pan_Oz 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #201 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Υπεροχο ζωντανό,σου ευχομαι να το χαίρεσαι για πολλααααα χρόνια φιλε. Να το χαίρεσαι φίλε μου απο τα αγαπημένα μου είναι! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κούκλος ο Ιάπωνας! Να τον χαιρεσε πανεμορφο ψαρακι και καλοριζικος!! Πανέμορφος και μικρούλης ακόμα Το aquascape πολύ ωραίο Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση!!! Κούκλος!!! Ευχαριστω πολυ παίδες! ?☺️?☺️? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #202 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Σεπτεμβρίου 2014 #203 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 πανεμορφο ειναι μπραβο σου!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #204 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 πανεμορφο ειναι μπραβο σου!!!!!!! Σ ευχαριστω Λυκούργο! 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 28 Σεπτεμβρίου 2014 #205 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 πανεμορφα ολα το aquascape τα ψαρακια!!εκανες πολυ καλη δουλεια φτου,φτου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Σεπτεμβρίου 2014 #206 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΡΟΜΕΡΟΣ o japonicus πανο! Φτου φτου ρε φιλε!Φοβερα χρωματα και ωραιο μεγεθος! Ωραιο και το βιντεο Καταλαβα ετσι καλυτερα το ποσο ωραιο στησιμο εχεις κανει στο βραχο! Συνεχισε ετσι και το βλεπω συντομα σε εναν απο τους διαγωνισμους για τα ενυδρεια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #207 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραιοοοο τι κυκλοφοριτη εχεις? πανω δτην εξοδο του φιλτρο εχεις βαλει zoanthus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #208 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραιοοοο τι κυκλοφοριτη εχεις? πανω δτην εξοδο του φιλτρο εχεις βαλει zoanthus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #209 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΡΟΜΕΡΟΣ o japonicus πανο! Φτου φτου ρε φιλε!Φοβερα χρωματα και ωραιο μεγεθος! Ωραιο και το βιντεο Καταλαβα ετσι καλυτερα το ποσο ωραιο στησιμο εχεις κανει στο βραχο! Συνεχισε ετσι και το βλεπω συντομα σε εναν απο τους διαγωνισμους για τα ενυδρεια μας thank u Μιχάλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #210 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραιοοοο τι κυκλοφοριτη εχεις? πανω δτην εξοδο του φιλτρο εχεις βαλει zoanthus? αν λες αυτή που φαίνεται αριστερά είναι η jembao RW-8 αυτό που φαίνεται είναι η εισαγωγή του skimmer και πάνω αρχικά έκατσαν 2 ζωάνθους που τα χε πάρει η κυκλοφορία τωρα έχουν γίνει αυτά που βλέπεις! μ αρέσουν, γι αυτο δεν έχω ασχοληθεί να τα βγάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #211 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι φαινονται πολυ ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #212 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Κυκλοφοριτη λεω αυτον αριστερα που γυριζει συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #213 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 ο αλλος κυκλοφοριτής ειναι μια tunze 6015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Σεπτεμβρίου 2014 #214 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραια ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Οκτωβρίου 2014 #215 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Πως τα πηγαίνει ο κούκλος Πανο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Οκτωβρίου 2014 Author #216 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Πως τα πηγαίνει ο κούκλος Πανο? φίλε ο μικρός είναι αστέρι! πολύ ήρεμος κινητικός και φαγανός! απο τη 3η μέρα ξεκίνησε να τρώει απο το χέρι!! Άσε που όταν πλησιάζω το ενυδρείο κάνει σαν τρελό Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 7 Οκτωβρίου 2014 #217 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Πάνο μου αρέσει πάρα πολύ το στήσιμο του βράχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Οκτωβρίου 2014 #218 Share 7 Οκτωβρίου 2014 φίλε ο μικρός είναι αστέρι! πολύ ήρεμος κινητικός και φαγανός! απο τη 3η μέρα ξεκίνησε να τρώει απο το χέρι!! Άσε που όταν πλησιάζω το ενυδρείο κάνει σαν τρελό Ωραίος χαίρομαι προσπάθησε μην κανεις καποια άλλη προσθήκη και σου φέρει κάποιο παράσιτο κρατήσου 2-3 μήνες για να εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Οκτωβρίου 2014 Author #219 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Λυκούργο τι εννοείς?? τι προσθήκη μη κάνω? τι παρασίτο μπορεί να φέρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Οκτωβρίου 2014 #220 Share 7 Οκτωβρίου 2014 φίλε ο μικρός είναι αστέρι! πολύ ήρεμος κινητικός και φαγανός! απο τη 3η μέρα ξεκίνησε να τρώει απο το χέρι!! Άσε που όταν πλησιάζω το ενυδρείο κάνει σαν τρελό Ωραια και ευχαριστα νεα πανο Ταιζε τον αλυπητα φιλε Εξοικειωθηκε γρηγορα ε?Προσωπικα μου αρεσει πολυ το ταισμα απο το χερι,δινει ενα αλλο δεσιμο με τα ζωντανα σου. Φτου φτου ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Οκτωβρίου 2014 #221 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Πανο, και τα ψαρακια επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Οκτωβρίου 2014 #222 Share 7 Οκτωβρίου 2014 φίλε ο μικρός είναι αστέρι! πολύ ήρεμος κινητικός και φαγανός! απο τη 3η μέρα ξεκίνησε να τρώει απο το χέρι!! Άσε που όταν πλησιάζω το ενυδρείο κάνει σαν τρελό Μπραβο βρε φιλε αυτα τα ομορφα νεα ηθελα να ακουσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Οκτωβρίου 2014 Author #223 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Πάνο μου αρέσει πάρα πολύ το στήσιμο του βράχου. Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Πανο, και τα ψαρακια επισης Σταμάτη και Βασίλη, ευχαριστώ πολύ!! :) χαίρομαι που σας αρέσει! αν άλλαζα κάτι θα ήταν ο αραγωνίτης.. τελικά θα μου άρεσε περισσότερο ο μαύρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Οκτωβρίου 2014 Author #224 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Ωραια και ευχαριστα νεα πανο Ταιζε τον αλυπητα φιλε Εξοικειωθηκε γρηγορα ε?Προσωπικα μου αρεσει πολυ το ταισμα απο το χερι,δινει ενα αλλο δεσιμο με τα ζωντανα σου. Φτου φτου ρε συ! Αν και με το φαγητό ήμουν πάντα λίγο σφιχτός.. (τάιζα 1 φορά τη μέρα, μη σου πω και κάθε δεύτερη) Με τον κύριο έχω γίνει πολύ large! Αυτό που λές με το χέρι ισχύει και ετσι με χει κάνει να τον ταίζω και 3 φορές τη μέρα Άσε που μαζί με αυτόν έχει πάρει θάρος και ο κλουνάκος και αναιβαίνει και αυτός και τσιμπάει από το χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Οκτωβρίου 2014 Author #225 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Μπραβο βρε φιλε αυτα τα ομορφα νεα ηθελα να ακουσω.... σ ευχαριστώ πολύ για όλα φιλαράκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος