pan_Oz 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #451 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 χαχα!! να τος και ο άλλος!!! αυτό δεν ήταν πίττα, σχολή φωτομοντέλων ήταν!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Φεβρουαρίου 2015 #452 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Σας τύφλωσε όλους η ομορφιά μου!!!!!!! Όχι Διονύση μου κάνεις λάθος!!!!! Το κεφάλι μου σας τύφλωσε γιατί έπεφτε πάνω του ο προβολέας από απέναντι!! Αφού σκέφτομαι να κάθομαι πάνω από το reefάκι μου ανάποδα 3-4 ώρες για καλύτερη ανάπτυξη στα sps! :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Φεβρουαρίου 2015 #453 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Πανο το καναμε ανω κατω το θεμα σου, εαν θελεις "κουρεμα" πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Φεβρουαρίου 2015 #454 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Όχι Διονύση μου κάνεις λάθος!!!!! Το κεφάλι μου σας τύφλωσε γιατί έπεφτε πάνω του ο προβολέας από απέναντι!! Αφού σκέφτομαι να κάθομαι πάνω από το reefάκι μου ανάποδα 3-4 ώρες για καλύτερη ανάπτυξη στα sps! :D Είναι γοητεία !Έτσι λέω στη γυναίκα μου! Τώρα γιατί ο Άγγελος θέλει να κουρέψει εμάς τους καραφλούς δεν το καταλαβαίνω !!! Θα μας φάνε οι μαλιαδες Λουκά μου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #455 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 ελα ντε! ποιους θα κουρέψεις ρε Αγγελε?!?!?! χαχαχαχα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Φεβρουαρίου 2015 #456 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Τα ποστ βρε... Και το χρεος... Κανω και ωραιο "καπελακι"... Οτι βρω κουρευω... Και το αυγο αμα λαχει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2015 #457 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Μετα απο ολα αυτα τα προβληματα και το ενυδρειο δειχνει ετσι........ΜΠΡΑΒΟ ρε πανο...εισαι εμπνευση για τα παιδια που αντιμετωπιζουμε δυσκολιες φιλε! Πολυ ομορφο και το στησιμο αρχιζει να δειχνει τρελλα!!! Καλα για το οτι εσωσες αυτο το ψαρι ρε φιλε σου αξιζουν πολλα πολλα βραβεια και στο ψαρι οσκαρ μαγκιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #458 Share 15 Μαρτίου 2015 Μετα απο ολα αυτα τα προβληματα και το ενυδρειο δειχνει ετσι........ΜΠΡΑΒΟ ρε πανο...εισαι εμπνευση για τα παιδια που αντιμετωπιζουμε δυσκολιες φιλε! Πολυ ομορφο και το στησιμο αρχιζει να δειχνει τρελλα!!! Καλα για το οτι εσωσες αυτο το ψαρι ρε φιλε σου αξιζουν πολλα πολλα βραβεια και στο ψαρι οσκαρ μαγκιας!!! η αλήθεια είναι οτι έχω μια έφεση με τα προβλήματα Μιχάλη αλλα με κάποιο τρόπο όλα ξεπερνιούνται μέχρι το επόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #459 Share 15 Μαρτίου 2015 ένα σύντομο update με ένα videακι δεν υπάρχουν προσθήκες μς εξαίρεση τον γιατρό που μπήκε για πρόληψη αλλα τελικά έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ σαν ψαράκι. απο ψαράκια προς το παρόν είμαι εντάξει. Κάποια στιγμή θα μπεί άλλη μια 3αδα anthias και κάποια chromis και κλείσαμε. Βάρος απο δώ και πέρα στα κοραλάκια μόλις πάρουμε λίγο τα πάνω μας. απο μετρήσεις, η δοσομετρική έχει βοηθήσει πολύ στη σταθερότητα το τιμών αν και χωρίς προφανή λόγω είχα μια πτώση στο Kh αυτή τη βδομάδα.. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. ούτε προσθήκες είχα ούτε άλλαξα κάτι .. οι παράμετροι έχουν ως εξής temp: 26.5 salinity: 35ppt Kh: 7 (απο 8..) Ca: 430 mag.: 1410 και ΝO3 μετά απο πολύ φαί.. πολύ φαί όμως 5! https://www.youtube.com/watch?v=gpgIp0P4OTg&feature=youtu.be πρόβλημα τις τελευταίες μέρες το sps στη κορυφή του pillar που οι κορυφές του έχουν καφετιάσει κάπως.. δεν ξέρω γιατί. Το κοραλάκι πήγαινε μπούνια .. έχετε καμία πρόταση ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Μαρτίου 2015 #460 Share 15 Μαρτίου 2015 Ωραιο το βιντεακι Πανο και δυνατη κυκλοφορια Απο ψαρια μια χαρα εισαι, μην το φορτωσεις αλλο η γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Μαρτίου 2015 #461 Share 15 Μαρτίου 2015 Πολυ ωραιο βίντεο πολυ όμορφο ενυδρείο μπράβο σου πρόσεχε τις μοντιπορες τις έχεις ψιλά και θα εχουν πρόβλημα τα αλλα κοραλια γνώμη μου να τις βάλεις χαμηλά όσο για το κοράλλι βάλε κάποιο φωτογραφία να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #462 Share 15 Μαρτίου 2015 Ωραιο το βιντεακι Πανο και δυνατη κυκλοφορια Απο ψαρια μια χαρα εισαι, μην το φορτωσεις αλλο η γνωμη μου κάνει δουλειά η jebao, τη δουλεύω και στο τέρμα βέβαια η αλήθεια είναι οτι είχε πέσει καπως η απόδοση αλλα το προηγούμενο Σάββατο έκατσα κα καθάρησα όλο τον εξοπλισμό, αντλίες, skimmer κτλ.. σχολαστικότατα όμως. Το θέλουν το καθάρισμα τους τελικά μια φορά το 4μηνο, η απόδοση τους βελτιώθηκε σημαντικά. απο ψαράκια υπάρχει κίνηση ναι.. αλλα θέλω κι άλλο.. ίσως μπω στη διαδικασία να βγάλω τον Ιάπωνα και να παίξω μόνο με κοπαδάκια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #463 Share 15 Μαρτίου 2015 Πολυ ωραιο βίντεο πολυ όμορφο ενυδρείο μπράβο σου πρόσεχε τις μοντιπορες τις έχεις ψιλά και θα εχουν πρόβλημα τα αλλα κοραλια γνώμη μου να τις βάλεις χαμηλά όσο για το κοράλλι βάλε κάποιο φωτογραφία να δούμε. να σαι καλά Λυκούργο. Με τις monti έχει δίκιο μεγαλώνουν ταχύτατα! οταν είναι να μπούν κοράλλια στις θέσεις τους οι monti θα φύγουν. βάζω και φώτο απο το κοράλλι φοβάμαι μην ξεχασμένος έριξα τίποτα αμινοξέα ή βακτήρια κάποια μερα direct πάνω του με τη σύριγγα.. δε βρίσκω άλλη αιτία.. το θέμα είναι αν μπορει να πάρει τα πάνω του ή πρέπει να το σπάσω τις ακρούλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Μαρτίου 2015 #464 Share 15 Μαρτίου 2015 Μηπως καίγεται από την ένταση των λεντ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #465 Share 15 Μαρτίου 2015 και μερικές ακόμα φώτος αφού έγινε η αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #466 Share 15 Μαρτίου 2015 και μερικές ακόμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #467 Share 15 Μαρτίου 2015 και ακόοομα 3.. (ανάθεμα το photobucket μου!) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #468 Share 15 Μαρτίου 2015 και η νέα μου προσθήκη που ξέχασα να αναφέρω.. ένας πολύ μικρός κόκκινος αχινός απο το εξωτικό Ναύπλιο που είχα πάει μια βόλτα το 3μηρο όταν μεγαλώσει ίσως καταλήξει με λεμονάκι που του πάει πολύ προς το παρόν τσακίζει ότι κοραλίνει έχει μαέψει το τζάμι χαμηλά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #469 Share 15 Μαρτίου 2015 αλήθεια ρε παίδες, σας έχει "αυτοκτονήσει" ποτέ σαλιγκάρι??? τις προάλες βρήκα στο πάτωμα ένα που έμοιαζε με trochus αλλα το χα μαζέψει και αυτό απο τις δικές μας θάλασσες το καλοκαίρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #470 Share 15 Μαρτίου 2015 Μηπως καίγεται από την ένταση των λεντ; το σκέφτηκα ρε σύ, αλλα δεν θα το χε πάθει πιο νωρίς? το έχω κανένα 3μηνο και μέχρι τώρα πήγαινε super! .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Μαρτίου 2015 #471 Share 15 Μαρτίου 2015 το σκέφτηκα ρε σύ, αλλα δεν θα το χε πάθει πιο νωρίς? το έχω κανένα 3μηνο και μέχρι τώρα πήγαινε super! .. Άλλαξες καθόλου την κυκλοφορία στο ενυδρείο σου? Αν οχι μήπως κατέβασες ποιο κάτω σε ύψος το φωτιστικό σου? Κατά τα αλλα το ενυδρείο δείχνει να φυσάει με κοράλλια μεσα στην υγεία και το χρώμα φίλε μου.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #472 Share 15 Μαρτίου 2015 Άλλαξες καθόλου την κυκλοφορία στο ενυδρείο σου? Αν οχι μήπως κατέβασες ποιο κάτω σε ύψος το φωτιστικό σου? Κατά τα αλλα το ενυδρείο δείχνει να φυσάει με κοράλλια μεσα στην υγεία και το χρώμα φίλε μου.......... Το φωτιστικό δεν το χω πειράξει καθόλου Θανάση. Τους κυκλοφοριτες ουτε και αυτούς τους εχω πειράξει, μονο που τους έβγαλα και τους καθάρισα..τι να πω.. εφαγα λιγο τις άκρες του με το χερι.. Το μονο ενθαρρυντικό ειναι οτι βγαζει κανονικά πολύποδες, οχι στις κορυφές ομως Σ ευχαριστω για τα καλα σου σχόλια !!! ☺️☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Μαρτίου 2015 #473 Share 15 Μαρτίου 2015 Το φωτιστικό δεν το χω πειράξει καθόλου Θανάση. Τους κυκλοφοριτες ουτε και αυτούς τους εχω πειράξει, μονο που τους έβγαλα και τους καθάρισα..τι να πω.. εφαγα λιγο τις άκρες του με το χερι.. Το μονο ενθαρρυντικό ειναι οτι βγαζει κανονικά πολύποδες, οχι στις κορυφές ομως Σ ευχαριστω για τα καλα σου σχόλια !!! ☺️☺️ Κάποια λιγα κοράλλια ακομα και στις μικρομεταβολές στην ροή μπορεί να τα στρεσάρουν για καποιο διάστημα.... Ολα καλά απο την στιγμή που δεν δείχνει αλλο στρες το κοράλλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 Author #474 Share 15 Μαρτίου 2015 Κάποια λιγα κοράλλια ακομα και στις μικρομεταβολές στην ροή μπορεί να τα στρεσάρουν για καποιο διάστημα.... Ολα καλά απο την στιγμή που δεν δείχνει αλλο στρες το κοράλλι... μακάρι να τη παλέψει.. είναι αγαπημένο κομμάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Μαρτίου 2015 #475 Share 15 Μαρτίου 2015 Φίλε μπορεί να την κοπανήσες χθες αλλά το ενυδρείο σου τα σπάει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος