Jump to content

pan_Oz Reef

pan_Oz

Recommended Posts

έφτασε έτσι και η μέρα της μεταφοράς... ήρθε και ο Διονύσης με τα κουβαδάκια του και διαφορα καλούδια οπως κυκλοφοριτές και θερμοστάτες και το παιχνίδι ξεκιιιιιιίνησε :gunsmilie:

χρονοβόρα η διαδικασία και κουραστική αλλα αν έχεις καλή παρέα όλα γίνοντε ευχάριστα! B)

αρχικά στήθηκαν 2 φραγκιέρες για να φιλοξενήσουν τα κοράλλια για κάποιες ώρες... αφού ξελινησε η μεταφορά τους παράλληλα έτρεχε και το καθάρισμα του βράχου με βούρτσα, έτσι για να ανασάνει λίγο  :P

πρόβα στισήματος στο πάτωμα, αλλαγή θέσης των ενυδρείων μιας και το καινουργιο μπήκε στη θέση του παλιού γέμισμα, μεταφορα ψαριων και τοποθέτηση των κοραλιών απλά για να ξεστρεσαριστούν

post-50324-0-62845100-1447271922_thumb.jpg

post-50324-0-47693400-1447271937_thumb.jpg

post-50324-0-88395100-1447271949_thumb.jpg

post-50324-0-17230600-1447271973_thumb.jpg

post-50324-0-67992100-1447271984_thumb.jpg

post-50324-0-74912800-1447271996_thumb.jpg

post-50324-0-21902100-1447272007_thumb.jpg

post-50324-0-56218100-1447272017_thumb.jpg

• Like 5

και καποιες ακόμα τελευταίες φώτος απο τις 2 βδομάδες που τρέχει το ενυδρείο αλλα και το σάμπ :jig:

μετα τη μεταφορά είναι αλήθεια πως χάθηκε λίγη απο τη ζωντάνια των χρωμάτων στα ζωντανά αλλα μάλλον είναι λογικό μετα απο όλη αυτή τη διαδικασία. Σκαμπανεβάσματα όμως είχα και στις τιμές μιας και φρέναρε η κατανάλωση και ίσως έπαιξε και ρόλο ο καινούργιος αραγωνίτης. ευτυχώς το kh το κουμαντάρω κάπως αλλα το ασβεστιο σκαρφάλωσε 500+ και το έχω αφήσει να πέσει σιγά-σιγά

αυτα για την ωρα :)

post-50324-0-07617100-1447272986_thumb.jpg

post-50324-0-00285500-1447272999_thumb.jpg

post-50324-0-96183000-1447273009_thumb.jpg

post-50324-0-22985400-1447273021_thumb.jpg

post-50324-0-85853800-1447273032_thumb.jpg

post-50324-0-36722600-1447273045_thumb.jpg

post-50324-0-25283600-1447273057_thumb.jpg

post-50324-0-38822800-1447273066_thumb.jpg

• Like 5

Καλορίζικο Πάνο και μπράβο στον Διονύση για την βοήθεια.  Αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανοίξεις καινούργιο θέμα.

Σε πρωτη φαση μπραβο στο Διονυση (ηρωας)του φαγες την κυριακη,μπραβο στον Μητσο(ετσι ειναι οι φιλοι)

Οι φωτο αργουν?Με το καλο Πανο.....Α να θαμασαι πηγαινωντας την θερμοκρασια στους 24 φρεναρει η σναπτυξη πεφτει η καταναλωση.

οπως τα λες Νικόλα! Ετσι ειναι οι φίλοι και ετσι γίνετε ακομα πιο ομορφο το χομπυ :)

Το εχω υπ οψιν μου για τη θερμοκρασία, δε με χαλαει κιόλας ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλορίζικο Πάνο και μπράβο στον Διονύση για την βοήθεια. Αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανοίξεις καινούργιο θέμα.

Παναγιώτη σ ευχατιστω πολυ φιλε!

Δε ξερω αν εχει νόημα βα κανω καινούργιο θεμα, δεν άλλαξε το project, ίδιες διαστάσεις μικρές διαφοροποιήσεις στο στήσιμο :)

αδερφε καλοριζικο να ειναι ευχομαι τα καλυτερα :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

αδερφε καλοριζικο να ειναι ευχομαι τα καλυτερα :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

Να σαι καλα Χρησταρα μου! Εσυ by the way καμία φωτο απο τον ωκεανό που εχεις στήσει θα ανεβάσεις να πάρουμε ματι;; ;)

αδερφε εδω και καιρο λεω θα κανω update  και μια το ενα μια το αλλο

το αμελω,με την πρωτη ευκαιρια θα κανω :thumbsu:

Πάνο άργησε λίγο αλλά είναι πολύ περισσότερο από ένα update! Δεν έχω λόγια. Το ενυδρείο είναι υπέροχο και το καινούργιο στήσιμο του βράχου και των κοραλιών φοβερά! Κάνατε πολύ καλή δουλειά, και πολλά μπράβο στο Διονύση για την βοήθειά του. Σου εύχομαι να το χαρείς και να το δεις όπως σου αρέσει. :thumbsu:

Έγινε επεξεργασία - Loukas Agelopoulos

αδερφε εδω και καιρο λεω θα κανω update  και μια το ενα μια το αλλο

το αμελω,με την πρωτη ευκαιρια θα κανω :thumbsu:

Aντε ρε Χρηστάρα! θα οργανωθώ με τον άλλον να έρθουμε να δούμε live update! :P

Πάνο άργησε λίγο αλλά είναι πολύ περισσότερο από ένα update! Δεν έχω λόγια. Το ενυδρείο είναι υπέροχο και το καινούργιο στήσιμο του βράχου και των κοραλιών φοβερά! Κάνατε πολύ καλή δουλειά, και πολλά μπράβο στο Διονύση για την βοήθειά του. Σου εύχομαι να το χαρείς και να το δεις όπως σου αρέσει. :thumbsu:

Σ ευαχαριστώ πολύ Λουκά!! :) :) :) πήρε μερικές βδομάδες φίλε η όλη διαδικασία λόγω υποχρεώσεων. Οταν πήρα τη γυάλα στα χέρια μου είπα οτι θα στήσω γύρω στα Χριστούγεννα αλλα δεν κρατήθηκα :P  ασε που άργησα να τοποθετήσω και τα κοράλλια στη θέση τους. κάποια τα εχω ακόμα χωρίς να τα κολλήσω γιατι έχω σκοπό να τα αντικαταστήσω

Μπράβο Πανο πολυ όμορφο φίλε μου το στήσιμο σπέσιαλ να το χαίρεσαι !!!!

Να σαι καλα Τάσσο μου!! :) :) το στήσιμο έμεινε στην ίδια φιλοσοφία, κάποιες μικροαλλαγές μόνο  

Καλε μου φιλε Πανο, δεν σου κρατώ κακία!!!!

Μετά απο τα 5 εγκεφαλικά που τράβηξα το καλοκαίρι με τισ εξυπνάδες να διαλύσεις το ενυδρείο σου :phone:  και να το κάνεις σφηνοποτήρο!!!

Αυτό ηταν μια ευχάριστη έκπληξη :jig: !!!

Για όσους εχουν δει το ενυδρείο του πανου θα καταλάβουν αυτο που  εννοω! Φιλε το ενυδρείο σου ειναι απο τα ωραιότερα που κυκλοφορούν στο φορουμ!

Ηταν τοσο τούμπανο που οταν βγηκαν τα κοράλλια γέμισαν 3 σκάφες το ενα πανω στο αλλο! Για μενα ο πιο όμορφος κύβος που εχω δει!

Πρεπει να σας πω οτι πέρασε τουλάχιστον μια με μιάμιση ωρα πριν χωνέψω οτι θα πρεπει να διαλυθεί αυτο το ενυδρείο και να μεταφερθεί σε ενα αλλο!

Θα δειτε και στη πρώτη φωτο που ετοιμάζομαι να πεσω σε κατάθλιψη βλέποντας τον Πανο με το χερι μέσα στο ενυδρείο να σπάει τισ βάσεις των κοραλιων και να τα απομακρύνει απο τον βράχο :hot:  !!!

Πρέπει πρωτα να σε ευχαριστήσω για τα κοραλακια μου έδωσες και να σου πω οτι ηταν μεγαλη χαρα που βοήθησα!

Για μενα το στήσιμο ενος νεου ενυδρείου (εστω και η μεταφορά ) ειναι από τις πιο όμορφες στιγμές!

Σου ευχομαι ολόψυχα να εχεις υγειά και να χαιρεσε το χόμπι που κάνεις τόσο καλά :bigemo_harabe_net-162: !!!

• Like 3

Μπραβο σας ρε παιδεεεεεες :jig:

Αυτα ειναι τα ωραια,χομπυ,παρεουλα,αναβαθμισεις και αλλαγες κτλ κτλ!

Η φωτο με το χαμενο βλεμα του διονυση ειναι ολα τα λεφτα!!!Αν δεν τον ηξερα θα ελεγα πως κατι σκεφτοταν εκεινη τη στιγμη :usd:  :usd:  :usd:

Πανο χιλια μπραβο που εκανες το μικρο πρωτα τουμπανο και μετα εκανες την αλλαγη!

Και δεν ηταν ευκολο με τις στραβες αλλα με επιμονη,αγαπη και σωστες κινησεις οχι μονο ξεπερασες τα προβληματα(που δεν υπαρχει ενυδρειο που να μην εχει περασει κατι) και εκανες ενα πανεμορφο ενυδρειο ρε φιλε!

Καλα για το νεο απλα :bigemo_harabe_net-143:  :bigemo_harabe_net-143:  :bigemo_harabe_net-143:

Πλακα μου κανεις ρε φιλε?Τι εκανες εκει? :bigemo_harabe_net-143:

Απιστευτα ομορφο,τρομερο στησιμο και τοποθετηση κοραλιων!

Πραγματικα ψαχνω να βρω τι μου αρεσει πιο πολυ και δεν μπορω να επιλεξω φιλε!

Και παλι μπραβο ρε μαγκα και συχγαρητηρια στις "χηρες" :usd:  :usd:  βοηθειας :bow:

• Like 3

μπράβο παιδιά...πολύ ωραίο στήσιμο και οργανωμένη δουλειά απ ότι διάβασα....

Καλε μου φιλε Πανο, δεν σου κρατώ κακία!!!!

Μετά απο τα 5 εγκεφαλικά που τράβηξα το καλοκαίρι με τισ εξυπνάδες να διαλύσεις το ενυδρείο σου :phone:  και να το κάνεις σφηνοποτήρο!!!

Αυτό ηταν μια ευχάριστη έκπληξη :jig: !!!

Για όσους εχουν δει το ενυδρείο του πανου θα καταλάβουν αυτο που  εννοω! Φιλε το ενυδρείο σου ειναι απο τα ωραιότερα που κυκλοφορούν στο φορουμ!

Ηταν τοσο τούμπανο που οταν βγηκαν τα κοράλλια γέμισαν 3 σκάφες το ενα πανω στο αλλο! Για μενα ο πιο όμορφος κύβος που εχω δει!

Πρεπει να σας πω οτι πέρασε τουλάχιστον μια με μιάμιση ωρα πριν χωνέψω οτι θα πρεπει να διαλυθεί αυτο το ενυδρείο και να μεταφερθεί σε ενα αλλο!

Θα δειτε και στη πρώτη φωτο που ετοιμάζομαι να πεσω σε κατάθλιψη βλέποντας τον Πανο με το χερι μέσα στο ενυδρείο να σπάει τισ βάσεις των κοραλιων και να τα απομακρύνει απο τον βράχο :hot:  !!!

Πρέπει πρωτα να σε ευχαριστήσω για τα κοραλακια μου έδωσες και να σου πω οτι ηταν μεγαλη χαρα που βοήθησα!

Για μενα το στήσιμο ενος νεου ενυδρείου (εστω και η μεταφορά ) ειναι από τις πιο όμορφες στιγμές!

Σου ευχομαι ολόψυχα να εχεις υγειά και να χαιρεσε το χόμπι που κάνεις τόσο καλά :bigemo_harabe_net-162: !!!

φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε  :drunk: 

αν δεν ήμουν τόσο γαιδούρι τώρα θα είχα δακρύσει απο συγκίνηση για τα τόσο καλά σου λόγια  :rasp: 

όντως τέτοιες διαδικασίες ειναι κουραστικές αλλα παράλληλα τόσο ευχάριστες που όλα τα άλλα δεν μετράνε μπροστά τους, όντως η έφραση σου στη πρώτη φώτο είναι χαρακτηστική εκείνης της στιγμής, πόνεσε λίγο η καρδιά μου στο πρώτο "κλάκ" αλλα το ξεπερασα γρήγορα 

όσο για το "χομπύστας" που αναφερεις στο τέλος επέτρεψε να να σου ανταποδώσω τον χαρακτηρισμό

χαίρομαι πολυ που το χόμπυ και αυτό το forum είναι η αφορμή να γνωρίζω και να συναναστρέφομαι με παιδιά όπως ο Διονύσης 

Μπραβο σας ρε παιδεεεεεες :jig:

Αυτα ειναι τα ωραια,χομπυ,παρεουλα,αναβαθμισεις και αλλαγες κτλ κτλ!

Η φωτο με το χαμενο βλεμα του διονυση ειναι ολα τα λεφτα!!!Αν δεν τον ηξερα θα ελεγα πως κατι σκεφτοταν εκεινη τη στιγμη :usd:  :usd:  :usd:

Πανο χιλια μπραβο που εκανες το μικρο πρωτα τουμπανο και μετα εκανες την αλλαγη!

Και δεν ηταν ευκολο με τις στραβες αλλα με επιμονη,αγαπη και σωστες κινησεις οχι μονο ξεπερασες τα προβληματα(που δεν υπαρχει ενυδρειο που να μην εχει περασει κατι) και εκανες ενα πανεμορφο ενυδρειο ρε φιλε!

Καλα για το νεο απλα :bigemo_harabe_net-143:  :bigemo_harabe_net-143:  :bigemo_harabe_net-143:

Πλακα μου κανεις ρε φιλε?Τι εκανες εκει? :bigemo_harabe_net-143:

Απιστευτα ομορφο,τρομερο στησιμο και τοποθετηση κοραλιων!

Πραγματικα ψαχνω να βρω τι μου αρεσει πιο πολυ και δεν μπορω να επιλεξω φιλε!

Και παλι μπραβο ρε μαγκα και συχγαρητηρια στις "χηρες" :usd:  :usd:  βοηθειας :bow:

αγορίνα μου σ ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια!

ο Dennis είναι έτσι φίλε γιατι τον έβαλα να κάτσει λίγο κάτω απο τις Τ5 αλλα τον έβγαλα γρήγορα γιατι δεν είχε αντηλιακό.. τελικά όπως φαίνεται στη φώτο δεν τη γλύτωσε και μια ηλίαση την έπαθε! :lolu:

ήθελα αυτή τη φορά να κάνω πιο προσεκτικά την τοποθέτηση των κοραλλιών σε θέσεις.. ελπίζω να τα πήγα καλύτερα αφου στον προηγούμενο κύβο ήταν λίγο ότι να ναι..

ελπίζω κάποια μέρα το κουβαδάκι μου φίλε να έχει μια σταγόνα ομορφιάς απο την ενυδρειάρα σου φίλε :thumbsu:

μπράβο παιδιά...πολύ ωραίο στήσιμο και οργανωμένη δουλειά απ ότι διάβασα....

Thank u !!

η αλήθεια είναι οτι είχε γίνει πλάνο της διαδικασιας και τηρήθηκε.. σχεδόν δηλαδή :huh: τουλάχιστον δεν υπήρχαν απώλειες  :P  

Και ενα πρώτο video της κακιάς ώρας μετα τη μεταφορά. Μόλις πάρουν λιγο τα πανω τους θα αγγάρεψω το κολλητό να έρθει με τη dslr να κάνουμε τιποτα καλυτερο :)

• Like 5

Φοβερη επιλογη στο τραγουδι και φοβερος χομπυστας με  φοβερη ενυδρειαρα.... :bow:

Μου αρεσει πολυ που εχεις δωσει διαφορετικες διαστασεις και βαθος στο στησιμο πανο :thumbsu:

Το ενυδρειο ηδη ειναι στολιδι,φτου,φτου και φτου!

Και ενα πρώτο video της κακιάς ώρας μετα τη μεταφορά. Μόλις πάρουν λιγο τα πανω τους θα αγγάρεψω το κολλητό να έρθει με τη dslr να κάνουμε τιποτα καλυτερο :)

:bow: :bow: :bow:

Πανο φανταστικο!!!!

Να το χαιρεσαι ρε φιλε, και το βιντεο υπεροχο με ωραια μουσικη :thumbsu:

Θυμισε μου λιγο τις διαστασεις; μην ψαχνω πισω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...