dano23 15 Μαρτίου 2015 #476 Share 15 Μαρτίου 2015 Πανδαισία χρωμάτων...φανταστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #477 Share 15 Μαρτίου 2015 Πανδαισία χρωμάτων...φανταστικό... σ ευχαριστω φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #478 Share 15 Μαρτίου 2015 Φίλε μπορεί να την κοπανήσες χθες αλλά το ενυδρείο σου τα σπάει !!!! ειχα μια υποχρέωση ρε συ, αλλα μου τα έλεγε σημερα ο Γιάννης και ζήλεψα .. Θα προσπαθήσω απο δω και πέρα να έρχομαι στους καφέδες, promise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 16 Μαρτίου 2015 #479 Share 16 Μαρτίου 2015 Μπράβο Πάνο πολύ ωραίο βιντεάκι και οι φωτό επίσης. Ωραία ανάπτυξη και χρώμα και περαστικά στο κοραλάκι σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Μαρτίου 2015 #480 Share 16 Μαρτίου 2015 Μπραβο Πανο μια χαρα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 16 Μαρτίου 2015 #481 Share 16 Μαρτίου 2015 Τον τελευταίο μήνα το ενυδρείο έχει πάρει τα πάνω του, τα κοραλάκια μεγαλώνουν και νομίζω ότι είναι στην καλύτερη του κατάσταση ever. Μπράβο ρε φιλαράκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Μαρτίου 2015 #482 Share 16 Μαρτίου 2015 +1,μπραβο ρε πανο! φτου φτου φιλε,πανεμορφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 16 Μαρτίου 2015 #483 Share 16 Μαρτίου 2015 Μπράβο και απο μένα Πανο το ενυδρείο δείχνει προς το καλύτερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 16 Μαρτίου 2015 #484 Share 16 Μαρτίου 2015 πολυ ομορφα ολα αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Μαρτίου 2015 Author #485 Share 17 Μαρτίου 2015 Μπραβο Πανο μια χαρα φιλε. να σαι καλά ρε Νικόλα! τα δες τα φραγκάκια που μου χεις δώσει? τούμπανο πάνε φίλε! Τον τελευταίο μήνα το ενυδρείο έχει πάρει τα πάνω του, τα κοραλάκια μεγαλώνουν και νομίζω ότι είναι στην καλύτερη του κατάσταση ever. Μπράβο ρε φιλαράκι.... εεετσι γιατρέ! βάζε εσυ τρυπάκια με αυτά που κάνεις να δούμε που θα καταλήξουμε +1,μπραβο ρε πανο! φτου φτου φιλε,πανεμορφ μακάρι φίλε κάποτε να γίνει "ενα απλό ενυδρείο" !! Μπράβο και απο μένα Πανο το ενυδρείο δείχνει προς το καλύτερο !!! Να σαι καλά ρε Τάσσο πολυ ομορφα ολα αδερφε σ' ευχαριστώ πολύ φίλε :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 17 Μαρτίου 2015 #486 Share 17 Μαρτίου 2015 Πάνο φάση έχει ο αχινός!Ίσως πετάξω και εγώ ένα κάποια στιγμή...γαριδούλες απο τα μέρη μας έχεις δοκιμάσει? Να το χαίρεσαι είναι απίθανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Μαρτίου 2015 Author #487 Share 17 Μαρτίου 2015 Πάνο φάση έχει ο αχινός!Ίσως πετάξω και εγώ ένα κάποια στιγμή...γαριδούλες απο τα μέρη μας έχεις δοκιμάσει? Να το χαίρεσαι είναι απίθανο!!! να σαι καλά βασίλη! περαν απο 2 σαλιγκάρια και 1 ερημίτη δεν εχω βάλει κάτι άλλο απο δικιά μας θάλασσα.. να σου πώ τώρα που το λές γαρίδα θα έβαζα, αλλα ποιος την πιάνει! το ένα το σαλιγκάρι πάντως το βρήκα μια μέρα στο πάτωμα.. δε ξέρω τι βολτες έκανε! ο αχινός είναι γαμάτος και δουλευταράς! αν μεγαλώσει δεν ξέρω αν θα τον κρατήσω, ίσως να τον γυρίσω στη θάλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Μαρτίου 2015 #488 Share 17 Μαρτίου 2015 Τουμπανο πανε χαχαχα .αλλαξε θεση στις plate και βαλτες χαμηλα γιατι θα σου κανουν σκιες μεγαλωνοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 21 Μαρτίου 2015 #489 Share 21 Μαρτίου 2015 Τουμπανο πανε χαχαχα .αλλαξε θεση στις plate και βαλτες χαμηλα γιατι θα σου κανουν σκιες μεγαλωνοντας.Άλλαξε θέσεις στις plate όπως λέει και ο Νίκος ......Και δωστες σε μένα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Μαρτίου 2015 #490 Share 24 Μαρτίου 2015 Ερεεεε αυτα τα zoanthus με φωνασουν απο μακρυα να δω ποτε θα προλαβω να σου ρθω Φοβερες φωτο φιλε μπραβοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Μαρτίου 2015 Author #491 Share 28 Μαρτίου 2015 Άλλαξε θέσεις στις plate όπως λέει και ο Νίκος ...... Και δωστες σε μένα !!!!! δέν είναι και μακριά η ώρα! να τα πείς στο Γιαννάκο που του έδεινα την κόκκινη όπως είναι και το έπαιζε δύσκολος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Μαρτίου 2015 Author #492 Share 28 Μαρτίου 2015 Ερεεεε αυτα τα zoanthus με φωνασουν απο μακρυα να δω ποτε θα προλαβω να σου ρθω Φοβερες φωτο φιλε μπραβοοο άντε ρε Παυλάρα,πάρτο αποφαση φίλε γιατι όπως πάνε θα καλύψουν τις πλάκες και δεν θα χει χώρο για sps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Μαρτίου 2015 Author #493 Share 28 Μαρτίου 2015 υπομονή κανα 2 εβδομάδες τώρα και θα έχουμε αναβάθμιση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 28 Μαρτίου 2015 #494 Share 28 Μαρτίου 2015 υπομονή κανα 2 εβδομάδες τώρα και θα έχουμε αναβάθμιση.. Εχεις 10 μερες διορια......μετα σε δινω στεγνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Μαρτίου 2015 Author #495 Share 28 Μαρτίου 2015 Κτηνιατρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Μαρτίου 2015 Author #496 Share 28 Μαρτίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαρτίου 2015 #497 Share 29 Μαρτίου 2015 άντε ρε Παυλάρα,πάρτο αποφαση φίλε γιατι όπως πάνε θα καλύψουν τις πλάκες και δεν θα χει χώρο για sps! Χαχαχα εεε τοτε πρεπει να ερθω επιγοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαρτίου 2015 #498 Share 29 Μαρτίου 2015 Εχεις 10 μερες διορια......μετα σε δινω στεγνα Και μετα σου λενε φιλοι.... :P Αντε για μαρτυρισε τον , να δουμε και τι ετοιμαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 29 Μαρτίου 2015 #499 Share 29 Μαρτίου 2015 Και μετα σου λενε φιλοι.... :P Αντε για μαρτυρισε τον , να δουμε και τι ετοιμαζει Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι από αύριο ξεκινάμε tracking πακέτου... ...τα υπόλοιπα τα αφήνω στο φιλαράκι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Μαρτίου 2015 #500 Share 29 Μαρτίου 2015 Μμμμμ κατι μου λέει οτι έρχεται φωτισμός στο ενυδρειο που θα το απογειώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος