδες, είδες! Ειμαι ταλέντο φιλε ασε μου με φάγανε και κατι κακές παρέες! χαχαΤι μου διαφεύγει για αύριο ;; Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2015 - panozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1139 Share 15 Νοεμβρίου 2015 κοιτα τι γινεται αμα πιανουν τα χερια σου!!!! είδες, είδες!!! Οχι παίζουμε! χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1140 Share 15 Νοεμβρίου 2015 ωραια δουλεια Νοικοκύρεμα φιλαρακι, εχω χάσει απο βλακεία διαφορα φραγκακια επειδή τα άφησα σε ενα βραχακι, τα ξεχασα, τα πήρε η κυκλοφορία .. Κυρίως γιατι δεν κάθομαι να κολλήσω Επόμενο βήμα να πάρω και plugακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 15 Νοεμβρίου 2015 #1141 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Νοικοκύρεμα φιλαρακι, εχω χάσει απο βλακεία διαφορα φραγκακια επειδή τα άφησα σε ενα βραχακι, τα ξεχασα, τα πήρε η κυκλοφορία .. Κυρίως γιατι δεν κάθομαι να κολλήσω Επόμενο βήμα να πάρω και plugακια χαχα ακριβως πανο ετσι την εχω πατησει και εγω πολλακις φορες εχω χασει φραγκς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1142 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Κι αλλο ενα videακι απο κινητο.. μεσα στη βδομάδα θα κανω και ενα ξεκαθάρισμα με τα κοραλλια στα δυο πιο χαμηλα πιατα να αρχίζει να παίρνει τη μορφή που φαντάζομαι 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Νοεμβρίου 2015 #1143 Share 15 Νοεμβρίου 2015 (edited) κοιτα τι γινεται αμα πιανουν τα χερια σου!!!! Πως το εκανες ρε θηριο?χαχαχα πολυ ομορφη Πανο. Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Νοεμβρίου 2015 #1144 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Κουρεψε τις ακρες απο την digitata που εχουν αλγες επισεις δες λιγο την θεση καποιων κοραλιων γιατι ενοχλουντε απο την κυκλοφορια.Πολυ καλο Πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Νοεμβρίου 2015 #1145 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Πολύ πολύ καλό !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Νοεμβρίου 2015 Author #1146 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Κουρεψε τις ακρες απο την digitata που εχουν αλγες επισεις δες λιγο την θεση καποιων κοραλιων γιατι ενοχλουντε απο την κυκλοφορια.Πολυ καλο Πανο Ειναι σε σημεία που έσπασαν στη μεταφορά. Το εχω ξαναδεί το έργο. Φευγει αυτο Νίκο και σιγα -σιγα επανέρχεται ο ιστός. Για πες ιδέες για τις θέσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Νοεμβρίου 2015 #1147 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Ειναι σε σημεία που έσπασαν στη μεταφορά. Το εχω ξαναδεί το έργο. Φευγει αυτο Νίκο και σιγα -σιγα επανέρχεται ο ιστός. Πανο απο κοντα να το δω ποιο καλα σε πρωτη φαση η σεριατοπορα δειχνει η μια πλευρα της να ενοχλειτε,μιλω για την μπλε. Για πες ιδέες για τις θέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 16 Νοεμβρίου 2015 #1148 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο βιντεάκι Πάνο. Και η φραγκιέρα φοβερή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Νοεμβρίου 2015 #1149 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο πανοοοο,ωραιο βιντεακι και οπως παντα,ωραια μουσικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Νοεμβρίου 2015 #1150 Share 16 Νοεμβρίου 2015 μπραβο ρε Πανο. :thumbsu: πολυ ομορφα ολα.και το rimless ολα τα λεφτα οπως και το νεο set-up. να το χαρεις οσο δε παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος