pan_Oz 12 Μαίου 2015 Author #701 Share 12 Μαίου 2015 Και 3η και φαρμακερή προσπάθεια για update.. (άντε να δούμε) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Μαίου 2015 Author #702 Share 12 Μαίου 2015 Μια φανταστική γαλάζια millepora που το χρωμα της το αδικεί πολυ η φωτο.. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Μαίου 2015 Author #703 Share 12 Μαίου 2015 Και μια σημερινή προσθήκη :) Και τελευταία μια γενική Αυτα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Μαίου 2015 #704 Share 12 Μαίου 2015 Συγχαρητηρια Πανο!! Βλεπω εκανες μερικες προσθηκες και τα κοραλια πανε μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 12 Μαίου 2015 #705 Share 12 Μαίου 2015 καλα πανο ο ψαρις δεν παιζετε με τιποτα, για τα κοραλια και τα χρωματα απλα υπεροχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Μαίου 2015 #706 Share 12 Μαίου 2015 Θέλω και εγωωωωωωω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Μαίου 2015 #707 Share 13 Μαίου 2015 Φανταστικές φωτό Πάνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 13 Μαίου 2015 #708 Share 13 Μαίου 2015 Πανο καλημερα ολα φανταστικα και τελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Μαίου 2015 Author #709 Share 13 Μαίου 2015 ωραίο θέαμα και φανταστικό ψάρι... να σαι καλά φίλε μου! είναι χάζι ο άτοιμος! Λυσαρης ο κερατας μπραβο Πανο. χαχα!!! ειναι Νικόλα μου! θα αρπάξει κανένα δάκτυλο κάποια μέρα! Συγχαρητηρια Πανο!! Βλεπω εκανες μερικες προσθηκες και τα κοραλια πανε μια χαρα Ναι Παυλάκο, για ψυχολογικούς λόγους απο τότε που το είδες φίλε, έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο. βέβαια σημάδια της ζημιάς υπάρχουν ακόμα αλλα με τον χρόνο όλα καλά θα πάνε καλα πανο ο ψαρις δεν παιζετε με τιποτα, για τα κοραλια και τα χρωματα απλα υπεροχα!!! ναι το καμάρι μου! μπορεί να με χει ταλαιπωρήσει πολύ αλλα τον γουστάρω με χιλια! τα χρώματα όντως έχουν βελτιωθεί και νομίζω το φώς έχει παίξει τον πιο ουσιαστικό ρόλο σε αυτό Θέλω και εγωωωωωωω!!!!!!! τι ???? φωτιστικό Τ5 ???? εβαλες μυαλό επιτέλους ?!?!?!?!? ? χαχαχαχαχαχα!! Φανταστικές φωτό Πάνο!! να σε καλά Λουκά μου, χαίρομαι που σου αρέσει Πανο καλημερα ολα φανταστικα και τελεια να σαι καλά φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Μαίου 2015 Author #710 Share 13 Μαίου 2015 περαν των φωτος να πώ οτι το Σάββατο μέτρησα kh 5,4 απο 7,8 με 8 μου ήμουν σταθερά. Δεν κατάλαβα κάτι απο την εικόνα των κοραλλιών, το αντίθετω θα έλεγα. έχω αυξήσει σταδιακα απο το σάββατο τουλάχιστον 30% την ποσότητα που πέφτει απο τη δοσομετρική αλλα ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το 6. υποθέτων οτι έχει να κάνει με την ανασύσταση των ιστών οπότε δεν έχω αγχωθεί κιόλας. προσπαθώ με καθημερινές μετρήσεις να το ξαναφέρω στο 8 χωρίς βιασύνη όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Μαίου 2015 #711 Share 13 Μαίου 2015 Συναγερμος Πανο ανεβασετο τουλαχιστον 6,6και μενα σιγα σιγα θα εχεις θεματακια φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Μαίου 2015 Author #712 Share 13 Μαίου 2015 το κάνω αργά νικόλα για να μετράω και την κατανάλωση ταυτόχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 13 Μαίου 2015 #713 Share 13 Μαίου 2015 Μπράβο Πανο χαίρομαι για σένα !δείχνει πολυ όμορφο το ενυδρειο όσο για το βιντεάκι ο Ιάπωνας όλα τα λεφτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Μαίου 2015 #714 Share 13 Μαίου 2015 Τρομερο το βιντεακι πανοοοο Τι ωραιο ψαρακι αυτος ο ιαπωνας και οσο σκεφτομαι πως ηταν(σαν λουκουμας) πριν μερικους μηνες τον θαυμαζω ακομα περισσοτρο και εσενα που τον εσωσες! Και πεεεεες μου τιιιιιι γμτες φωτο ειναι αυτες! Πολυ καλες,τις ειδα πανω απο 2 φορες Το ενυδρειο γενικα δειχνει πολυ ομορφο!Η γενικη φωτο ειναι φανταστικη!Φτου και φτου και φτου! Το kh μην προσπαθεις να το ανεβασεις απο τη δοσομετρικη. Παρε καποιο υλικο η' προιον και ανεβασε το εκει που θες χειροκινητα!Η δοσομετρικη ειναι μονο για την συντηρηση των τιμων και οχι για την αυξηση τους. Πολλα μπραβο ρε πανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 13 Μαίου 2015 #715 Share 13 Μαίου 2015 Ομορφο ενυδρείο,όμορφο το tang,όμορφα κοράλλια...τι άλλο να ζητήσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 13 Μαίου 2015 #716 Share 13 Μαίου 2015 Μπράβο Πάνο, πολυ όμορφο! Αστο τώρα να πάρει το δρόμο του και θα γινει δάσος! Μου αρέσει πολυ ο φωτισμός, βγάζει πολυ ωραία χρώματα.Α ρε αθάνατες Τ5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Μαίου 2015 Author #717 Share 14 Μαίου 2015 Μπράβο Πανο χαίρομαι για σένα !δείχνει πολυ όμορφο το ενυδρειο όσο για το βιντεάκι ο Ιάπωνας όλα τα λεφτά!! Τασσο να σαι καλά φίλε μου!! το pet είναι η μασκότ του ενυδρείου, σε λίγο θα μάθει να πηγαίνει και μόνος στο στο ψυγείο να τσιμπολογάει! Τρομερο το βιντεακι πανοοοο Τι ωραιο ψαρακι αυτος ο ιαπωνας και οσο σκεφτομαι πως ηταν(σαν λουκουμας) πριν μερικους μηνες τον θαυμαζω ακομα περισσοτρο και εσενα που τον εσωσες! Και πεεεεες μου τιιιιιι γμτες φωτο ειναι αυτες! Πολυ καλες,τις ειδα πανω απο 2 φορες Το ενυδρειο γενικα δειχνει πολυ ομορφο!Η γενικη φωτο ειναι φανταστικη!Φτου και φτου και φτου! Το kh μην προσπαθεις να το ανεβασεις απο τη δοσομετρικη. Παρε καποιο υλικο η' προιον και ανεβασε το εκει που θες χειροκινητα!Η δοσομετρικη ειναι μονο για την συντηρηση των τιμων και οχι για την αυξηση τους. Πολλα μπραβο ρε πανο! Μιχάλη, έχει πολύ πολύ πολύ δρόμο.. σου πα οτι οταν "μεγαλώσω" θέλω να σου μοιάσω?? χαχαχα βασικά αυτό κάνω με το kh.. ρίχνω χειροκίνητα. έχω αυξήσει βέβαια και τις ρυθμίσεις αλλα ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει απο το πάτωμα ο ψάρις είναι τρελός ερωτας φίλε Ομορφο ενυδρείο,όμορφο το tang,όμορφα κοράλλια...τι άλλο να ζητήσει κανείς? Βασίλη να σαι καλά φιλαράκι μου για τα καλά σου λόγια! Μπράβο Πάνο, πολυ όμορφο! Αστο τώρα να πάρει το δρόμο του και θα γινει δάσος! Μου αρέσει πολυ ο φωτισμός, βγάζει πολυ ωραία χρώματα.Α ρε αθάνατες Τ5! Σ ευχαριστώ Θεοδωρή! ο φωτισμός δίνει όντως ωραίο χρώμα αν και ακόμα ο τελικός συνδιασμός στις λάμπες δεν έχει μπει ακόμα.. θεωριτικά τώρα είναι λίγο πιο λευκό απο αυτό που θέλω. Το μόνο που μου λείπει λίγο (καθαρά στο μάτι) είναι η ανατολή- δύση που την είχα συνηθίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Μαίου 2015 Author #718 Share 14 Μαίου 2015 Παρατηρώντας τη fugia που μπήκε προχθές στο ενυδρείο μπήκα στο τρυπάκι να ξανασκεφτώ την κυκλοφορία μου. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζωανθάκια στον αραγωνίτη τα ψάχνω γιατι τα παίρνει η κυκλοφορία.. αν δείτε και στο video φαίνεται η δύναμη της κυκλοφορίας.. Δεν το είχα πολυσκεφτεί μέχρι σήμερα γιατι έλεγα όσο περισσότερο τόσο καλύτερα κι το άφηνα έτσι. Επι της ουσίας στον κύβο (60*60) δουλεύουν 2 κυκλοφορητές στη πλάτη. Αριστερά μια rw-8 (8.000λτ) και δεξια μια tunze 6015 (1.900λτ) που κοιτάει επιφάνεια για ανατάραξη. Και οι 2 αντλίες είναι ψηλά (φαίνονται και στις φώτο).. Συνολική κυκλοφορία δηλ. στα 9.900λτ/ώρα. Επι της ουσίας δηλαδή 55 φορές τα λίτρα μου!! Και ρωτάω.. Θεωρείται ότι είμαι πολύ? Μήπως να το χαλαρώσω? Ποσες φορές πρέπει να γυρνάει το νερο μου? Το 20 με 30 φορές που ακούγετε, ισχύει?? Υ.γ. απ όσο έχω παρατηρήσει και λόγω aquascape, νεκρά σημεία δεν υπάρχουν οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να αλλάξω θέση τους κυκλοφορητές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 14 Μαίου 2015 #719 Share 14 Μαίου 2015 πανο καλημερα ειχα και εγω το διο θεμα και μιας και εχουμε τον ιδιο κυβο κατεληξα στο οτι ναι μεν υπαρχει ο μπουσουλας με βαση τα λιτρα αλλα αποκει και περα εχει να κανει με πολλους αλλους παραγοντες με πιο βασικο για μενα το στησιμο του βραχου και την θεση των κοραλιων πχ στον ιδιο κυβο εχω επισης μια rw8 και αλλες δυο των 3000 συν την επιστροφη(eheim3000)και παλι σε καποια σημεια δεν ειχα καλη κυκλοφορια λογο του πολυ βραχου, με το δικο σου στησιμο που ειναι σαφως πιο αερατο και λειτουργικο με λιγοτερη κυκλοφορια μπορει να γινεται τσουναμι ασε που γενικα ειναι θεμα στον κυβο να βρεις θεση στους κυκλοφοριτες για να εχεις την ιδανικη κυκλοφορια..αυτο ειναι και το δυσκολο μπορει να παιδευτης αρκετα μεχρι να βρεις το σημειο που θα υπαρχει κυκλοφορια σχεδον σε ολο το ενυδρειο και ιδανικη για καθε κοραλι ξεχωριστα με βαση τις απαιτησεις του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 14 Μαίου 2015 #720 Share 14 Μαίου 2015 Πριν κάποιες μέρες φίλε πανό κοίταγα εδω στο φόρουμ για την κυκλοφορια αλλα λόγο απειρίας δεν ξέρω αμα ισχύει..η συγκεκριμένοι κυκλοφοριτες λένε ότι ρίχνουν την ΡΟΗ ευθεία..γίνονταν σύγκριση με τις ecotech marine οι οποίοι ρίχνουν το ακριβώς αντίθετο καλύπτουν πιο όμορφα όλο το χώρο.μπορει να έχεις όντως κυκλοφορια αλλα να και συμβαίνει αυτό που λες ταυτόχρονα..ας δούμε τι θα πουν και οι πιο έμπειροι.. καλημέρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 14 Μαίου 2015 #721 Share 14 Μαίου 2015 Ωραία πράματααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Μαίου 2015 #722 Share 14 Μαίου 2015 πανο καλημερα ειχα και εγω το διο θεμα και μιας και εχουμε τον ιδιο κυβο κατεληξα στο οτι ναι μεν υπαρχει ο μπουσουλας με βαση τα λιτρα αλλα αποκει και περα εχει να κανει με πολλους αλλους παραγοντες με πιο βασικο για μενα το στησιμο του βραχου και την θεση των κοραλιων πχ στον ιδιο κυβο εχω επισης μια rw8 και αλλες δυο των 3000 συν την επιστροφη(eheim3000)και παλι σε καποια σημεια δεν ειχα καλη κυκλοφορια λογο του πολυ βραχου, με το δικο σου στησιμο που ειναι σαφως πιο αερατο και λειτουργικο με λιγοτερη κυκλοφορια μπορει να γινεται τσουναμι ασε που γενικα ειναι θεμα στον κυβο να βρεις θεση στους κυκλοφοριτες για να εχεις την ιδανικη κυκλοφορια..αυτο ειναι και το δυσκολο μπορει να παιδευτης αρκετα μεχρι να βρεις το σημειο που θα υπαρχει κυκλοφορια σχεδον σε ολο το ενυδρειο και ιδανικη για καθε κοραλι ξεχωριστα με βαση τις απαιτησεις του.. +1,86 Ακριβως οτι ειπε ο χρηστος πανο! Δεν υπαρχει κανονας στη ροη αλλα τυπος αντλιας,θεση και φυσικα παρατηρηση των κοραλιων αναλογα με τις αναγκες τους! Πριν κάποιες μέρες φίλε πανό κοίταγα εδω στο φόρουμ για την κυκλοφορια αλλα λόγο απειρίας δεν ξέρω αμα ισχύει..η συγκεκριμένοι κυκλοφοριτες λένε ότι ρίχνουν την ΡΟΗ ευθεία..γίνονταν σύγκριση με τις ecotech marine οι οποίοι ρίχνουν το ακριβώς αντίθετο καλύπτουν πιο όμορφα όλο το χώρο.μπορει να έχεις όντως κυκλοφορια αλλα να και συμβαίνει αυτό που λες ταυτόχρονα..ας δούμε τι θα πουν και οι πιο έμπειροι.. καλημέρα!! Δεν ειμαι εμπειρος αλλα εισαι σωστοοοοοοοοος φιλε! Μπραβο ρε μαγκες μονο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Μαίου 2015 Author #723 Share 14 Μαίου 2015 πανο καλημερα ειχα και εγω το διο θεμα και μιας και εχουμε τον ιδιο κυβο κατεληξα στο οτι ναι μεν υπαρχει ο μπουσουλας με βαση τα λιτρα αλλα αποκει και περα εχει να κανει με πολλους αλλους παραγοντες με πιο βασικο για μενα το στησιμο του βραχου και την θεση των κοραλιων πχ στον ιδιο κυβο εχω επισης μια rw8 και αλλες δυο των 3000 συν την επιστροφη(eheim3000)και παλι σε καποια σημεια δεν ειχα καλη κυκλοφορια λογο του πολυ βραχου, με το δικο σου στησιμο που ειναι σαφως πιο αερατο και λειτουργικο με λιγοτερη κυκλοφορια μπορει να γινεται τσουναμι ασε που γενικα ειναι θεμα στον κυβο να βρεις θεση στους κυκλοφοριτες για να εχεις την ιδανικη κυκλοφορια..αυτο ειναι και το δυσκολο μπορει να παιδευτης αρκετα μεχρι να βρεις το σημειο που θα υπαρχει κυκλοφορια σχεδον σε ολο το ενυδρειο και ιδανικη για καθε κοραλι ξεχωριστα με βαση τις απαιτησεις του.. δικιο έχεις ΄Χρήστο΄. Η αλήθεια είναι οτι λόγω aquascape η ροή σε όλα τα σημεία είναι πιο ευκολη.. λέω να πειραματιστώ. να κατεβάσω την jebao σε ταχύτητα ( 40 φορές τα λίτρα μου) και να δώ με το μάτι πως πάει.. Πριν κάποιες μέρες φίλε πανό κοίταγα εδω στο φόρουμ για την κυκλοφορια αλλα λόγο απειρίας δεν ξέρω αμα ισχύει..η συγκεκριμένοι κυκλοφοριτες λένε ότι ρίχνουν την ΡΟΗ ευθεία..γίνονταν σύγκριση με τις ecotech marine οι οποίοι ρίχνουν το ακριβώς αντίθετο καλύπτουν πιο όμορφα όλο το χώρο.μπορει να έχεις όντως κυκλοφορια αλλα να και συμβαίνει αυτό που λες ταυτόχρονα..ας δούμε τι θα πουν και οι πιο έμπειροι.. καλημέρα!! σίγουρα οι vortech είναι ποιοτικά ανώτερες. Πάντως δε μπορώ να πω οτι δεν ειμαι ευχαριστιμένος απο την απόδοση και τη διασπορά. Ο κυκλοφοριτής είναι περίπου στα 55cm απο τον βυθό και όλα εχουν πολύ κίνηση Ωραία πράματααααααααααα Nα σαι καλά Θάνο! να ξέρεις θα παρακολουθώ το θέμα σου από κοντά! +1,86 Ακριβως οτι ειπε ο χρηστος πανο! Δεν υπαρχει κανονας στη ροη αλλα τυπος αντλιας,θεση και φυσικα παρατηρηση των κοραλιων αναλογα με τις αναγκες τους! Δεν ειμαι εμπειρος αλλα εισαι σωστοοοοοοοοος φιλε! Μπραβο ρε μαγκες μονο μπραβο εσυ δηλ. Μιχάλη που είσαι "αεράτος" στο aquascape, πόσες φορές "γυρνανε" τα λίτρα σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Μαίου 2015 Author #724 Share 14 Μαίου 2015 Ανεβάζω και photos απο την παγίδα για τον γιατρό για να μου πείτε γνώμη ή καλυτερη ιδέα.. Την εχω δέσει με πετονιά απο το φως και σε ύψος ειναι περίπου 15 cm απο την επιφάνεια Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 14 Μαίου 2015 #725 Share 14 Μαίου 2015 Ανεβάζω και photos απο την παγίδα για τον γιατρό για να μου πείτε γνώμη ή καλυτερη ιδέα.. Την εχω δέσει με πετονιά απο το φως και σε ύψος ειναι περίπου 15 cm απο την επιφάνεια ImageUploadedByTapatalk1431612970.830012.jpgImageUploadedByTapatalk1431612989.113752.jpgImageUploadedByTapatalk1431613020.763630.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ στο έχω πει....να σκάσω με το ψαροτούφεκο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος