Jump to content

pan_Oz Reef

pan_Oz

Recommended Posts

Πανο κοψε ενα πλεξι η ενα τζαμι στο υψος και στο πλατος(εσ.διαστασεις) του ενυδρειου

Κλεισε την κυκλοφορια και απομονωσε το ψαρι στα 2/3 του ενυδρειου

Η καλυτερη λυση φιλε, θα με θυμηθεις

Άντε να φανεί χρήσιμο και το φωτιστικό σου :)

Εγώ στο έχω πει....να σκάσω με το ψαροτούφεκο....

φεεερτο ! ! ! ! ! !

ψαροντούφεκο, clam και έλα απο δω!! ! ! ! !  :gunsmilie::sword::ballistic:

Πανο κοψε ενα πλεξι η ενα τζαμι στο υψος και στο πλατος(εσ.διαστασεις) του ενυδρειου

Κλεισε την κυκλοφορια και απομονωσε το ψαρι στα 2/3 του ενυδρειου

Η καλυτερη λυση φιλε, θα με θυμηθεις

Βασίλη δεν είναι κακή ιδέα αλλα έχει τρέξιμο.. προτιμώ να βγάλω βράχο έξω που λέει ο λόγος .. "συναρμολογείται" σχετικά εύκολα..

Άντε να φανεί χρήσιμο και το φωτιστικό σου :)

χαχαχαχαχαχαχαχα!!  :lolu:  :bigemo_harabe_net-163:

Ακομα δίνω μάχη να ισορροπισω τις τιμές στο ενυδρειο. Το kh ειδικά με χει βασανίσει πολυ. Εχω διπλασιάσει την ποσότητα που ρίχνω καθημερινα ενώ παράλληλα προσθέτω και με το χερι ποσότητα που θεωρητικά θα ανέβαζε το kh κατα μισή μονάδα

Σημερινές τιμές

Kh- 6.1

Ca- 415

Mg- 1620

Το μαγνήσιο ειναι στο θεό και ακατέβατο. Εχει βγει απο τη δοσομετρικη και απο τις αλλαγές νερού δεν αλλαζει κατι.

Πέραν τούτου αναρωτιέμαι κατα ποσο καλα κανω χρήση της δοσομετρικης και λεω να αναφέρω τις ρουτίνες μου για να πάρω γνώμες

Κατ αρχας χρησιμοποιώ χύμα σκόνες απο water waves. Παρένθεση λεω απο την επόμενη να ξεκινήσω σκόνες της fauna μιας και η διαφορα στη τιμη δεν ειναι και σημαντική αν αναλογιστείς καθε ποτε αγοράζεις.

Για το kh λοιπόν διαλύω 500 γραμμάρια σκόνη σε 5λιτρα νερό

Για ca η αναλογία ειναι 1 κιλό σε 2,5 λίτρα

Και τέλος για mg διαλύω και σ αυτο 1 κιλό σε 2,5 λίτρα

η κατανάλωση μου αυτη τη στιγμή ειναι

Kh 47ml την ημέρα σε 5 δόσεις. Για ασβέστιο 8ml την ημέρα σε 2 δόσεις. Οπως ειπα το μαγνήσιο το εχω σταματήσει

Περιμενω τις γνώμες σας

Fauna και θα βρεις την λυση οτι χύμα εχω δουλέψει μονο ζημιά μου εχεις κανει εγω θα έλεγα να το βαλεις αμμεσα στα σχέδια σου

Φτιαξε ενα μιγμα kh σε αναλογια διαιρωντας το σε ενα λιτρο αλλα με διπλασια δοση στη σκονη του kh.ριξε με το χερι μετρα 2 ωρες μετα ετσι θα ερθει εκει που το θες.Αφηνεις την δοσομετρικη να ριξει και την επομενη μερα 24 ωρες μετρας και βλεπεις που εισαι η διωρθωση που θα χρειαστεις θα ειναι ελαχιστη.Αλλος τροπος βαζεις την δοσομετρικη να ριξει το kh τωρα για 30 δευτερολεπτα μετρας 2 ωρες μετα.Συχρονως ανεβαζεις τα ml σε 56 και τις λες να ριχνει 7 ml καθε 3 ωρες.Μετα την πρωτη μετρηση των 2 ωρων εαν παρεις τιμη 6,5 ριχνεις αλλα 15 δευτερολεπτα.την επομενη μερα 24 ωρες μετα μετρας και οι διωρθωση θα ειναι ελαχιστη.

Νίκο μήπως να φτιάξει πρώτα το Μαγνήσιο ( 1600 ) και αυτό βοηθήσει τον Πάνο να φτιάξει πιο εύκολα το kh; 

Νίκο μήπως να φτιάξει πρώτα το Μαγνήσιο ( 1600 ) και αυτό βοηθήσει τον Πάνο να φτιάξει πιο εύκολα το kh; [/quote

Επικρατη αναστατωση στο συστημα Μανολη για αυτο υπαρχουν και κολληματα.Μια αλλαγη σε αλατι (δεν ξερω ποιο δουλευει) θα πρωτεινα το red sea θα ειχε ενα εκπληκτικο αποτελεσμα

Fauna και θα βρεις την λυση οτι χύμα εχω δουλέψει μονο ζημιά μου εχεις κανει εγω θα έλεγα να το βαλεις αμμεσα στα σχέδια σου

Λύκο αυτό θα γίνει. Σταδιακα οτι τελειώνει θα αγοράζω της fauna. Αρχη θα γίνει με τη σκονη για Kh. λέω να πάρω μαζί και τα επιπλέον μπουκαλάκια για balling

Φτιαξε ενα μιγμα kh σε αναλογια διαιρωντας το σε ενα λιτρο αλλα με διπλασια δοση στη σκονη του kh.ριξε με το χερι μετρα 2 ωρες μετα ετσι θα ερθει εκει που το θες.Αφηνεις την δοσομετρικη να ριξει και την επομενη μερα 24 ωρες μετρας και βλεπεις που εισαι η διωρθωση που θα χρειαστεις θα ειναι ελαχιστη.Αλλος τροπος βαζεις την δοσομετρικη να ριξει το kh τωρα για 30 δευτερολεπτα μετρας 2 ωρες μετα.Συχρονως ανεβαζεις τα ml σε 56 και τις λες να ριχνει 7 ml καθε 3 ωρες.Μετα την πρωτη μετρηση των 2 ωρων εαν παρεις τιμη 6,5 ριχνεις αλλα 15 δευτερολεπτα.την επομενη μερα 24 ωρες μετα μετρας και οι διωρθωση θα ειναι ελαχιστη.

κάπως έτσι το δουλεύω Νίκο. χερουκλάτα ανέβασμα και παράλληλα αυξηση της ποσότητας που ρίχνει η δοσομετρική. Οσο ρίχνω τοσο καταναλώνει όμως.

Νίκο μήπως να φτιάξει πρώτα το Μαγνήσιο ( 1600 ) και αυτό βοηθήσει τον Πάνο να φτιάξει πιο εύκολα το kh; 

Νίκο μήπως να φτιάξει πρώτα το Μαγνήσιο ( 1600 ) και αυτό βοηθήσει τον Πάνο να φτιάξει πιο εύκολα το kh; [/quote

Επικρατη αναστατωση στο συστημα Μανολη για αυτο υπαρχουν και κολληματα.Μια αλλαγη σε αλατι (δεν ξερω ποιο δουλευει) θα πρωτεινα το red sea θα ειχε ενα εκπληκτικο αποτελεσμα

Παιδες, σίγουρα το μαγνήσιο παίζει το ρόλο του στην αλυσίδα. το μόνο σίγουρο είναι οτι με αλλαγές δεν πεφτει. αλάτι δοκιμάζω και το red sea (μαύρο) και τον τελευταίο μήνα έχω και το ΑΤΙ το οποίο μου αρέσει.

Ποιο μαυρο το pro?εγω λεω το απλο.

μόνο το pro εχω χρησιμοποιήσει Νικόλα

μόνο το pro εχω χρησιμοποιήσει Νικόλα

Πανο δοκιμασε το απλο και μου λες

Νίκο, σε τι εχει διαφορα πέραν των τιμών που ειναι πιο ανεβασμένες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νίκο, σε τι εχει διαφορα πέραν των τιμών που ειναι πιο ανεβασμένες;

Πανο ειναι ποιο ελαφρυ γενικα εξαλου το θεμα μας ειναι οι τιμες και θα σε βοηθησει πολυ στο ισιωμα τους.

οκ Νίκο, οταν τελειωσει το ΑΤΙ θα το δοκιμάσω :)

post-50324-1432227681,009_thumb.jpg

Η Fugia λιγο πεινασμένη :)

• Like 5

Πολύ ωραίες οι φωτό σου Πάνο. Άντε ταϊσέ το το ζωντανό σε παρακαλάει!! :D

Αυτά είναι....ωραίος φίλε μου!!!!

Πολύ ωραίες οι φωτό σου Πάνο. Άντε ταϊσέ το το ζωντανό σε παρακαλάει!! :D

μπουκωμένο είναι Λουκά μου, κατασπαράζει mysis :P

Αυτά είναι....ωραίος φίλε μου!!!!

ρε, αστα αυτά και κανόνισε για εκείνες τις photo! :) :) :)

Και μια γωνία που μου αρεσει attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1432227922.632835.jpg

Πολυ όμορφη φωτογραφία φίλε,ειδικά η hystrix φουλ ροζουλη..

Πολυ ομορφο αποτελεσμα!!! Πολλα μπραβο και απο εμενα!!

Για το Kh σου κανε υπομονη, μετρα και με ενα αλλο τεστ εαν σου βρησκετε μηπως γινεται τιποτα στραβο στην μετρησει, μου κανει εντυπωσει που δεν ανεβαινει δεδομενο οτι ριχνεις και χειροκινητα συν οτι ανεβαζεις και την δοσομετρικη...

Επισης προσεχε και το ασβεστειο γιατι αυτες οι δυο τιμε συνδεονται και μπορει να ανεβοκατεβαινει στην προσπαθεια σου να ανεβασεις το Kh...

Με την ροη εκανες τιποτα;;

Πολυ όμορφη φωτογραφία φίλε,ειδικά η hystrix φουλ ροζουλη..

αυτή η γωνια πανο πραγματι είναι ομορφη.

Πολυ ομορφο αποτελεσμα!!! Πολλα μπραβο και απο εμενα!!

Για το Kh σου κανε υπομονη, μετρα και με ενα αλλο τεστ εαν σου βρησκετε μηπως γινεται τιποτα στραβο στην μετρησει, μου κανει εντυπωσει που δεν ανεβαινει δεδομενο οτι ριχνεις και χειροκινητα συν οτι ανεβαζεις και την δοσομετρικη...

Επισης προσεχε και το ασβεστειο γιατι αυτες οι δυο τιμε συνδεονται και μπορει να ανεβοκατεβαινει στην προσπαθεια σου να ανεβασεις το Kh...

Με την ροη εκανες τιποτα;;

να στε καλά παίδες! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...