pan_Oz 16 Σεπτεμβρίου 2015 Author #976 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 Απο την ωρα που ξεκίνησα το σαμπ εχω ως αποτελεσμα να εχω πολυ ψηλα την στάθμη συο main. Τοσο που καμία φορα κυλάει καμία σταγόνα στα τζάμια Τα δοντάκια της υπερχείλισης ίσα που περισσεύουν απο τη στάθμη.. Πως θα πετύχω να κατεβάσω λιγο στάθμη;;; Βάζω φωτο για βοήθεια Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 16 Σεπτεμβρίου 2015 #977 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Λογικά έχεις πολύ μεγάλη επιστροφή νερού από την αντλία ως προς έξοδο. Η αντλία δεν ρυθμίζετε να κόψεις λίγο ροή? Αλλιώς από άλλες λύσεις να μεγάλωνες τα δοντάκια θα είχε κάποιο νόημα ίσως... Ας πούνε οι έμπειροι της παρέας Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2015 - Kiddo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 16 Σεπτεμβρίου 2015 #978 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν υπαρχει ρύθμιση της στάθμης από το κουτί και είναι θέμα ροής τότε δες αν χωράει και άλλος σωλήνας U ώστε να αυξήσεις την υπερχιληση ! Δηλαδή αντί για έναν στο overflow box να εχεις δυο ! Αν και εγώ νομίζω ότι πρέπει να χαμηλώσει το κουτί !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 16 Σεπτεμβρίου 2015 #979 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν υπαρχει ρύθμιση της στάθμης από το κουτί και είναι θέμα ροής τότε δες αν χωράει και άλλος σωλήνας U ώστε να αυξήσεις την υπερχιληση ! Δηλαδή αντί για έναν στο overflow box να εχεις δυο ! Αν και εγώ νομίζω ότι πρέπει να χαμηλώσει το κουτί !!! +1000 Δες αν μπορείς να χαμηλώσεις την υπερχείληση. Τι αντλία επιστροφής έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #980 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το overflow box είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος αλλα νομίζω ότι το έχω στο πιο χαμηλό που γίνετε. Αλήθεια αν βάλω δευτερο u θα αυξήσω τα λίτρα που κατεβάζει ??? Επιστροφή εχω μια eheim 3000 η οποία δουλεύει στο minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 17 Σεπτεμβρίου 2015 #981 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το overflow box είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος αλλα νομίζω ότι το έχω στο πιο χαμηλό που γίνετε. Αλήθεια αν βάλω δευτερο u θα αυξήσω τα λίτρα που κατεβάζει ??? Επιστροφή εχω μια eheim 3000 η οποία δουλεύει στο minimum Ναι Πάνο αυξάνεις τις δυνατότητες να φύγει το νερό πιο γρήγορα και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα...Ρυθμό πας να βρεις, λίτρα προς τα κάτω προς λίτρα προς τα πάνω και παράλληλα ρόλο παίζει συνολικά πόσα λίτρα το έχει φορτώσει... Ή βάζει δεύτερη ή φτιάχνεις καινούργια μεγαλύτερη και από άποψη μεγέθους μπαλκονιού και από άποψη διαμέτρου σωληνώσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 17 Σεπτεμβρίου 2015 #982 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το overflow box είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος αλλα νομίζω ότι το έχω στο πιο χαμηλό που γίνετε. Αλήθεια αν βάλω δευτερο u θα αυξήσω τα λίτρα που κατεβάζει ??? Επιστροφή εχω μια eheim 3000 η οποία δουλεύει στο minimum Όχι μόνο θα αυξήσεις τις ροές αλλά θα εχεις μια έξτρα ασφάλεια αν σταματήσει να δουλεύει ο ένας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #983 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 και που το βρίσκω το 2ο U ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 17 Σεπτεμβρίου 2015 #984 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο ποια υπερχειλιση εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 18 Σεπτεμβρίου 2015 Author #985 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 βασίλη δεν έχω ιδέα.. την δούλευε φίλος και δεν είχε ποτέ κανένα θέμα .. που θα βρώ u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 18 Σεπτεμβρίου 2015 #986 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 U δυσκολο να βρεις μονο απο καποιον που εχει την tunze και χρησημοποιει το ενα Για κανε καμμια πατεντα με αλφαδολαστιχο Αν και η σταθμη δεν εχει να κανει μ αυτο η γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Σεπτεμβρίου 2015 #987 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 U δυσκολο να βρεις μονο απο καποιον που εχει την tunze και χρησημοποιει το ενα Για κανε καμμια πατεντα με αλφαδολαστιχο Αν και η σταθμη δεν εχει να κανει μ αυτο η γνωμη μου +100 H στο AQUARISTIC.DE για την TUNZE Αλλα πρεπει να εχεις τισ σωστες διαστασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 18 Σεπτεμβρίου 2015 #988 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 Aν έβαζες μεγαλύτερο σωλήνα στο κατέβασμα? Μπορεί να λέω και βλακεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #989 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Η υπερχείλιση θα μεινει ως εχει προς το παρόν .. Αύριο μπαίνει απο κάτω το νεο σαμπ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #990 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει γεμίσει με νεράκι απο το πρωι και δεν χάνει σταγόνα. Αύριο κατα την αλλαγή νερού θα γινει και η τράμπα να δούμε τι ψαρια πιάσαμε .. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #991 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Α!! και μιας και λέμε για ψαρια.. οταν έχασα τον Ιάπωνα ειπα οτι τανκ στα λίτρα μου δεν θα ξαναβαλω.. μπορει να χάθηκε απο λαλακια και άδικα αλλα δεν ξεχνάω τη 3μηνη καραντίνα που ειχα περάσει.. Τις τελευταίες μέρες ομως όλο και στριφογυρνάγε η ιδέα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #992 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σημερα λοιπον σε μια ηλιόλουστη σαββατιάτικη ψαροβολτα κατέληξα να χαλβαδιαζω ενα μικρο και ομορφο yellow.. και ενώ λοιπον ήμουν έτοιμος να το πάρω και να μπει στη σακούλα, παρατήρησα στη διπλα γυάλα μια πεταλούδα να τσιμπάει οτι απομεινάρια τροφής πέρναγαν συο μέρος της.. το επόμενο ηταν να φαει απο το χερι μου .. ❤️❤️❤️ αυτο ηταν, νέος ερωτας! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #993 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #994 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Σεπτεμβρίου 2015 #995 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Πάνο πανέμορφο ψάρι!! Να σου ζήσει. Είναι reef safe? Εύχομαι αύριο όλα να πάνε καλά με το sump. Έγινε επεξεργασία 19 Σεπτεμβρίου 2015 - Loukas Agelopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Σεπτεμβρίου 2015 #996 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο να σου ζησει, επειδη το ειχα στο παρελθον ειναι εκπληκτικο ιδιαιτερο και reef safe ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #997 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Το ψαρακι ειναι 100% reef safe και εχει επιδείξει πολυ όμορφη συμπεριφορά την πρώτη του μερα αφήστε που τρώει σαν γουρούνι Ειναι Β μονη 100% reef safe πεταλούδα. Σε διαφορα που διάβασα βρήκα 1-2 αναφορές οτι αν η διατροφή του δεν ειναι σωστη ενδέχεται να χτυπήσει anthelia και xenia.. και μονο το γεγονός με κανει βα σκέφτομαι να το αφήσω νηστικό καμία βδομάδα να χτυπήσει κατι anthelia που πανε να ξεφύγουν στο βραχο Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #998 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο να σου ζησει, επειδη το ειχα στο παρελθον ειναι εκπληκτικο ιδιαιτερο και reef safe ψαρι. Χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις Νικόλα, αυτη την εντύπωση ειχα Νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογή για τα λίτρα μου απο ενα τανκ και σίγουρα πιο "ιδιαίτερη" Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #999 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνο πανέμορφο ψάρι!! Να σου ζήσει. Είναι reef safe? Εύχομαι αύριο όλα να πάνε καλά με το sump. Σ ευχαριστω πολυ Λουκά! Παει να μου κλέψει τη καρδια απο τον Ιάπωνα! χαχα! Εγω να δεις πως το εύχομαι για αύριο .. λειπει και ο κολλητός που θα βοηθούσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 19 Σεπτεμβρίου 2015 #1000 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πια πεταλούδα είναι Πανό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος