tasso 6 Απριλίου 2015 #526 Share 6 Απριλίου 2015 ΚΑλοριζικο Πανο και να το χαρείς !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 6 Απριλίου 2015 #527 Share 6 Απριλίου 2015 Μεγιές μεγιές και απο τις δυο μεριές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 6 Απριλίου 2015 #528 Share 6 Απριλίου 2015 Πανο καλοριζικο φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 7 Απριλίου 2015 #529 Share 7 Απριλίου 2015 Καλοριζικο Παναγιωτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Απριλίου 2015 Author #530 Share 7 Απριλίου 2015 με το καλο να ερθει!! καλη προσαρμογη στα κοραλλια μην καουν.... καλοριζικο και καλοδουλευτο Πανο. πολυ καλη επιλογη. ΚΑλοριζικο Πανο και να το χαρείς !!! Μεγιές μεγιές και απο τις δυο μεριές Πανο καλοριζικο φιλε μου Καλοριζικο Παναγιωτη! Ευχαριστώ πολύ παίδες!!!! υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 7 Απριλίου 2015 #531 Share 7 Απριλίου 2015 :jig: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Απριλίου 2015 Author #532 Share 7 Απριλίου 2015 ερώτηση.. σε τι απόσταση πρεπει να είναι απο την επιφάνεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 8 Απριλίου 2015 #533 Share 8 Απριλίου 2015 Ελα και έρχεται σήμερααααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Απριλίου 2015 #534 Share 8 Απριλίου 2015 ερώτηση.. σε τι απόσταση πρεπει να είναι απο την επιφάνεια?? Οπουδηποτε απο 5 μεχρι 20 εκατοστα απο την επιφανεια του νερου πανο μου Προσωπικα το εχω τοποθετησει σχεδον σε ολες τις αποστασεις αλλα προτιμαω τα +15-! Απλωνει ακομα περισσοτερο το φως οποτε εχει και ενα σχετικα καλυτερο φασμα.Το κατεβαζω μονο οταν περασουν 15-16+ μηνες και πεσει σχετικα η αποδοση των τ5. Αφου κανεις αλλαγη στον τυπο φωτισμου καλυτερα κατα την ταπεινη μου αποψη να ξεκινησεις απο τα 20 εκατοστα ωστε να δωσεις στα κοραλια και μια ανεση προσαρμογης και στην πορεια το κατεβαζεις αν χρειαστει Εχω δει ενυδρεια να το εχουν και στα 30εκ αλλα δεν ειχαν sps Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #535 Share 8 Απριλίου 2015 Οπουδηποτε απο 5 μεχρι 20 εκατοστα απο την επιφανεια του νερου πανο μου Προσωπικα το εχω τοποθετησει σχεδον σε ολες τις αποστασεις αλλα προτιμαω τα +15-! Απλωνει ακομα περισσοτερο το φως οποτε εχει και ενα σχετικα καλυτερο φασμα.Το κατεβαζω μονο οταν περασουν 15-16+ μηνες και πεσει σχετικα η αποδοση των τ5. Αφου κανεις αλλαγη στον τυπο φωτισμου καλυτερα κατα την ταπεινη μου αποψη να ξεκινησεις απο τα 20 εκατοστα ωστε να δωσεις στα κοραλια και μια ανεση προσαρμογης και στην πορεια το κατεβαζεις αν χρειαστει Εχω δει ενυδρεια να το εχουν και στα 30εκ αλλα δεν ειχαν sps φίλε πρέπει να βρώ βάση να το τοποθετήσω.. προς το παρόν θα πατάει σε μια.. να το πω πρόχειρη κατασκευή που θα είναι στα 12-13cm απο επιφάνεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #536 Share 8 Απριλίου 2015 HELP ! ! ! ! ! ξέρει κανένας γερμανικά ?!?!?!?!?????????? το google translate και το bing, δεν βοηθάει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Απριλίου 2015 #537 Share 8 Απριλίου 2015 Τι τα θες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 8 Απριλίου 2015 #538 Share 8 Απριλίου 2015 Έγινε κάτι?Δεν ξέρω γερμανικά αλλά όλο και κάποιος θα ξέρει...! Για την βάση παρόλο που το έχεις το ενυδρείο διαγώνια στον τοίχο όλο και κάποια πατέντα θα υπάρχει δεν μπορεί. Ακόμα και με τα "Γ" αν τα βάλεις στην σωστή απόσταση θα "κάτσει" το φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 8 Απριλίου 2015 #539 Share 8 Απριλίου 2015 Μια τέτοια φάση σκέφτομαι απο Leroy πιστεύω με λίγο μελέτη θα "κάτσει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #540 Share 8 Απριλίου 2015 Τι τα θες; μετάφραση σε κάτι που μου έστειλε ο γερμανός ! ! ! εχει ενα μπαλαστ μέσα το κουτί και δεν καταλαβαίνω γιατί .. πες μου οτι ξέρεις! p l e a s e e e e e ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Απριλίου 2015 #541 Share 8 Απριλίου 2015 Οχι δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Απριλίου 2015 #542 Share 8 Απριλίου 2015 Ο δημητρης(dpap) ξερει πολυ καλα πανο! Λογικα αν εχει χρονο θα μπορει να σε βοηθησει,ενημερωσε τον Μπορει απλα να ειναι ανταλλακτικο βρε. Μια χαρα ειναι τα 12-13 εκατοστα και για τη πατεντα μην ανησυχεις,το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια της,τουλαχιστον προς το παρων! Θα το κρεμασεις απο ταβανι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #543 Share 8 Απριλίου 2015 Οχι δεν ξερω. καλή καρδια! Ο δημητρης(dpap) ξερει πολυ καλα πανο! Λογικα αν εχει χρονο θα μπορει να σε βοηθησει,ενημερωσε τον Μπορει απλα να ειναι ανταλλακτικο βρε. Μια χαρα ειναι τα 12-13 εκατοστα και για τη πατεντα μην ανησυχεις,το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια της,τουλαχιστον προς το παρων! Θα το κρεμασεις απο ταβανι? του έστειλα ήδη, ελπίζω να απαντήσει thanx για τη πληροφορία! ψάχτηκα και εδω στη δουλειά αλλα κανένας δε μιλαει! τι στο καλό... τοσα πιτσιρίκια πηγαίναν γερμανικά στην ηλικία μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #544 Share 8 Απριλίου 2015 by the way το φωτιστικό ήρθε.. σειρά μετα τη δουλειά να πάω για λάμπες και κάποια στιγμή το βράδι σπίτι να το βάλω πάνω! εχουμε δρόμο.. πρέπει να πάω και για τα παπουτσάκια του βαφτιστήρα βλέπεις! χαρά όμως είναι και αυτό :) :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Απριλίου 2015 #545 Share 8 Απριλίου 2015 Πρωταιρεοτητα ο πιτσιρικας φυσικα πανο μου Σε τι λαμπες κατεληξες τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 8 Απριλίου 2015 #546 Share 8 Απριλίου 2015 Πάνο η κοπελιά μου είναι καθηγήτρια Γερμανικών, για στείλε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #547 Share 8 Απριλίου 2015 Πάνο η κοπελιά μου είναι καθηγήτρια Γερμανικών, για στείλε... Στο έστειλα φιλε μου!! Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Απριλίου 2015 Author #548 Share 8 Απριλίου 2015 Πρωταιρεοτητα ο πιτσιρικας φυσικα πανο μου Σε τι λαμπες κατεληξες τελικα? 3b+ 2c+ 1p+ οτι λεει η ati δηλ. .. Ποιο μετα θα πειραματιστώ με κάποια extra Ο Γερμανός το έστειλε με μια aquablue sp. Και μια b+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Απριλίου 2015 Author #549 Share 9 Απριλίου 2015 (edited) η αγωνία δεν κράτησε πολύ μιας και το πακετάκι με την dhl έφτασε πιό γρήγορα απο το αναμενόμενο. ο γερμανός έκανε καλή δουλειά με το πακετάρισμα τόσο που στο φωτιστικό έμειναν κάποια σημάδια απο τις μονωτικές ταινίες. (αν ξερει κανείς πως βγαίνουν ας πεί!) έγινε ένα γρήγορο καθάρισμα και τοποθετήθηκε στη πρόχειρη βάση του. Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2015 - panozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 9 Απριλίου 2015 #550 Share 9 Απριλίου 2015 καλος τα δεχθηκες...!!!! καλο δουλευτο!!!! λογικα η ταινια φευγει με οινοπνευμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος